Filters

Klein Grachtje 3B

(Studio), Zwolle

€ 690,00 p.m. exclusief

33 m² , 1 kamer

Per 1 mei komt er een nette studio vrij aan het Klein Grachtje in de wijk Diezerpoort. De studio kijkt uit op het gedeelde dakterras van het complex. Qua ligging is het ideaal, het zit namelijk nabij het centrum, stadsparken, supermarkten en horecagelegenheden.    De studio beschikt over een eigen keuken, dat voorzien is van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap.  Verder is er een badkamer met een douchecabine, wastafel en een toilet. Tevens is daar ook de wasmachineaansluiting te vinden. Verder is er een ruim dakterras dat gedeeld wordt met de andere bewoners.  HUURPRIJS Huurprijs € 690,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 70,00 Totaal € 800,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267-26

(Studio), Groningen

€ 760,00 p.m. inclusief

34 m²

Per 1 mei 2024 komt deze gezellige studio in het Menno Lutter complex beschikbaar. Het complex is gelegen tegenover het Overwinningsplein in Groningen, waardoor verscheidende winkels op loopafstand zijn. De bruisende Grote Markt bevindt zich op ongeveer 10 minuten fietsen.   INDELING: Via de centrale ingang en hal bevindt de studio zicht op de eerste verdieping van het complex. Het woon- en slaapgedeelte van de studio wordt afgescheiden door een muur. Aan de rechter kant is het woongedeelte gelegen met open keuken voorzien van een losstaande koelkast en 2-pits elektrische kookplaat. Aan de linker kant is het slaapgedeelte geleden met aangrenzend de badkamer met aparte douche, wastafel en toilet.   Het Menno Lutter complex beschikt verder over een gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Tevens is er een gemeenschappelijk wasruimte met drogers en wasmachines aanwezig en bevindt zich in het complex een gemeenschappelijke fitnessruimte.   HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €585,00 Voorschot servicekosten/GWE €175,00 Totaal per maand te voldoen €760,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over dit appartement kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oudestraat 138-4

(ruim appartement!), Kampen

€ 950,00 p.m. exclusief

77 m² , 2 kamers

Per 1 mei is er een net 2 kamer appartement beschikbaar aan de Oudestraat in het centrum van Kampen. De Oudestraat is één van bekende winkelstraten van Kampen en er is dan ook veel op loopafstand te vinden. O.a. diverse winkels, horecagelegenheden, supermarkten en de stadsbrug.  Het appartement bevindt zich op de tweede etage en heeft twee woonlagen. Bij binnenkomst treft u de ruime hal met de trap naar de tweede verdieping, waar u de zeer ruime (59 m2!) woonkamer treft met open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie en een kookplaat. Verder beschikt de woning over een ruime slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel en een separaat toilet. Het complex beschikt over een heerlijk dakterras dat gedeeld wordt met de medebewoners.  HUURPRIJS Huurprijs € 950,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 1090,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de hale huur aan bruto inkomen. BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267-8

(Studio), Groningen

€ 720,00 p.m. inclusief

31 m²

Per 1 mei 2024 komt deze studio in het Menno Lutter complex beschikbaar. Het complex is gelegen tegenover het Overwinningsplein in Groningen, waardoor verscheidende winkels op loopafstand zijn. De bruisende Grote Markt bevindt zich op ongeveer 10 minuten fietsen. NB: De gepresenteerde foto's zijn van een vergelijkbare maar gespiegelde studio.    INDELING: Via de centrale ingang en hal bevindt de studio zicht op begane grond van het complex. Het woon- en slaapgedeelte van de studio wordt afgescheiden door een muur. Aan de rechterkant is het woongedeelte gelegen met open keuken voorzien van een losstaande koelkast en 2-pits elektrische kookplaat. Aan de linkerkant het slaapgedeelte geleden met aangrenzend de badkamer met aparte douche, wastafel en toilet.   Het Menno Lutter complex beschikt verder over een gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Tevens is er een gemeenschappelijk wasruimte met drogers en wasmachines aanwezig en bevindt zich in het complex een gemeenschappelijke fitnessruimte.   HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €545,00 Voorschot servicekosten/GWE €175,00 Totaal per maand te voldoen €720,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over dit appartement kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 61R

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 1035,00 p.m. exclusief

37 m² , 2 kamers

Per 1 mei is dit leuke appartement beschikbaar, midden in het centrum van Zwolle! Het appartement bevindt zich in de Nieuwstraat.  Bij binnenkomst van het appartement kom je terecht in de hal, vanwaar alle ruimtes te bereiken zijn. De woonkamer heeft een open keuken. De keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe, zoals een inductie kookplaat, combi-magnetron, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Daarnaast kun je vanuit de woonkamer het terras betreden. Beneden bevindt zich ook een separaat toilet. Via de hal kun je met de trap omhoog naar de tweede verdieping. Via de trap kom je direct in de slaapkamer, vanwaar tevens de badkamer te bereiken is. De badkamer is voorzien van wastafel, inloopdouche en designradiator. Op de tweede verdieping bevindt zich tevens een berging met wasmachineaansluiting.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  HUURPRIJS  Kale huur € 1035,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot water en elektra € 120,00 Totaal € 1215,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   REAGEREN Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Heinsiusstraat 131

(Studio), Groningen

€ 736,91 p.m. inclusief

30 m²

Per direct beschikbaar voor een huurperiode van één jaar! De studio is gelegen in de oude technische school aan de Heinsiusstraat, tegenover station Noord in Groningen. De woning is gelegen op de bovenste verdieping van het pand waardoor de Martinitoren, bij goed weer, te zien is. Daarbij is het Noorderplantsoen op loopafstand. Tevens is de binnenstad en verschillende winkels allemaal op fietsafstand bereikbaar. INDELING: De studio beschikt over een open keuken met inbouw koel/vriescombinatie, 4 pits elektrische kookplaat en vaatwasmachine. Verder is er een privé badkamer te vinden in de studio met wastafel, douche en toilet. Tevens In de studio voorzien een wasmachine aansluiting. Verder beschikt het complex over een afgesloten fietsenruimte. HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €576,91 Voorschot servicekosten/GWE €160,00 Totaal per maand te voldoen €736,91 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.   INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je deze studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze studio kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 59R

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 1150,00 p.m. exclusief

55 m² , 2 kamers

Ben je op zoek naar een modern appartement, midden in het centrum van Zwolle? Dan is dit je kans! Per 1 mei is er een prachtig appartement beschikbaar aan de Nieuwstraat.  Via de binnenplaats kom je bij de voordeur. Bij binnenkomst kom je terecht in de hal, vanwaar alle ruimtes te bereiken zijn. De woonkamer is ruim en voorzien van grote draai-/kiepramen. De open keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe, zoals een inductie kookplaat, combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. De ruime slaapkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een bed en kledingkasten. De badkamer is voorzien van wastafel en inloopdouche. Er is een separaat toilet aanwezig. Daarnaast beschik je met dit appartement ook over een ruime berging met wasmachineaansluiting.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig.  HUURPRIJS  Kale huur € 1150,00 Voorschot servicekosten €  60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1330,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 19

(Studentenkamer beschikbaar!), Kampen

€ 456,25 p.m. exclusief

29 m² , 1 kamer

Aan de Hofstraat 19 in Kampen is er per direct een mooie studentenkamer beschikbaar. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loop je binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik! De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 29 m2. Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten. Er zijn in totaal twee keukens, twee douches en twee toiletten beschikbaar die verdeeld worden gebruikt. Er is ook toegang tot een mooi dakterras.  *Kandidaten dienen een bewijs van inschrijving van een hogeschool aan te leveren. (MBO/HBO/WO) HUURPRIJS Kamer M2 Kale huurprijs Servicekosten Totaal per maand Beschikbaar 11 29 € 456,24 € 150,00 € 606,24 Per direct Op zoek naar een andere prijsklasse? Bekijk ook de andere beschikbare kamer aan de Hofstraat 19 bij ons aanbod! BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Emmastraat 36

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 1050,00 p.m. exclusief

60 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. INDELING  Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een slaapkamer. De totale oppervlakte is ruim 60 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. HUURPRIJS Kale huurprijs € 1050,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot warmte € 120,00 Parkeerplaats € 65,00 Totale huurprijs € 1275,00 *water en elektra dient men zelf op naam te nemen  INKOMENSEIS  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  BETALING  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD?  Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Peizerweg 132

(Kamer), Groningen

€ 570,00 p.m. inclusief

12 m²

*International Students only* Living around the corner from Stadpark? We have multiple rooms available at Peizerweg 132 for international students from 1st of May 2024 or other startdates such as June, July, August or September. A supermarket is within walking distance. In addition, the Grote Markt is about 8 minutes by bike, so other stores and restaurants are all close by.    LAYOUT: The rooms can be located on the ground, first or second floor. On each floor there are 18 rooms, 2 kitchens, 8 toilets and 8 showers. The rooms are all fully furnished with IKEA furniture. Washers and dryers are located in a common area in the lobby and are shared with the other residents.    ROOM RATE: The room rates of our roomtypes are as follows: Basic Room: € 555,00 - 11 square meters - Ground, first or second floor Standard Room € 570,00 - 12 square meters - First or second floor Premium Room € 585,00 - 12 square meters - Ground floor - Terrace door *Service costs/GWE are included in the room prices. *The deposit for a room is equal to one month's room rate (depending on roomtype)   REQUIREMENTS: Only international students are allowed to apply for this room. *International ID or passport *Acceptance letter from University There is no income requirement for booking this room. THE VILLAGE: The Village Groningen is an international hotel with all the comforts of home. There are a total of 216 rooms especially for international students. Our students come from all over the world. The Village is a campus for international students and offers: A central lounge and game room (with everything you could wish for); outdoor space; an indoor gym 24/7; an outdoor soccer - volleyball court; a laundry room with smart washing machines that dose their own detergent; a study area; vending machine; coffie machine; 216 rooms, furnished and with bed linen service; super fast internet, we have 2 TB of internet and last but not least: 215 roommates from all over the world! INTEREST: Are you interested in a room and would you like to view? Then respond through our website! Registration and response is free of charge. For questions about this room or the location, please contact our office at 050-5532432 or send us an e-mail:  thevillage@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur offers transparency in housing mediation between tenant and landlord. With a large selection of rental properties such as neat rooms, beautiful apartments, fine studios and generous detached houses in prime locations in Groningen and Zwolle, Huis van Verhuur is the ideal player for renting housing.  

Thomas a Kempisstraat 26G

(Studio), Zwolle

€ 775,00 p.m. exclusief

24 m² , 1 kamer

Diezerpoort is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  De studio, gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand, is beschikbaar per 1 mei 2024. De studio beschikt over een keuken met inductieplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting. Tot slot beschikt het pand over een ruim gezamenlijk dakterras. HUURPRIJS Kale huurprijs € 775,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot gas, water, elektra  € 90,00 Totaal  € 905,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand volledige huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 19

(Studentenkamer beschikbaar!), Kampen

€ 278,33 p.m. exclusief

16 m² , 1 kamer

Aan de Hofstraat 19 in Kampen is er per direct een mooie studentenkamer beschikbaar. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loop je binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik! De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 16 m2. Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten. Er zijn in totaal twee keukens, twee douches en twee toiletten beschikbaar die verdeeld worden gebruikt. Er is ook toegang tot een mooi dakterras.  *Kandidaten dienen een bewijs van inschrijving van een hogeschool aan te leveren. (MBO/HBO/WO) De foto geeft een impressie van de kamer. HUURPRIJS Kamer M2 Kale huurprijs Servicekosten Totaal per maand Beschikbaar 3 16 € 278,33 € 110,00 € 388,30 Per direct BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Melkmarkt 51

(A), Zwolle

€ 1350,00 p.m.

97 m² , 3 kamers

*Gas, water en elektra dient op eigen naam te worden genomen. Per 1 mei is dit appartement aan de Melkmarkt beschikbaar. De Melkmarkt is gelegen in het prachtige centrum van Zwolle, voorzien van een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlendende bedrijven. Ook supermarkten, de bioscoop en het station zijn op loopafstand van dit appartement. De woning bevindt zich op de eerste verdieping hier bevind zich een ruime keuken en de woonkamer aan de voorzijde. Tevens bevinden zich op de eerste verdieping ook een berging met wasmachine aansluiting en een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich een slaapkamer aan de voorzijde voorzien van ingebouwde kasten en een tweede slaapkamer. Via een ruime overloop kunt u naar de achterzijde van de woning waar de badkamer zich bevind.   HUURPRIJS Huurprijs €1350,00 Servicekosten € 20,00 Totaal €1370,00   * Gas, water en elektra dient op eigen naam. INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Korte Kamperstraat 4

(2 kamer appartement), Zwolle

€ 750,00 p.m. exclusief

25 m² , 2 kamers

Per 1 mei 2024 is dit leuke appartement in Zwolle te huur. Het appartement bevindt zich aan de Korte Kamperstraat, midden in het centrum van Zwolle.  Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het pand en beschikt over een woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouw-apparatuur, zoals een vaatwasmachine, koel-vries combinatie, gasfornuis en oven/magnetron. Tevens zit onder het aanrechtblad een wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer. De badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafel.  HUURPRIJS Huurprijs € 750,00 Voorschot servicekosten € 70,00 Voorschot G/W/E € 80,00 Totaal € 900,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Schoolstraat 2K

(Studio), Zwolle

€ 720,00 p.m. exclusief

30 m² , 1 kamer

Diezerpoort is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort. Per 1 mei is er een mooie studio aan de Schoolstraat beschikbaar. De studio beschikt over ruimte met open keuken die is voorzien van o.a. kookplaat en koelkast. De badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting.  Op begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke, overdekte fietsenberging. HUURPRIJS: Kale huurprijs € 720,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot gas, water, elektra  € 80,00 Totaal  € 840,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Maluslaan 86

Groningen

€ 1600,00 p.m. exclusief

118 m²

Per 1 juni 2024 komt deze prachtige eengezinswoning uit 1965 beschikbaar voor een bepaalde periode van maximaal twee jaar. De woning bevindt zich aan de Maluslaan in de wijk Selwerd, op slechts tien minuten fietsen van de Grote Markt, in het bruisende Groningen. De woning is volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien, in totaal zijn er maar liefst vier slaapkamers aanwezig.   INDELING Bij binnenkomst van de woning kom je terecht in de hal, vanwaar uit het toilet, de meterkast, de kelderkast en de ruime woonkamer met open keuken te bereiken zijn. De keuken is voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur, zoals een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en vriezer. Vanuit de woonkamer kun je de achtertuin (op het zuiden) betreden, waar zich een ruime losstaand berging bevindt.   Via de hal neem je de trap naar de eerste verdieping alwaar je twee ruime slaapkamers (respectievelijk 12 m2 en 12,5 m2) vindt, één kleine slaapkamer/werkkamer (5 m2) en de ruime badkamer met wastafel, tweede toilet en een bad/douche combinatie. Er zijn maar liefst drie inbouwkasten aanwezig op deze verdieping waardoor er aan opbergruimte geen gebrek zal zijn. De voormalige badkamer (2,3 m2) doet heden ten dage dienst als functioneel washok.   Via de hal neem je de trap naar de tweede verdieping waar de cv-ketel is geplaatst, als ook de omvormer van de 7 zonnepanelen. Op deze verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer van nog eens 14 m2. Ook op deze verdieping is wederom gedacht aan voldoende bergruimte, keurig afgewerkt achter knieschotten.    BIJZONDERHEDEN De woning beschikt momenteel over een energielabel C, voor de ingangsdatum van de huurperiode wordt de woning verder verduurzaamd en op de ingangsdatum van de huurperiode zal de woning in ieder geval over een energielabel B beschikken! De woning beschikt over 7 zonnepanelen.   HUURPRIJS Kale huur €1.400,00 Stoffering/meubilering €200,00 Totaal per maand te voldoen €1.600,00  *Excl. gemeentelijke belastingen / GWE / internet- en televisie abonnement.   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto-inkomen.   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woning staat gelijk aan twee maanden huur.   INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je een bezichtiging inplannen? Dan kun je reageren op de woning via onze website door je gratis in te schrijven en te reageren op de woning. Vragen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 en groningen@huisvanverhuur.nl   HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio’s en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het (ver)huren van woonruimte.

Hofstraat 21C

(Studio), Kampen

€ 830,00 p.m. exclusief

54 m² , 1 kamer

Per 15 april komt er een ruime studio beschikbaar aan de Hofstraat in Kampen.   De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  De studio is gelegen op de tweede verdieping van het pand. Bij binnenkomst van de woning tref je de ruime studio. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. In de badkamer is een douchecabine, wastafel, toilet. Er kan gebruik worden gemaakt van een gezamenlijk dakterras. De woning wordt opgeleverd met vloerbedekking en gestucte wanden.   HUURPRIJS: Huurprijs € 830,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 960,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy