Filters

Woonruimtes - 25 resultaten

Hofstraat 79

(2 appartementen van ca 85m2! ), Kampen

€ 1000,00 p.m. inclusief

Waterstraat 9

Zwolle

€ 1025,00 p.m. inclusief

Korte Smeden 2

(3-kamer appartement), Zwolle

€ 1050,00 p.m. exclusief

Paterswoldseweg 288-61

Groningen

€ 800,00 p.m. inclusief

Oosterlaan 10 K5

Zwolle

€ 230,00 p.m. exclusief

Hofstraat 79C

(2 Maisonnettes), Kampen

€ 890,00 p.m. inclusief

Zeepziederssteeg 4

(2 kamerappartement ), Kampen

€ 820,00 p.m. inclusief

Emmastraat 74

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 835,00 p.m. exclusief

Oosterlaan 10 K3

Zwolle

€ 335,00 p.m. exclusief

Hofstraat 79E

(2 kamerappartement ), Kampen

€ 870,00 p.m. inclusief

Nieuwstraat 22

(6 2-kamer appartementen ), Deventer

€ 800,00 p.m. inclusief

Optie

Rodeleeuwsteeg 18

Zwolle

€ 785,00 p.m. exclusief

Laad meer resultaten
Hofstraat 79

(2 appartementen van ca 85m2! ), Kampen

€ 1000,00 p.m. inclusief

85 m² , 2 kamers

Medio februari komt deze renoveerde 2-kamerappartementen in het centrum van Kampen vrij. Het appartement ligt boven de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Zodra je deur uitloopt vind je diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop en horecagelegenheden.  Beide appartementen hebben een woonkamer met open keuken van ruim 40m2! Karakteristieke elementen zijn nog zichtbaar, zoals de schouw en ramen.  Verder zijn er een ruimte slaapkamer, badkamer, separaat toilet en bergruimte aanwezig.  De appartementen worden opgeleverd met vloerbedekking en gesausde muren.  * De tekeningen kunnen iets afwijken van de werkelijkheid. Op de foto's is het appartement nog in aanbouw.  HUURPRIJS:   App. 79A App. 79B Huurprijs € 850,00 € 900,00 Servicekosten € 40,00 € 40,00 G/W/E € 100,00 € 100,00 Totaal € 990,00 € 1040,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Waterstraat 9

Zwolle

€ 1025,00 p.m. inclusief

51 m² , 4 kamers

Per 1 maart 2020 komt dit 4 kamer appartement te huur, gelegen in een monumentaal pand! Het appartement is gelegen aan de zuidkant van het centrum in Zwolle, met uitzicht op de Thorbeckegracht. Op de begane grond bevinden zich de eerste slaapkamer, de hal/kantoorruimte en een toilet. Op de eerste verdieping is de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Op de 2e verdieping is de 2e slaapkamer en de badkamer aanwezig. De badkamer beschikt over een aparte douche, een wastafel en 2e toilet.  HUURPRIJS: Huurprijs € 925,00 G/W/E € 100,00     Totaal € 1025,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Korte Smeden 2

(3-kamer appartement), Zwolle

€ 1050,00 p.m. exclusief

93 m² , 3 kamers

Per 1 maart 2020 is dit moderne 3-kamer appartement aan de Korte Smeden beschikbaar. Van buiten een karakteristiek aanzicht en van binnen recent verbouwd. Het appartement is gelegen midden in centrum van Zwolle met uitzicht op de Diezerstraat. Verder zijn de Grote Markt, winkelcentrum Diezerpoort en het Wezenlandenpark op loopafstand. Vele voorzieningen vind je in de directe omgeving. INDELING: Het appartement met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, combi-magnetron, kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers, een wasruimte, grote opbergzolder en separaat toilet. De badkamer beschikt over een ligbad, douchecabine, wastafel en designradiator.    HUURPRIJS: Huurprijs € 1.050,00 Servicekosten € 30,00 G/W/E € 130,00 Totaal € 1210,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 288-61

Groningen

€ 800,00 p.m. inclusief

50 m² , 2 kamers

Per 1 februari komt er in de NEBO flat aan de Paterswoldseweg 288 in Groningen een prachtige appartement beschikbaar van 50m2.  Het appartement is gelegen op 7e verdieping van het complex in de wijk Grunobuurt. Op korte afstand van het Stadspark, de Hoornseplas, winkels en sportgelegenheden. Vlakbij het complex vind je het overwinningsplein met verschillende winkels voor dagelijkse boodschappen. INDELING: De woning heeft een woonkamer met open keuken en een prachtig uitzicht over Groningen. Er is een ruimte slaapkamer aanwezig van ongeveer 15 m2 en een badkamer met toilet, wastafel en douche. Daarnaast beschikt het complex over een centrale ingang, een gemeenschappelijke afgesloten buitenruimte en een sportruimte. In het gebouw zijn verschillende wasruimten met een droger en een wasmachine. BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan 1 maand huur.  Kale huur prijs €680,00 Voorschot servicekosten €120,00  Totaal per maand te voldoen €800,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor het huren van deze woonruimte is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050-5532432. HUIS VAN VERHUUR:  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oosterlaan 10 K5

Zwolle

€ 230,00 p.m. exclusief

10 m²

Per direct hebben wij een kamer beschikbaar aan de Oosterlaan. Tegenover het Centraal Station Zwolle en op loopafstand van het centrum, diverse stadsparken en supermarkten.  De kamer is gelegen aan de achterzijde op de begane grond van het pand. Het wordt opgeleverd met een vloer, verder is er eigen wasbak.  De keuken, badkamer en toilet wordt gedeeld met meerdere bewoners.  Er is verder ook een ruime tuin aan de achterzijde.  HUURPRIJS: Huurprijs € 230,00 Servicekosten € 20,00 G/W/E € 60,00 Totaal € 310,00 BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 79C

(2 Maisonnettes), Kampen

€ 890,00 p.m. inclusief

60 m² , 2 kamers

Medio februari komt deze renoveerde 2-kamerappartementen in het centrum van Kampen vrij. Het appartement ligt boven de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Zodra je deur uitloopt vind je diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop en horecagelegenheden.  Beide appartementen hebben een woonkamer met open keuken van 33m2! Op de bovenverdieping bevinden, in beide appartementen, de slaapkamers.  Verder zijn is er een badkamer, separaat toilet en bergruimte aanwezig.  De appartementen worden opgeleverd met vloerbedekking en gesausde muren.  * De tekeningen kunnen iets afwijken van de werkelijkheid. Op de foto's is het appartement nog in aanbouw.  HUURPRIJS:   App. 79C App. 79D Huurprijs € 737,00 € 770,00 Servicekosten € 40,00 € 40,00 G/W/E € 100,00 € 100,00 Totaal € 877,00 € 910,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Zeepziederssteeg 4

(2 kamerappartement ), Kampen

€ 820,00 p.m. inclusief

50 m² , 2 kamers

Per 1 februari komt dit renoveerde 2-kamerappartement in het centrum van Kampen vrij. Het appartement ligt boven de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Zodra je deur uitloopt vind je diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop en horecagelegenheden.  Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Verder zijn er een ruimte slaapkamer, badkamer, extra separaat toilet en bergruimte aanwezig.  Er is een gedeeld dakterras aanwezig, deze is zo spoedig mogelijk klaar voor gebruik.  Het appartement wordt opgeleverd met vloerbedekking en gesausde muren.  * Op de foto's is het appartement nog in aanbouw.  HUURPRIJS: Huurprijs € 700,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 80,00 Totaal € 820,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Emmastraat 74

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 835,00 p.m. exclusief

56 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de derde verdieping en beschikt over een slaapkamer. Er is een ruim balkon aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 56 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is € 835,00 Bijkomende kosten:  €90,00 servicekosten inclusief voorschot stookkosten met vastrecht  €65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: € 990,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen.

Oosterlaan 10 K3

Zwolle

€ 335,00 p.m. exclusief

22 m² , 1 kamer

Per direct hebben wij een ruime kamer beschikbaar aan de Oosterlaan. Tegenover het Centraal Station Zwolle en op loopafstand van het centrum, diverse stadsparken en supermarkten.  De kamer is gelegen aan de voorzijde op de begane grond van het pand. Het heeft veel lichtinval door de mooie hoge, grote ramen.  De keuken, badkamer en toilet wordt gedeeld met meerdere bewoners.  Er is verder ook een ruime tuin aan de achterzijde.  HUURPRIJS: Huurprijs € 335,00 Servicekosten € 20,00 G/W/E € 60,00 Totaal € 415,00 BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 79E

(2 kamerappartement ), Kampen

€ 870,00 p.m. inclusief

67 m² , 2 kamers

Medio februari komt dit renoveerde 2-kamerappartementen in het centrum van Kampen vrij. Het appartement ligt boven de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Zodra je deur uitloopt vind je diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop en horecagelegenheden.  Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en koelvriescombinatie.   Verder is er een ruime slaapkamer, een badkamer, separaat toilet en bergruimte aanwezig.  De appartementen worden opgeleverd met vloerbedekking en gesausde muren.  * De tekeningen kunnen iets afwijken van de werkelijkheid. Op de foto's is het appartement nog in aanbouw.  HUURPRIJS: Huurprijs € 730,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 100,00 Totaal € 870,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 22

(6 2-kamer appartementen ), Deventer

€ 800,00 p.m. inclusief

40 m² , 2 kamers

Per direct zijn er 6 gerenoveerde 2-kamer appartementen in dit monumentale pand aan de Nieuwstraat in Deventer beschikbaar. Deventer is een van de oudste steden van Nederland. De gezellige Nieuwstraat, gelegen in het centrum van de stad, is voorzien van allerlei winkels en eettentjes.  INDELING: De appartementen met open keuken zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt het appartement over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. De appartementen bevinden zich op de eerste, tweede of derde verdieping van het pand. In de appartementen op de 2e verdieping, bevindt de slaapkamer zich op de 3e vedieping. De woningen worden allemaal met vloerbedekking en met geschilderde muren opgeleverd.  Omdat er momenteel nog druk verbouwd wordt, hebben we plattegronden van de verschillende studio's toegevoegd. De foto's vertonen een impressie van hoe de studio's er ongeveer uit komen te zien (keuken, badkamer en vloer). Aan indelingen op de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.  HUURPRIJS: Studio Oppervlakte      Huurprijs          Servicekosten G/W/E      Totaal       22E 91,0 m2 € 1000,00 € 30,00 € 80,00 €1110,00 22F - verhuurd 32,0 m2 € 690,00 € 30,00 € 70,00 €790,00 22G - onder optie   32,0 m2 € 690,00 € 30,00 € 70,00 €790,00 22H - verhuurd  50,5 m2 € 780,00 € 30,00 € 80,00 €890,00 22L 32,0 m2 € 690,00 € 30,00 € 70,00 €790,00 22K 35,5 m2 € 720,00 € 30,00 € 70,00 €820,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Rodeleeuwsteeg 18

Zwolle

€ 785,00 p.m. exclusief

Per 1 februari komt er een ruim appartement vrij midden in het mooie centrum van Zwolle. Op loopafstand van diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop, stadsparken en horecagelegenheden.  Het appartement beschikt over een woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap.  Op de vide is de slaapkamer te vinden. Verder is er een badkamer voorzien van een douche, toilet en een wasbak. Daar is tevens ook de aansluiting voor de wasmachine te vinden.   Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd. HUURPRIJS: Huurprijs € 785,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 80,00 Totaal € 905,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Schoolstraat 2H

Zwolle

€ 620,00 p.m. exclusief

30 m² , 1 kamer

Per 1 maart, in overleg eerder, is er een studio beschikbaar aan de Schoolstraat in Zwolle. Het is een zijstraat van de Thomas a Kempisstraat in de gezellige wijk Diezerpoort. Diezerpoort staat bekend om de grote diversiteit van verschillende buurtwinkels en eettentjes. Verder is het ideaal gelegen van de binnenstad van Zwolle.  De studio bevind zich op de 2e etage van het pand aan de voorzijde. Het is 30 m2 en heeft een keuken dat voorzien is van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De badkamer heeft een douche, wastafel, toilet en daar bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine.    HUURPRIJS: Huurprijs € 620,00 Servicekosten € 30,00 G/W/E € 70,00 Totaal € 720,00 BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Emmastraat 62

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 810,00 p.m. exclusief

55 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een slaapkamer. Er is een ruim balkon aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 55 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is €810,00 Bijkomende kosten:  €90,00 servicekosten inclusief voorschot stookkosten met vastrecht  €65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: €965,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen. 

Emmastraat 38

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 810,00 p.m. exclusief

54 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een slaapkamer. Er is een ruim balkon aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 54 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is € 810,00 Bijkomende kosten:  €90,00 servicekosten inclusief voorschot stookkosten met vastrecht  €65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: € 965,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen. 

Kranenburgweg 8B

Zwolle

€ 1000,00 p.m. exclusief

70 m² , 5 kamers

Per direct beschikbaar! Vrijstaande woning aan de rand van Berkum. Geschikt voor studenten/vrienden!  De woning is beschikbaar voor 12 maanden.  INDELING Beneden bevinden zich de woonkamer, keuken en een ruime berging/opslag.  Boven bevinden zich twee ruime slaapkamers van ongeveer 20m2 en 2 kleinere kamers van ongeveer 10m2.  De woning beschikt over een tuin welke zich aan de achterzijde bevindt. Parkeren kan gratis in de omgeving.  HUURPRIJS Kale huurprijs €1000,00 Gas, water en elektra  Zelf op naam huurder Totaal €1000,00  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oosterlaan 10A K7

Zwolle

€ 335,00 p.m. exclusief

22 m² , 1 kamer

Per direct hebben wij een ruime kamer beschikbaar aan de Oosterlaan. Tegenover het Centraal Station Zwolle en op loopafstand van het centrum, diverse stadsparken en supermarkten.  De kamer is gelegen aan de voorzijde op de 1e verdieping van het pand. Het heeft veel lichtinval door de mooie hoge, grote ramen.  De keuken, badkamer en toilet wordt gedeeld met meerdere bewoners.  Er is verder ook een ruime tuin aan de achterzijde.  HUURPRIJS: Huurprijs € 335,00 Servicekosten € 20,00 G/W/E € 60,00 Totaal € 415,00 BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Emmastraat 64

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 835,00 p.m. exclusief

55 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een slaapkamer. Er is een ruim balkon aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 55 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is €835,00 Bijkomende kosten:  €90,00 servicekosten inclusief voorschot stookkosten met vastrecht  €65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: €990,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen. 

Nieuwstraat 22

(4 studio's ), Deventer

€ 750,00 p.m. inclusief

32 m² , 1 kamer

Per direct zijn er nog een aantal gerenoveerde studio's in dit monumentale pand aan de Nieuwstraat in Deventer beschikbaar. Deventer is een van de oudste steden van Nederland. De gezellige Nieuwsstraat, gelegen in het centrum van de stad, is voorzien van allerlei winkels en eettentjes.  INDELING: De studio met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt de studio over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. De studio's bevinden zich op de eerste verdieping van het pand en worden met vloerbedekking en met geschilderde muren opgeleverd.  Omdat er momenteel nog druk verbouwd wordt, hebben we plattegronden van de verschillende studio's toegevoegd. De foto's vertonen een impressie van hoe de studio's er ongeveer uit komen te zien (keuken, badkamer en vloer). Aan indelingen op de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.  HUURPRIJS: Studio  Oppervlakte      Huurprijs          Servicekosten G/W/E      Totaal       22A  30,0 m2 € 670,00 €30,00 €70,00 €770,00 22B - verhuurd 37,5 m2 € 690,00 €30,00 €70,00 €790,00 22C - verhuurd 37,5 m2 € 690,00 €30,00 €70,00 €790,00 22D 20,0 m2 € 610,00 €30,00 €70,00 €710,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Korte Kamperstraat 32A

Zwolle

€ 800,00 p.m. exclusief

39 m² , 2 kamers

Per 1 maart is er een appartement beschikbaar in het midden van het centrum van Zwolle. In de Korte Kamperstraat vindt u deze gemoderniseerde woning.  Het appartement is verdeeld in twee verdiepingen. De woonkamer is c.a. 21 m2 groot met eigen keuken voorzien van een koelkast, vaatwasser, kookplaat en een afzuigkap. De badkamer heeft een douche, wastafel, toilet en daar bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine.    HUURPRIJS: Huurprijs € 800,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 50,00 Totaal € 890,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte

Petrus Campersingel 121-R

Groningen

€ 806,00 p.m. inclusief

40 m² , 1 kamer

Per 1 februari 2020 komt er een mooie studio beschikbaar in de voormalige directeurswoning van de PTB fabriek! De studio bevindt zich aan de Petrus Campersingel in Groningen, is uniek gelegen tegenover het UMCG vlakbij de ringweg en op slechts vijf minuten fietsen van het centrum! Een werkelijk prachtige locatie en pand.  INDELING:  De woning is in 2016 compleet nieuw opgeleverd. De studio bevindt zich op de eerste verdieping. De open keuken is voorzien van een inbouwkoelkast+vriesvak, een inbouwkookplaat (4-pits), een afzuigkap en een wasmachine. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en zwevend toilet. De totale oppervlakte van deze studio is 40 m2. Daarnaast is er een gezamenlijke tuin aanwezig achter het gebouw.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan 1 maand huur.  Kale huur prijs €691,00 Voorschot servicekosten €115,00  Totaal per maand te voldoen €806,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor het huren van deze woonruimte is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050-5532432. HUIS VAN VERHUUR:  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Zeepziederssteeg 2

(2 kamer appartement ), Kampen

€ 857,00 p.m. inclusief

65 m² , 2 kamers

Per 1 februari komt dit renoveerde 2-kamerappartement in het centrum van Kampen vrij. Het appartement ligt boven de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Zodra je deur uitloopt vind je diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop en horecagelegenheden.  Het appartement beschikt over een ruime woonkamer. De keuken bevind zich aansluitend aan de woonkamer, deze is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Verder zijn er een ruimte slaapkamer, badkamer en bergruimte aanwezig.  Via de woonkamer kun je ook naar het (gedeelde) dakterras. Het appartement wordt opgeleverd met vloerbedekking en gesausde muren.  * Op de foto's is het appartement nog in aanbouw.  HUURPRIJS: Huurprijs € 737,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 80,00 Totaal € 857,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 288-22

Groningen

€ 800,00 p.m. inclusief

50 m² , 2 kamers

Per 1 februari komt er in de NEBO-Flat aan de Paterswoldseweg 288 in Groningen een prachtig appartement van 50 m2 beschikbaar. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van het complex in de wijk Grunobuurt. Op korte afstand van het Stadspark, de Hoornseplas, winkels en sportgelegenheden.   INDELING: De woning heeft een woonkamer met open keuken. Er is een ruime slaapkamer aanwezig van ongeveer 15 m2 en een badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche. Het complex beschikt verder over een centrale ingang, gemeenschappelijk afgesloten buitenruimtes, een sportruimte en verschillende wasruimten met wasmachines en drogers.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan één maand huur.  Kale huurprijs €680,00  Voorschot servicekosten €120,00 Totaal per maand €800,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor het huren van deze woonruimte is 2,5 keer de totale huur aan bruto-inkomen. INTERESSE: Heb je interesse in deze woning? Dan kun je direct reageren door je GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kun je contact opnemen met ons kantoor op 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren en verhuren van woonruimte.   

Hofstraat 79

(Maisonnette), Kampen

€ 770,00 p.m. inclusief

41 m² , 2 kamers

Medio februari komt deze renoveerde maisonnette in het centrum van Kampen vrij. Het appartement ligt aan de achterzijde van de de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Zodra je deur uitloopt vind je diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop en horecagelegenheden.  Het appartement heeft een woonkamer met open keuken. Deze is voorzien van kookplaat, afzuigkap en koelvriescombinatie.  Op de bovenverdiepingen bevinden zich de slaapkamer en badkamer. Er is een separaat toilet aanwezig.  De appartementen worden opgeleverd met vloerbedekking en gesausde muren.  * De tekeningen kunnen iets afwijken van de werkelijkheid. Op de foto's is het appartement nog in aanbouw.  HUURPRIJS: Huurprijs € 650,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 80,00 Totaal € 770,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Walstraat 18

Zwolle

€ 1025,00 p.m. inclusief

45 m² , 2 kamers

Per 1 maart  komt dit mooie 2 kamer-appartement in een monumentaalpand aan de Walstraat in Zwolle vrij! Dit appartement is gelegen op de begane grond. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het pand. De bevat authentieke elementen, zoals de raamkozijnen, de schouw en het plafond. Aansluitend is de keuken welke van alle gemakken is voorzien.  Aan de achterzijde van de woning is de ruime slaapkamer, badkamer en separaat toilet. Ook is hier een kleine, prive patio. HUURPRIJS: Huurprijs € 885,00 Servicekosten € 50,00 Voorschot G/W/E € 80,00 Totaal € 1015,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2020. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy