< Ga terug

Weeshuisstraat 61

(Ruim appartement!), Zwolle

€ 1250,00 p.m. exclusief

Woonoppervlakte
88 m²
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
2022


Omschrijving

Wonen op een unieke plek, in het centrum van Zwolle? Per 1 september is dit prachtige, ruime appartement beschikbaar met uitzicht op de Broerenkerk. 

INDELING 
Het appartement is gelegen op derde verdieping aan de Noordzijde van het complex. De oppervlakte is ongeveer 88 m2. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Via de hal bereik je de twee ruime slaapkamers van maarliefst 17 en 18m2.
Via een van de slaapkamers betreedt men de zolder middels een vlizotrap, hier is nog eens 16 m2 aan bergruimte. Aan de hal grenst ook de berging. 

Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.

HUURPRIJS
Kale huur € 1250,00
Voorschot servicekosten € 60,00
Voorschot water en elektra € 120,00
Totaal € 1430,00

INKOMENSEIS
De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft. 

BETALING 
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

HUIS VAN VERHUUR
Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Details

Status: Beschikbaar
Wijk: Centrum
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Nieuwbouw
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 1250,00
exclusief
Woonoppervlakte: 88 m²
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: N.v.t.
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Aanvaarding: 01-09-2024
Min. huurperiode: 12 Maanden
Parkeren: In de directe omgeving
Energielabel: A
Verwarming: Elektrisch

Garage / Berging: Ja
Tuin: Geen tuin
Bouwjaar: 2022

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy