Filters

Woonruimtes - 28 resultaten

Jonkheer de Jongestraat 2

(Optie 2), Hoogeveen

€ 730,00 p.m. exclusief

Vechtstraat 93N

(Studio), Zwolle

€ 620,00 p.m. exclusief

Van Ittersumstraat 58

Zwolle

€ 425,00 p.m. inclusief

Torenstraat 7

Kampen

€ 730,00 p.m. exclusief

Oudestraat 144

(1), Kampen

€ 900,00 p.m. exclusief

Jonkheer de Jongestraat 4

(Optie 1 ), Hoogeveen

€ 690,00 p.m. exclusief

Paterswoldseweg 288

Groningen

€ 80,00 p.m.

Jonkheer de Jongestraat 6

(Optie 5), Hoogeveen

€ 800,00 p.m. exclusief

Jonkheer de Jongestraat 8

(Optie 4), Hoogeveen

€ 720,00 p.m. exclusief

Ubbo Emmiusstraat 13a-1

(studio), Groningen

€ 655,00 p.m. exclusief

Optie

Oosterlaan 7

(D), Zwolle

€ 660,00 p.m. exclusief

Karpersteeg 13

(B), Kampen

€ 745,00 p.m. exclusief

Laad meer resultaten
Jonkheer de Jongestraat 2

(Optie 2), Hoogeveen

€ 730,00 p.m. exclusief

49 m² , 2 kamers

Midden in het centrum van Hoogeveen worden momenteel 18 appartementen gerealiseerd. Het streven is om deze appartementen rond de bouwvak op te leveren. De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag van het complex. Het complex beschikt over een lift.  De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Het appartement beschikt over een separaat toilet. Op het dak van het complex bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huur € 730,00 Servicekosten € 40,00 Gas, water en elektra € 80,00 Totaal  € 850,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Vechtstraat 93N

(Studio), Zwolle

€ 620,00 p.m. exclusief

38 m² , 1 kamer

Per 1 september hebben we een nette studio te huur in de zwolse wijk Diezerpoort, de wijk is een van de oudste (volks)wijken. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  De studio bevindt zich op de tweede verdieping aan de achterzijde van het pand. Bij binnenkomst tref je rechts de deur naar de badkamer waar een douchecabine, wastafel, toilet en een wasmachineaansluiting te vinden is. De keuken beschikt over een afzuigkap, kookplaat en een koel-vriescombinatie. Verder is er beneden een berging te vinden waar een fiets geplaatst kan worden. Er is eventueel ook een mogelijkheid om gebruik te maken van een gemeenschapelijk buitenruimte.    HUURPRIJS: Huurprijs € 620,00 Servicekosten € 30,00 G/W/E € 70,00 Totaal € 720,00 BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Van Ittersumstraat 58

Zwolle

€ 425,00 p.m. inclusief

25 m² , 1 kamer

Per 1 september komt er een ruime kamer beschikbaar aan de Van Ittersumstraat te Assendorp. De kamer bevindt zich op de eerste verdieping in een woning welke gedeeld wordt met 3 andere vrouwelijke huisgenoten.  De wijk Assendorp staat vooral bekend om de gezellige, oude straatjes en de mooie gebouwen zoals het Dominicanenklooster, de St. Jozefkerk en de Oude Ambachtsschool. Aan de wijk grenzend liggen het stadspark de Wezenlanden, Park Eekhout en het gezellige Doepark Nooterhof. Kortom: een wijk voor iedereen, van studenten tot ouderen en van ondernemers tot gezinnen!  HUURPRIJS: Huurprijs € 315,00 Servicekosten en gas,water en elektra € 110,00 Totaal € 425,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Torenstraat 7

Kampen

€ 730,00 p.m. exclusief

43 m²

Per direct hebben wij vier prachtige, gerenoveerde, appartementen beschikbaar midden in het centrum van Kampen. Gelegen aan één van de oudste winkelstraten, op loopafstand zijn er  diverse winkels, boetiekjes, horecagelegenheden en de prachtige Stadsbrug te vinden.  Het appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het pand. Bij de voordeur van het appartement bevindt zich ook de toegang tot een dakterras. Bij binnenkomst van de woning tref je de keuken aan met mooie grote grote openslaande deuren met een frans balkon. Wanneer je met de trap naar de tweede verdieping gaat is daar de woon-/slaapkamer te vinden waar ook de badkamer en wasruimte te vinden is. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en een toilet.  De woning wordt met een vloer en gestucte wanden opgeleverd.  HUURPRIJS: Huurprijs € 730,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 840,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oudestraat 144

(1), Kampen

€ 900,00 p.m. exclusief

69 m² , 2 kamers

Per direct hebben we 4 prachtige, gerenoveerde, appartementen beschikbaar midden in het centrum van Kampen. Gelegen aan één van de oudste winkelstraten, op loopafstand zijn er diverse winkels, boetiekjes, horecagelegenheden en de prachtige Stadsbrug te vinden.   Het appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en een toegang tot een eigen balkon. De keuken is voorzien van diverse voorzieningen, o.a. een diep-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douchecabine en een wastafel. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde waar ook een kleine berging te vinden. Verder beschikt de woning over een separaat toilet. HUURPRIJS: Huurprijs € 900,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 1.010,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Jonkheer de Jongestraat 4

(Optie 1 ), Hoogeveen

€ 690,00 p.m. exclusief

43 m² , 2 kamers

Midden in het centrum van Hoogeveen worden momenteel 18 appartementen gerealiseerd. Het streven is om deze appartementen rond de bouwvak op te leveren. De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag van het complex. Het complex beschikt over een lift.  De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Het appartement beschikt over een separaat toilet. Op het dak van het complex bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huur € 690,00 Servicekosten € 40,00 Gas, water en elektra € 80,00 Totaal  € 810,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 288

Groningen

€ 80,00 p.m.

Op zoek naar een eigen parkeerplaats op kleine afstand van het centrum?    Per direct zijn er enkele plaatsen beschikbaar op het parkeerterrein aan de Paterswoldseweg 288 in Groningen op het terrein van de NEBO-Flat. Bij meerdere reacties krijgen onze eigen huurders uit de wijk voorrang. BETALING: Voor €80,00 per maand kunt u onbeperkt én 24 uur per dag gebruik maken van een parkeerplaats op deze toplocatie in de stad Groningen. INTERESSE: Heeft u interesse in het huren van deze parkeerplaats? Reageer dan via onze website of neem contact op met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor vragen.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Jonkheer de Jongestraat 6

(Optie 5), Hoogeveen

€ 800,00 p.m. exclusief

60 m² , 2 kamers

Midden in het centrum van Hoogeveen worden momenteel 18 appartementen gerealiseerd. Het streven is om deze appartementen rond de bouwvak op te leveren. De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag van het complex. Het complex beschikt over een lift.  De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Op het dak van het complex bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huur € 800,00 Servicekosten € 40,00 Gas, water en elektra € 80,00 Totaal  € 920,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Jonkheer de Jongestraat 8

(Optie 4), Hoogeveen

€ 720,00 p.m. exclusief

50 m² , 2 kamers

Midden in het centrum van Hoogeveen worden momenteel 18 appartementen gerealiseerd. Het streven is om deze appartementen rond de bouwvak op te leveren. De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag van het complex. Het complex beschikt over een lift.  De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Op het dak van het complex bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huur € 720,00 Servicekosten € 40,00 Gas, water en elektra € 80,00 Totaal  € 840,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Ubbo Emmiusstraat 13a-1

(studio), Groningen

€ 655,00 p.m. exclusief

49 m² , 1 kamer

Per 1 september 2020 komt deze nette studio beschikbaar aan de Ubbo Emmiusstraat! De studio is gelegen in het centrum van Groningen, met alle voorzieningen op loop/fietsafstand.  INDELING: Woon-/slaapkamer met open keuken, badkamer met douche en wastafel.  Het complex beschikt verder over een centrale ingang, achter het complex bevindt zich een fietsenberging. Tevens beschikt het complex over een gemeenschappelijke wasruimte en toilet welke met vier personen wordt gedeeld.  BETALING: De huurprijs van deze studio bedraagt €785,00 incl. servicekosten per maand! De kale huurprijs is €655,00. De waarborgsom voor deze woning staat gelijk aan een maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen. INTERESSE? Zie je jezelf al wonen in deze mooie studio? Schrijf je dan gratis in op onze website en reageer via de website. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR:  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oosterlaan 7

(D), Zwolle

€ 660,00 p.m. exclusief

34 m² , 2 kamers

Per 1 september hebben we 2 kamerappartement beschikbaar aan de Oosterlaan, tegenover het station. Gelegen in de Stationsbuurt, dat onderdeel maakt van de wijk Assendorp. De wijk Assendorp staat vooral bekend om de gezellige, oude straatjes en de mooie gebouwen zoals het Dominicanenklooster, de St. Jozefkerk en de Oude Ambachtsschool. Aan de wijk grenzend liggen het stadspark de Wezenlanden, Park Eekhout en het gezellige Doepark Nooterhof.  Kortom: een wijk voor iedereen, van studenten tot ouderen en van ondernemers tot gezinnen!  Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand, met uitzicht op het station van Zwolle. Wanneer je de woning binnentreedt, tref je rechts de deur naar de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Achter de keuken bevindt zich de douchecabine met een wastafel.  Verder beschikt de woning over één slaapkamer en een separaat toilet.  In het pand pand staan tot je beschikking een wasmachine en wasdroger, dat gedeeld wordt met de andere bewoners.  HUURPRIJS: Huurprijs € 620,00 Servicekosten € 30,00 G/W/E € 80,00 Totaal € 770,00 BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Karpersteeg 13

(B), Kampen

€ 745,00 p.m. exclusief

61 m² , 2 kamers

Per 1 oktober komt er een 2 kamer appartement beschikbaar midden in centrum van Kampen. Gelegen aan een zijstraat van de bekende winkelstraat Oudestraat.  Op loopafstand zijn diverse eetgelegenheden, winkels, boetiekjes en de Stadsbrug te vinden.  Bij binnenkomst van het appartement is links de de aparte keuken te vinden. Het is voorzien van diverse voorzieningen, zoals een kookplaat, afzuigkap en een koel-vriescombinatie. Wanneer je doorloopt tref je verderop aan de linderkant de badkamer, daar is een douchecabine, wastafel, toilet en een wasmachineaansluiting te vinden. Verderop is de slaapkamer met de toegangsdeur naar het balkon. Vervolgens loop je de ruime woonkamer in (43 m2!!), er is veel daglicht door de ramen aan de voorzijde.   HUURPRIJS: Huurprijs € 745,00  Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 855,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Peizerweg 132

Groningen

€ 485,00 p.m.

m² , 1 kamer

From the 1st of every month, we have rooms available @ 'The Village Groningen'. This complex is for international students only and that is why this advertisement is in English. The Village Groningen is located at Peizerweg 132 and contains 216 completely furnished rooms.  The minimum stay is 1 month and the maximum stay is 12 months!  Room: The available room is 12 m2 and is completely furnished. The kitchen, shower and toilets is shared with others. Complex: The complex contains a large lobby for all students, a 24/7 open gym and a laundry area (not included).  Payment: The price for the room is €485,00 a month and the deposit for this room is €485,00 as well.   Interested: If you are interested in this room and/or if you would like to make an appointment for a viewing please email to thevillage@huisvanverhuur.nl or call us on 050-5532432.   

Kerkstraat 6b

Zwolle

€ 730,00 p.m. exclusief

62 m² , 3 kamers

- BEPAALDE TIJD BESCHIKBAAR -  Per 1 september hebben we een appartement beschikbaar midden in het centrum van Zwolle. Op loopafstand zijn er diverse boetiekjes, supermarkten en stadsparken te vinden.  Aan de overkant van de woning bevindt zich het Ter Pelkwijkpark aan de mooie stadsgrachten van Zwolle.  De woning beschikt over een eigen opgang naar de 1e verdieping waar de woonkamer, aparte keuken en apart toilet zich bevinden. In de woonkamer is er een toegang tot een balkon te vinden.  De keuken is voorzien van een afzuigkap en veel kastruimte.  Op de 2e verdieping bevinden zich de twee slaapkamers, badkamer en is het tweede apart toilet te vinden.  De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en wasmachine-aansluiting.  Verder is er een kleine fietsenberging te vinden bij de ingang van de woning.  De woning zal worden opgeleverd met een vloer.  De woning is voor bepaalde tijd beschikbaar vanaf 1 september voor max. 7 maanden en wordt verhuurd exclusief gas, water en elektra.  Dat zal op eigen naam afgesloten moeten worden.  HUURPRIJS: Huurprijs € 730,00 Totaal € 730,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Luttekestraat 27

(3-kamerappartement ), Zwolle

€ 1050,00 p.m. exclusief

83 m² , 3 kamers

Per 1 oktober is dit sfeervolle 3 kamerappartement beschikbaar midden in het centrum van Zwolle.  Het appartement is gelegen op de tweede en derde woonlaag boven de Bagels&Beans met prachtig uitzicht over de Luttekestraat. OMSCHRIJVING: De ruime woonkamer vindt u op de tweede verdieping aan de voorzijde van de woning en kijkt uit op de Luttekestraat. Aan de achterzijde vindt u de badkamer en de keuken. De keuken beschikt over een vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. Via een trap komt u op de derde verdieping. Hier bevinden zich twee ruimte slaapkamers voorzien van Velux dakramen die zorgen voor veel licht inval. Tot slot beshikt de woning door haar oudheid over veel inbouwkasten.  HUURPRIJS: Huurprijs € 1.050,00 Servicekosten inclusief water en elektra € 75,00     Totaal € 1.125,00 *Gas dient huurder zelf op naam te nemen  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Diezerstraat 119

(C), Zwolle

€ 830,00 p.m. exclusief

34 m² , 2 kamers

Per 1 september hebben we een 2 kamerappartement beschikbaar midden in de binnenstad van Zwolle. In de historische binnenstad van Zwolle is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken.  Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! Het appartement bevindt zich op de bovenste etage van het pand met uitzicht op zowel de voorzijde als de achterzijde. Bij binnenkomst van de woning loop je met de trap naar boven waar je de woonkamer met open keuken treft. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, afzuigkap en een kookplaat. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde met uitzicht op de gezellige winkelstraat. Voor de slaapkamer bevindt zich nog een separaat toilet. Aan de slaapkamer grenst de badkamer, waar een douchecabine, wastafel en een wasmachineaansluiting te vinden is. Verder is er via de slaapkamer een eigen balkon te vinden waar je uitzicht hebt op de mooie stadsgrachten van Zwolle.  HUURPRIJS:  Huurprijs € 830,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E  € 80,00 Totaal € 950,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement, dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Jonkheer de Jongestraat 12

(Optie 3), Hoogeveen

€ 775,00 p.m. exclusief

54 m² , 2 kamers

Midden in het centrum van Hoogeveen worden momenteel 18 appartementen gerealiseerd. Het streven is om deze appartementen rond de bouwvak op te leveren. De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag van het complex. Het complex beschikt over een lift.  De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Het appartement beschikt over een separaat toilet. Op het dak van het complex bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huur € 775,00 Servicekosten € 40,00 Gas, water en elektra € 80,00 Totaal  € 895,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Friesewal 5

(2-parkeerplaatsen), Zwolle

€ 250,00 p.m.

Twee parkeerplaatsen te huur in de stalling onder het appartementencomplex 'De Hofdames' aan de Friesewal te Zwolle.  - Het betreffen twee parkeerplaatsen welke in het verlengde van elkaar liggen (ideaal voor bijvoorbeeld sportauto en oldtimer)  - Mooie lichte ruimte  - Makkelijk benaderbaar vanaf het maaiveld  - Deur automatisch te openen met afstandsbediening  - Mogelijkheid tot opladen van elektrische auto's  - Minimale duur is zes maanden Interesse? Mail of bel gerust naar info@huisvanverhuur.nl of 038-4210466  

Torenstraat 5

Kampen

€ 800,00 p.m. exclusief

52 m² , 2 kamers

Per direct hebben we vier prachtige, gerenoveerde, appartementen beschikbaar midden in het centrum van Kampen. Gelegen aan één van de oudste winkelstraten, op loopafstand zijn er  diverse winkels, boetiekjes, horecagelegenheden en de prachtige Stadsbrug te vinden.  De woning beschikt over een woonkamer op de begane grond, waar verder ook de slaapkamer, badkamer en een wasmachineaansluiting te vinden is.  De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en een toilet. Via de woonkamer kun je met trap naar de tweede etage waar de keuken en een toegang tot eigen terras te vinden is. Voor de keuken bevindt zich een ruimte dat zich goed leent voor een eetkamer. Daar is een kleine opstap te vinden dat leidt naar de keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De woning wordt met een vloer en gestucte wanden opgeleverd.  HUURPRIJS: Huurprijs € 800,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 910,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Gorechtkade 14-11

(3-kamer appartement ), Groningen

€ 650,00 p.m. exclusief

58 m² , 3 kamers

Per 1 september komt dit nette appartement aan de Gorechtkade beschikbaar. Het appartement bevindt zich op loopafstand van het UMCG, dichtbij het centrum en vlakbij een grote supermarkt.  Het complex waarin het appartement zich bevindt beschikt over een gezamenlijke entree en een afgesloten gezamenlijke fietsenberging. INDELING: Ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een inbouwkookplaat  + afzuigkap, aansluiting voor een wasmachine en voldoende kastruimte. Slaapkamer van 8,5 m2. Slaapkamer van 16m2. Badkamer van 3 m2, voorzien van douche, wastafel en hangend toilet.  * Foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. HUURPRIJS:  De huurprijs van deze woning is €838,75 per maand, bestaande uit: Kale huurprijs €650,00 Voorschot servicekosten €160,00 Afschrijving roerende zaken €28,75 INKOMENSEIS: Voor het huren van deze woonruimte hanteren wij een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  HUIS VAN VERHUUR:  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. INTERESSE: Heb je interesse in deze woonruimte? Dan kun je reageren via onze website! Het aanmaken van een account en het reageren is gratis! Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 050-5532432 of groningen@huisvanverhuur.nl   

Schoolstraat 2H

Zwolle

€ 620,00 p.m. exclusief

30 m² , 1 kamer

Per 1 september hebben we een studio beschikbaar aan de Schoolstraat in Zwolle. Het is een zijstraat van de Thomas a Kempisstraat in de gezellige wijk Diezerpoort. Diezerpoort staat bekend om de grote diversiteit van verschillende buurtwinkels en eettentjes. Verder is het ideaal gelegen van de binnenstad van Zwolle.  De studio bevind zich op de 2e etage van het pand aan de voorzijde. Het is 30 m2 en heeft een keuken dat voorzien is van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De badkamer heeft een douche, wastafel, toilet en daar bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine.    HUURPRIJS: Huurprijs € 620,00 Servicekosten € 30,00 G/W/E € 70,00 Totaal € 720,00 BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Kamp 40 56

(Vide appartement), Lelystad

€ 695,00 p.m. inclusief

32 m² , 2 kamers

Per 1 augustus is deze leuke vide-woning beschikbaar in de Boswijk in Lelystad. Het wooncomplex bevindt zich direct naast het winkelcentrum waar onder andere een supermarkt, slagerij en kwalitaria zijn gevestigd.  INDELING: De woning beschikt over een woonkamer met open keuken. Deze is voorzien van een kookplaat, gasfornuis en koelkast. Het separaat toilet bevind zich in de hal. De woonkamer beschikt ook over een ruime inloopkast.  Via een trap bereikt u de vide, die als slaapkamer fungeert. Hier bevindt zich ook de badkamer.  *De geplaatste foto's zijn een sfeerimpressie, deze kunnen afwijken van de werkelijkheid. HUURPRIJS: Huurprijs € 595,00 Voorschot servicekosten € 35,00 Voorschot water/elektra € 65,00 Totaal € 695,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Groningen en Lelystad is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Botervatstraat 3 k-4

Zwolle

€ 643,00 p.m. exclusief

35 m² , 1 kamer

Per 1 december komt er een nette studio vrij aan de Botervatstraat midden in het centrum van Zwolle. Op loopafstand van diverse horecagelegenheden, winkels en stadsparken.  De studio beschikt over een woon-/slaapkamer en de keuken bevindt zich apart. Verder is er nog een eigen badkamer met een douche, wastafel en een toilet. HUURPRIJS: Kale huurprijs  € 643,00 G / W / E € 80,00 Servicekosten € 40,00 Totaal  € 763,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oudestraat 144

(2), Kampen

€ 870,00 p.m. exclusief

64 m² , 3 kamers

Per direct hebben we vier prachtige, gerenoveerde, appartementen beschikbaar midden in het centrum van Kampen. Gelegen aan één van de oudste winkelstraten, op loopafstand zijn er  diverse winkels, boetiekjes, horecagelegenheden en de prachtige Stadsbrug te vinden.  Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het pand. Bij binnenkomst van de woning tref je de ruime woonkeuken (28 m2) aan met prachtige schuine daken waar mooi grote ramen zijn geplaast wat zorgt voor veel lichtinval. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Verder beschikt de woning over een woonkamer waar een mooi uitzicht te vinden is op het Oude Raadhuis. De woning beschikt over 1 slaapkamer en een badkamer. In de badkamer is er een douchecabine, wastafel, toilet en een wasmachineaansluiting te vinden. De woning wordt opgeleverd met een vloer en gestucte wanden.   HUURPRIJS: Huurprijs € 870,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 980,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oudestraat 188D

(2-kamerappartement), Kampen

€ 855,00 p.m. inclusief

67 m² , 2 kamers

Binnenkort komt dit renoveerde 2-kamerappartement in het centrum van Kampen beschikbaar. Het appartement bevindt zich midden in de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het pand.  Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken welke van alle luxe is voorzien zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. De slaapkamer beschikt over een badkamer ensuite. Er is een separaat toilet aanwezig.  HUURPRIJS Kale huur € 825,00 Servicekosten € 30,00 Totaal € 855,00 *Gas, water en elektra dient huurder zelf op naam te nemen INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Olieslagerssteeg 9

Kampen

€ 950,00 p.m. exclusief

60 m² , 3 kamers

Per direct hebben we een geheel gerenoveerde woning beschikbaar midden in het centrum van Kampen. De woning is gelegen aan een zijstraat van één van de oudste winkelstraten van Kampen. De binnenstad biedt vele voorzieningen zoals supermarkten, winkelstraten, restaurants, kroegjes en uitgaansgelegenheden.  De woning in in z'n geheel gerenoveerd, bij binnenkomst van de woning tref je de hal waar de trapopgang naar de bovenste verdieping te vinden is. Verder is er ook  een separaat toilet en een wasruimte. Rechts van de hal tref je de toegang naar de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van vele diverse voorzieningen, o.a. een vaatwasser, kookplaat, koel-vriescombinatie, afzuigkap en een dubbele wasbak met dubbele kraan. Daarnaast beschikt de keuken ook over veel kastruimte. Op de 1e verdieping tref je rechts de toegangsgdeur naar een eigen dakterras. Er zijn verder twee slaapkamers te vinden en een badkamer. De badkamer beschikt over een douchecabine, een wastafel en een wasmachineaansluiting.  De woning wordt verhuurd voor een kale huurpijs van € 950,00. Huurder dient op eigen naam gas, water en elektra af te sluiten.  HUURPRIJS: Huurprijs € 950,00 Totaal € 950,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oudestraat 140-04

Kampen

€ 725,00 p.m. exclusief

75 m² , 2 kamers

Per direct hebben we een ruim (75 m2!!) 2 kamer appartement beschikbaar midden in het centrum van Kampen.  Het appartement is gelegen aan de belangrijkste winkelstraat van Kampen.  Op loopafstand zijn er diverse winkels, eetgelegenheden, het treinstation en de mooie stadsbrug te vinden.  Het appartement is gelegen op de derde verdieping. Bij binnenkomst tref je een separaat toilet, vervolgens ga je met een trap naar boven waar de woonkamer met open keuken bevindt. De keuken is voorzien van diverse voorzieningen. Verder heeft het een zeer ruime slaapkamer. De badkamer beschikt over een douchecabine en een wastafel. Het pand beschikt over een zéér ruim, gemeenschappelijk terras waar gezamenalijk gebruik van wordt gemaakt.  HUURPRIJS: Huurprijs € 725,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 835,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oudestraat 140-02

Kampen

€ 710,00 p.m. exclusief

50 m² , 2 kamers

Per 1 september hebben we een prachtig appartement beschikbaar midden in het centrum van Kampen. Op loopafstand zijn er diverse boetiekjes, eetgelegenheden, terrassen en de mooie Stadsbrug te vinden. De Oudestraat is dan ook één van de oudste en bekendste winkelstraat dat de mooie stad Kampen te bieden heeft.  Bij binnenkomst van de woning tref je links de trap naar de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse voorzieningen, o.a. een kookplaat, afzuigkap en een koel-vriescombinatie. De badkamer beschikt over een douchecabine, toilet, wastafel en een wasmachineaansluiting. De woning beschikt verder over een ruime (18 m2) slaapkamer met veel raampartijen dat zorgt voor veel lichtinval. Zowel de woonkamer en de slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van het pand. Beide ruimtes kijken uit op het zeer ruime, gemeenschappelijke terras.  HUURPRIJS: Huurprijs € 710,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 820,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2020. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy