Filters

Paterswoldseweg 267-57

Groningen

€ 725,00 p.m. inclusief

46 m² , 1 kamer

Per 1 november 2021 komt dit mooie appartement beschikbaar in het Menno Lutterhuis in Groningen! Het appartement van 46 m2 is gelegen op de eerste verdieping van het complex in de wijk Corpus den Hoorn. Op korte afstand van het Stadspark, de Hoornseplas, winkels en sportgelegenheden. Direct tegenover het complex vind je het overwinningsplein met verschillende winkels voor dagelijkse boodschappen. INDELING: Woonkamer met open keuken, aparte slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel. Het complex beschikt verder over een centrale ingang en gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Achter het complex bevindt zich een fietsenberging. Tevens beschikt het complex over gemeenschappelijke wasruimtes met drogers en wasmachines en een gemeenschappelijke fitnessruimte.  HUURPRIJS: De huurprijs van dit appartement bedraagt €725,00 inclusief per maand en is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs: 580,00 Voorschot servicekosten: €145,00 Totaal per maand te voldoen: €725,00* *Een internet- en televisieabonnement is niet inbegrepen, hiervoor dient huurder zelf zorg te dragen.  De waarborgsom voor het huren van dit appartement staat gelijk aan één maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor dit appartement is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen. INTERESSE? Zie je jezelf al wonen in dit mooie appartement? Schrijf je dan gratis in op onze website en reageer via de website. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR:  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Korte Kamperstraat 22A

Zwolle

€ 540,00 p.m. exclusief

24 m² , 2 kamers

In de historische binnenstad van Zwolle is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken.  Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! Dit appartement beschikt over twee aparte kamers welke via de gezamenlijke gang bereikbaar zijn. Verder beschikt het pand over een gezamenlijke buitenruimte.  De keuken beschikt over een koel-vries combinatie, een kookplaat en afzuigkap.  HUURPRIJS: Kale huurprijs € 540,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot gas, water, elektra  € 70,00 Totaal  € 640,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Kamperstraat 24

(Short stay), Zwolle

€ 1295,00 p.m. exclusief

91 m² , 3 kamers

- TIJDELIJKE VERHUUR – SHORT STAY – GEMEUBILEERD -    Per 04 november komt deze moderne, gemeubileerde videwoning beschikbaar aan de Kamperstraat. De Kamperstraat bevindt zich op een prachtige locatie net binnen de Zwolse stadsgrachten.    Bij binnenkomst in de woning tref je de woonkamer met open keuken. De woning is voorzien van een pvc-visgraatvloer, inbouwspots en prachtig glas in lood. Vanuit de woonkamer treft u de open keuken, deze is van alle luxe voorzien. Achter de keuken bevindt zich een extra kamer welke bijvoorbeeld als kantoorruimte gebruikt kan worden. Aan de woonkamer grenst de badkamer, deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tot slot bereikt u via de woonkamer de enorme kelder welke als opslagruimte gebruikt kan worden.    Via de trap in de woonkamer begeeft u zich naar de vide waar het slaapvertrek is gesitueerd. Hieraan grenst de walk in closet waar tevens de wasmachine en droger staan. Tevens beschikt de woning over airconditioning waardoor de woning in de zomer heerlijk koel blijft.    Heeft u altijd al midden in het bruisende centrum van Zwolle willen wonen? Dan is dit uw kans!  De woning is beschikbaar tot en met 31 augustus 2022.    HUURPRIJS De huurprijs is €1.295,00 (incl. gblt en het internetcontract).  Voorschot €200,00 (gas, water en elektra). Totale huurprijs € 1.495,00. INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Thomas a Kempisstraat 67

(A), Zwolle

€ 620,00 p.m. exclusief

28 m² , 1 kamer

Per 1 november komt er een mooie studio beschikbaar aan de Thomas a Kempisstraat in Zwolle. Diezerpoort is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  De studio met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koel- vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap.  Verder beschikt het over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet.  HUURPRIJS Kale huurprijs  € 620,00 Voorschot G / W / E € 80,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Totaal  € 750,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 21K

(70m2!), Kampen

€ 910,00 p.m. exclusief

70 m² , 3 kamers

Per 01 november hebben we een zeer ruim 3 kamer appartement beschikbaar in het gezellige centrum van Kampen. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  Het appartement is gelegen op de tweede- en derde verdieping van het pand. Bij binnenkomst van de woning tref je de keuken aan. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Verder beschikt de woning over een woonkamer inclusief prachtig glas in lood met uitzicht over de Oudestraat. De oude trappen zijn gelukkig ook bewaard gebleven.  Op de eerste woonlaag bevinden zich een slaapkamer, de badkamer, berging en badkamer met toilet.  Op de tweede woonlaag van de woning bevindt zich een ruime zolder/tweede slaapkamer inclusief glas in lood! Er kan gebruik worden gemaakt van een gezamenlijk dakterras. De woning wordt opgeleverd met vloerbedekking en gestucte wanden.   HUURPRIJS: Huurprijs € 910,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 1030,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 79

(A), Kampen

€ 920,00 p.m. exclusief

61 m² , 2 kamers

Per 01 november hebben een zeer nette 2 kamer appartement beschikbaar midden in het gezellige centrum van Kampen.  De Hanzestad heeft een prachtig centrum met een ruim aanbod qua winkels, boetiekjes en horecagelegenheden. De stad beschikt over vele monumentale panden en stadspoorten. De stad is gelegen aan het water en met de Stadsbrug bent u zo bij het station. Het 'Kamperlijntje' zet u in 10 minuten af in Zwolle.  Het appartement bevindt zich op de eerste etage en kijkt uit op zowel het gezamnelijk dakterras als de winkelstraat. Bij binnenkomst treft u de hal aan met toegang tot de slaapkamer, badkamer, separaat toilet en de woonkamer met open keuken. De zeer ruime woonkamer kijkt uit op de Oudestraat. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Tevens is er ook een berging naast de keuken met een wasmachineaansluiting.  De badkamer beschikt over een douchecabine en een wastafel.  De slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde en kijk uit op het gezamenlijk dakterras.  Het terras wordt gedeeld met in totaal 6 bewoners.  HUURPRIJS: Huurprijs € 920,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 1.070,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Bartjensstraat 13

(B ), Zwolle

€ 700,00 p.m. exclusief

37 m² , 2 kamers

Per 1 november hebben we een nette 2 kamer appartement beschikbaar in de Zwolse wijk Assendorp. De wijk staat vooral bekend om de gezellige, oude straatjes en de mooie gebouwen zoals het Dominicanenklooster, de St. Jozefkerk en de Oude Ambachtsschool. Aan de wijk grenzend liggen het stadspark de Wezenlanden, Park Eekhout en het gezellige Doepark Nooterhof.  Kortom: een wijk voor iedereen, van studenten tot ouderen en van ondernemers tot gezinnen!  De woning bevindt zich op de tweede verdieping en kijkt uit op de wekbekende winkelstraat Assendorperstraat. Bij binnenkomst van de woning treft u de keuken aan, deze is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat, afzuigkap en een wasmachineaansluiting. Voorbij de keuken treft u de slaapkamer, separaat toilet en badkamer, voorzien van een douchecabine en wastafel. Er is een terras dat gedeeld wordt met een medebewoner.    HUURPRIJS: Huurprijs € 700,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 820,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Schoutenstraat 3

Zwolle

€ 740,00 p.m. exclusief

50 m² , 2 kamers

Per 1 december komt dit appartement aan de Schoutenstraat, midden in het centrum van Zwolle beschikbaar. In de historische binnenstad van Zwolle is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken. Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! De woning is gelegen op de begane grond van het complex. Bij binnenkomst in de woonkamer met open keuken is voldoende ruimte om een mooie eet- en zithoek te situeren. De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en koelvries-combinatie. Aan de woonkamer grenst ook de badkamer welke is voorzien van toilet, douchecabine en wastafel. Op de eerste verdieping bevindt zicht het slaapgedeelte. Het pand beschikt over een gezamenlijke wasmachine en droger.  HUURPRIJS Kale huurprijs  € 740,00 Voorschot G / W / E € 80,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Totaal  € 860,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Weeshuisstraat 11

(Oplevering zomer 2022), Zwolle

€ 0,00 p.m. exclusief

Hoe fantastisch zou het zijn om in het hart van Zwolle te kunnen wonen? Waar in 1970 de Weeshuisstraat in Zwolle is ontwikkeld met voornamelijk winkels, worden momenteel 122 appartementen gerealiseerd. Zwolle heeft de laatste jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo vind je in de binnenstad een tal aan leuke kledingwinkels, knusse boetiekjes, gezellig restaurants en cafés. Zwolle is de centraal gelegen hoofdstad van Overijssel, door de twee stations kan je met iets meer dan een uur afreizen naar de randstad. Dit alles maakt ‘Het Broerenkwartier’ of terwijl ‘De Weeshuispassage' de geschikte locatie om te wonen.   De woonoppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 40 en 110 m2 en zullen tussen de € 700,00 en € 1.500,00 per maand aan huur bedragen. Naar verwachting zal de oplevering van de bouw in de zomer van 2022 plaatsvinden.   Begin 2022 wordt er een speciale website gelanceerd waarop meer informatie en foto’s te vinden zal zijn. Mocht je na het lezen van deze advertentie enthousiast zijn geworden, schrijf je dan gratis in op onze website en reageer via deze pagina. Let op: je ontvangt géén bevestigingsmail na reactie, Huis van Verhuur neemt contact met jou op zodra de inschrijving formeel start.

Oude Vismarkt 21F

(2-kamerappartement), Zwolle

€ 1100,00 p.m. exclusief

62 m² , 2 kamers

Per 1 december komt dit moderne appartement te huur aan de Oude Vismarkt. De Oude Vismarkt is een gezellige winkelstraat, parallel gelegen aan de Diezerstraat. Deze eigentijdse straat is voorzien van een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven. Ook supermarkten, de bioscoop en het station zijn op loopafstand van deze appartementen. De entree bevindt zich op de begane grond, hier is ook plek om een fiets te stallen. Het appartement is te bereiken via zowel trap of lift. De woonkamer met luxe, open keuken heeft een oppervlakte van bijna 43 m2. Aan de voorzijde is een frans balkon aanwezig met prachtig uitzicht. Aan de achterzijde van de woning komt u in de slaapkamer. De badkamer heeft een douchehoek en wastafel. Er is een separaat toilet en een wasruimte aanwezig. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd. HUURPRIJS: Huurprijs    Kale huurprijs € 1.100,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot water € 15,00 Totaal € 1.155,00  *Elektra dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Kamperzeedijk 97

Genemuiden

€ 1250,00 p.m. exclusief

85 m² , 3 kamers

Per 1 december komen er twee woningen in Kamperzeedijk-Oost beschikbaar. De woningen maken deel uit van een nieuwbouwproject en mogen voor het eerst bewoond gaan worden! De unieke ligging van de woningen (aan de kopse kant) maakt dat ze van een prachtig uitzicht zijn voorzien.    Bij binnenkomst op de begane grond bevinden zich het toilet en een bergruimte. Op de eerste etage bevindt zich de woonkamer met open keuken welke van alle gemakken is voorzien. De woonkamer beschikt over grote raampartijen waardoor er veel lichtinval is. Hier kunt u ook heerlijk genieten van de natuur op het ruime balkon! Eenmaal aangekomen op de tweede etage bevinden zich hier twee ruimte slaapkamers en de badkamer. Via een van de slaapkamers kunt u door middel van een vlizotrap de zolder bereiken voor extra bergruimte. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, tweede toilet en wasmachine aansluiting.  Per woning zijn er twee (overdekte) parkeerplekken beschikbaar. Tot slot beschikken de woningen over zonnepanelen en vloerverwarming.  HUURPRIJS De huurprijs is €1250,00 exclusief.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Copyright © 2021. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy