< Ga terug

Kleine A 74

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 1086,74 p.m. exclusief

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bouwjaar
2023


Omschrijving

Woning in het nieuwste gedeelte van de binnenstad van Zwolle? Dit is je kans! Per 1 december hebben wij een prachtig appartement beschikbaar aan het net nieuw opgeleverde complex aan de Kleine A. De woning bevindt zich op de derde etage. De woning beschikt over een grote woonkamer met open keuken, voorzien van alle hedendaagse luxe zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel- vriescombinatie en zelfs een vaatwasser. Via de hal bereik je de ruime slaapkamer, badkamer, separaat toilet en de berging, waar tevens plaats is voor de wasmachine. De badkamer is voorzien van wastafel, ruime douchecabine en een design radiator.

Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park. 

HUURPRIJS
Maandelijkse huurprijs € 1086,74
Voorschot servicekosten € 50,00
Voorschot water en elektra € 150,00
Totaal € 1286,74

INKOMENSEIS 
De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft. 

BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. 

HUIS VAN VERHUUR
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.
 
REAGEREN
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Details

Status: Beschikbaar per 1 december
Wijk: Centrum
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 1086,74
exclusief
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: N.v.t.
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Aanvaarding: 01-12-2024
Min. huurperiode: 12 Maanden
Isolatie: Goed
Energielabel: A++
Verwarming: Elektrisch

Garage / Berging: Ja
Tuin: Geen tuin
Bouwjaar: 2023

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy