Filters

Bartjensstraat 4-8

Zwolle

€ 1200,00 p.m. exclusief

70 m² , 3 kamers

Per direct hebben we een ruim 3 kamer appartement beschikbaar in de wijk Assendorp aan de Bartjensstraat.  De wijk staat bekend om de vele knusse straatjes, diverse eettentjes en typische buurtwinkels. De mooie binnenstad van Zwolle is ook op loopafstand te vinden, net als de stadsgrachten, stadsparken, winkels en verschillende horecagelegenheden.   OMSCHRIJVING: Het appartement bevindt zich op de eerste etage van het pand en bestaat uit twee woonlagen. Wanneer je de woning betreedt kom je binnen in de ruime (42 m2!!) woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Verder is er ook een apart toilet te vinden.  Wanneer je met de vaste trap naar de tweede etage gaat vind je daar de badkamer en de twee slaapkamers. De badkamer beschikt over een douchecabine, toilet en een wasmeubel met dubbele wasbak.  HUURPRIJS: Huurprijs € 1.200,00 Voorschot servicekosten € 35,00 Voorschot G/W/E  € 90,00 Totaal € 1.325,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 22E

(2-kamer appartement), Deventer

€ 1000,00 p.m. exclusief

91 m² , 2 kamers

Per direct is er nog één gerenoveerd 2-kamer appartement in dit monumentale pand aan de Nieuwstraat in Deventer beschikbaar. Deventer is een van de oudste steden van Nederland. De gezellige Nieuwsstraat, gelegen in het centrum van de stad, is voorzien van allerlei winkels en eettentjes.  INDELING: Het appartement met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt het appartement over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping, de slaapkamer bevindt zich op de 3e vedieping. De woning wordt met vloerbedekking en met geschilderde muren opgeleverd.  Omdat er momenteel nog druk verbouwd wordt, hebben we plattegronden van de verschillende studio's toegevoegd. De foto's vertonen een impressie van hoe de studio's er ongeveer uit komen te zien (keuken, badkamer en vloer). Aan indelingen op de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.  HUURPRIJS: Huurprijs € 1000,00 Servicekosten € 30,00 G/W/E € 80,00 Totaal € 1110,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Zeepziederssteeg 4

(2 kamerappartement ), Kampen

€ 820,00 p.m. inclusief

50 m² , 2 kamers

Per 1 februari komt dit renoveerde 2-kamerappartement in het centrum van Kampen vrij. Het appartement ligt boven de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Zodra je deur uitloopt vind je diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop en horecagelegenheden.  Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Verder zijn er een ruimte slaapkamer, badkamer, extra separaat toilet en bergruimte aanwezig.  Er is een gedeeld dakterras aanwezig, deze is zo spoedig mogelijk klaar voor gebruik.  HUURPRIJS: Huurprijs € 700,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 80,00 Totaal € 820,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Koningin Wilhelminastraat 12a

Zwolle

€ 165,00 p.m. exclusief

Per 1 maart hebben wij een kamer beschikbaar aan de Koningin Wilhelminatsraat 12a in Zwolle. Gelegen in de wijk Veerallee, de wijk is een populaire, vooroorlogse wijk nabij de binnenstad van Zwolle. De uitstekende ligging ten opzichte van het NS station, uitvalwegen en de binnenstad van Zwolle maken de wijk populair en geliefd.  De kamer bevindt zich op de 2e etage aan de voorzijde van het pand en beschikt over een eigen wastafel. Verder wordt de badkamer, toilet en keuken gedeeld met de medebewoners. Er bevinden meerdere badkamers en toiletten in het pand. HUURPRIJS  Huurprijs € 165,00 Servicekosten € 60,00 G/W/E  € 20,00 Totaal € 245,00 BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement, dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Peizerweg 132

Groningen

€ 485,00 p.m.

m² , 1 kamer

From the 1st of March we have a room available in our complex 'The Village Groningen'. This complex is especially for international students and that is why this advertisement is in English. The Village Groningen is located at Peizerweg 132 and contains 216 completely furnished rooms.  The minimum stay is 1 month and the maximum stay is 12 months!  Room: The available room is 12 m2 and is completely furnished. The kitchen, shower and toilets is shared with others. Complex: The complex contains a large lobby for all students, a 24/7 open gym and a laundry area (not included).  Payment: The price for the room is €485,00 a month and the deposit for this room is €485,00 as well.   Interested: If you are interested in this room and/or if you would like to make an appointment for a viewing please email to thevillage@huisvanverhuur.nl or call us on 050-5532432.   

Govert Flinckstraat 11C

(88m2 buitenruimte!), Zwolle

€ 1190,00 p.m. exclusief

55 m² , 2 kamers

Wat eens een kantoorpand was, is nu getransformeerd tot het hippe appartementengebouw Up-Town Zwolle. Wonen in Up-Town, aan de rand van de bruisende binnenstad van Zwolle? In Up-Town woon je om de hoek van alle hotspots die de bruisende binnenstad van Zwolle te bieden heeft. Alle gezelligheid en praktische voorzieningen van de stad zijn dichtbij: winkels, leuke cafés, terrassen, bioscoop, theaters etc. Ook het station en de A-28 zijn razendsnel bereikbaar. Kortom, een bijzonder leuke plek om te wonen. Het appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats! INDUSTRIELE SFEER  In de algemene ruimtes vanaf de entree van het gebouw tot aan de voordeur van het appartement heerst door het gebruik van veel hout een industriële doch warme sfeer. Met deze algemene ruimtes gooit Up-Town hoge ogen, want dankzij de visie van interieurarchitect Bas van Tol is alles tot in precisie op elkaar afgestemd.  De woonkamer en keuken zijn voorzien van een mooie visgraatvloer. in de gang en slaapkamer ligt een strakke gietvloer.  INDELING  Je komt binnen in de hal van het appartement. In deze hal bevinden zich zowel een berging waar je je wasmachine kunt plaatsen als de ingang van de badkamer. Tot slot bevindt zich hier ook de deur naar de slaapkamer. Vervolgens kom je in de woonkamer met open keuken. Deze keuken is van alle luxe inbouwapparatuur voorzien.  De woonkamer en keuken bevinden zich in een mooie open ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. Via de woonkamer begeef je je via mooie openslaande deuren richting het mega terras van wel 88m2! Het terras ligt op zowel het zuiden als het oosten, waardoor je altijd van de zon kunt genieten.  In de slaapkamer zijn mooie grote raampartijen aanwezig waardoor het een mooie lichte ruimte is. Kortom wonen in Up-Town betekend luxe en comfortabel leven aan de rand van Zwolle! Bekijk de sfeerimpressies om een idee te krijgen hoe je misschien wel jouw toekomstige woning in kunt richten!  HUURPRIJS:  Huurprijs incl. eigen parkeerplaats € 1190,00 Servicekosten € 50,00 Totaal € 1240,00 *Gas,water en elektra neemt huurder zelf op naam. INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Groot Wezenland 6A

(3-kamerappartement), Zwolle

€ 1400,00 p.m. exclusief

70 m² , 3 kamers

Aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle, tegenover de stadsgracht, komt dit gerenoveerde, gemeubileerde 3 kamer appartement vrij. Vanaf het Groot Wezenland wandel je via het kerkbrugje of via de Sassenpoort zo de binnenstad in. Met het uitgebreide winkelaanbod, de bruisende horeca-gelegenheden en diverse culturele activiteiten is deze woning perfect voor een werkend stel, expats of twee vrienden. De woning is voor bepaalde tijd te huur voor maximaal twee jaar.  INDELING  U betreedt het appartement op de begane grond, hier is ruimte om een fiets te stallen. Op de eerste verdieping bevinden zich de keuken en ruime woonkamer. De keuken is van alle luxe inbouwapparatuur voorzien. De woonkamer is op een modern-industriële manier ingericht en voorzien van een vloer met beton-look. Vanuit de woonkamer kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de stadsgracht en de Sassenpoort. De buitenruimte kunt u via de keuken betreden, deze is aan de achterkant gelegen en hierdoor erg rustig. Op de eerste verdieping bevindt zich ook een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich de twee volwaardige slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van zowel toilet, douche, wastafel, wasmachine en droger.  HUURPRIJS:  Huurprijs € 1400,00 Voorschot gas/water/elektra € 80,00 Totaal € 1480,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 79C

(2 Maisonnettes), Kampen

€ 890,00 p.m. inclusief

60 m² , 2 kamers

Begin april komt deze renoveerde 2-kamerappartementen in het centrum van Kampen vrij. Het appartement ligt boven de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Zodra je deur uitloopt vind je diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop en horecagelegenheden.  Beide appartementen hebben een woonkamer met open keuken van 33m2! Op de bovenverdieping bevinden, in beide appartementen, de slaapkamers.  Verder zijn is er een badkamer, separaat toilet en bergruimte aanwezig.  De appartementen worden opgeleverd met vloerbedekking en gesausde muren.  * De tekeningen kunnen iets afwijken van de werkelijkheid. Op de foto's is het appartement nog in aanbouw.  HUURPRIJS:   App. 79C App. 79D Huurprijs € 737,00 € 770,00 Servicekosten € 40,00 € 40,00 G/W/E € 100,00 € 100,00 Totaal € 877,00 € 910,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Thomas a Kempisstraat 67B

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 710,00 p.m. exclusief

45 m² , 2 kamers

Per 1 april komt er een 2-kamer appartement beschikbaar aan de Thomas a Kempisstraat in de wijk Diezerpoort.  Qua ligging is het ideaal, vlakbij diverse supermarkten en buurtwinkels. Verder zijn er een aantal horecagelegenheden te vinden en is het op loopafstand van de mooie binnenstad van Zwolle.  OMSCHRIJVING  Het appartement is gelegen op de tweede etage van het pand. Wanneer je de woning binnentreedt kom je binnen in de woonkamer met een open keuken. De keuken beschikt over een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Verder is er een badkamer met douchecabine, toilet, wastafel en een wasmachineaansluiting te vinden. De woning beschikt over één slaapkamer met openslaande deuren naar het terras.  Het pand beschikt verder over een berging. HUURPRIJS Huurprijs € 710,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 830,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Ossenweiderhof 27

(Te huur tot 31-12-2020!), Zwolle

€ 715,00 p.m. inclusief

35 m² , 2 kamers

Deze woning is beschikbaar tot 31-12-2020!  INDELING: Begane grond; Centrale hal met trapopgang en lift. Tevens is hier een afsluitbare fietsenstalling aanwezig. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping: entree/hal met meterkast, woonkamer met open keuken voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie, 1 slaapkamer, badkamer met toilet, separate douchehoek en wastafel. ENERGIE-NEUTRAAL: Het complex is energieneutraal en conform de hedendaagse eisen. Op het dak van het complex zijn zonnecollectoren geplaatst en middels aardwarmte worden de appartementen verwarmd en verkoeld. Meer informatie over het verwarmen en verkoelen middels aardwarmte kunt u vinden via volgende link. STADSHAGEN: Het Vensterhuis is gelegen in de groene wijk Stadshagen aan het Zwarte water. Net zoals andere Vinex wijken ligt Stadshagen dicht tegen de binnenstad van Zwolle. Door deze centrale ligging is de binnenstad van Zwolle goed bereikbaar per fiets of openbaarvervoer. Ondanks Stadshagen een jonge wijk is zijn er inmiddels veel voorzieningen op het gebied van onderwijs, kinderopvang, zorg, sport en recreatie. Het winkelcentrum Stadshagen is gelegen op minder dan 100 meter afstand. HUURPRIJS: Conform onze voorwaarden dient bij het tekenen van de huurovereenkomst de maanhuur en de waarborgsom vooruit te worden betaald, de waarborgsom staat gelijk aan 1 maand huur.   huurprijs   kale huurprijs   € 625,00 servicekosten  € 40,00 WKO  € 50,00 totaal  € 715,00 *Huurder dient zelf zorg te dragen voor leveringsovereenkomst elektra (huishoudelijk verbruik) en water.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5keer de totale huur (incl. servicekosten) aan bruto inkomen.   GEÏNTERESSEERD: Bent u geïnteresseerd en wilt u dit appartement bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.

Hofstraat 79E

(2 kamerappartement ), Kampen

€ 870,00 p.m. inclusief

67 m² , 2 kamers

Begin april komt dit renoveerde 2-kamerappartementen in het centrum van Kampen vrij. Het appartement ligt boven de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Zodra je deur uitloopt vind je diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop en horecagelegenheden.  Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en koelvriescombinatie.   Verder is er een ruime slaapkamer, een badkamer, separaat toilet en bergruimte aanwezig.  De appartementen worden opgeleverd met vloerbedekking en gesausde muren.  * De tekeningen kunnen iets afwijken van de werkelijkheid. Op de foto's is het appartement nog in aanbouw.  HUURPRIJS: Huurprijs € 730,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 100,00 Totaal € 870,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267-22

(Studio), Groningen

€ 615,00 p.m. inclusief

32 m² , 1 kamer

Per 1 maart 2020 komt deze studio beschikbaar in het Menno Lutterhuis in Groningen!  De studio van 32 m2 is gelegen op de eerste verdieping van het complex in de wijk Corpus den Hoorn. Op korte afstand van het Stadspark, de Hoornseplas, winkels en sportgelegenheden. Direct tegenover het complex vind je het overwinningsplein met verschillende winkels voor dagelijkse boodschappen. INDELING: Woon-/slaapkamer met open keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel. Het complex beschikt verder over een centrale ingang en gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Achter het complex bevindt zich een fietsenberging. Tevens beschikt het complex over gemeenschappelijke wasruimtes met drogers en wasmachines en een gemeenschappelijke fitnessruimte.  BETALING: De huurprijs van deze studio bedraagt €615,00 incl. servicekosten per maand! De kale huurprijs is €490,00. Het is dus mogelijk om voor deze studio huurtoeslag aan te vragen, dit is uiteraard geheel afhankelijk van je eigen situatie. De waarborgsom voor deze woning staat gelijk aan een maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen. INTERESSE? Zie je jezelf al wonen in deze mooie studio? Schrijf je dan gratis in op onze website en reageer via de website. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR:  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 79B

(2 appartementen van ca 85m2! ), Kampen

€ 1000,00 p.m. inclusief

85 m² , 2 kamers

Begin april komt dit renoveerde 2-kamerappartement in het centrum van Kampen vrij. Het appartement ligt boven de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Zodra je deur uitloopt vind je diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop en horecagelegenheden.  Het appartement heeft een woonkamer met open keuken van ruim 40m2! Karakteristieke elementen zijn nog zichtbaar, zoals de schouw en ramen.  Verder zijn er een ruimte slaapkamer, badkamer, separaat toilet en bergruimte aanwezig.  De appartementen worden opgeleverd met vloerbedekking en gesausde muren.  * De tekeningen kunnen iets afwijken van de werkelijkheid. Op de foto's is het appartement nog in aanbouw.  HUURPRIJS:   App. 79A (Verhuurd) App. 79B Huurprijs € 850,00 € 900,00 Servicekosten € 40,00 € 40,00 G/W/E € 100,00 € 100,00 Totaal € 990,00 € 1040,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2020. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy