Filters

Gorechtkade 8

(Parkeerplaats), Groningen

€ 90,00 p.m. inclusief

0 m²

Altijd al een eigen parkeerplek willen hebben naast het UMCG? Dit is je kans! Per 1 juni zijn er diverse parkeerplekken aan de Gorechtkade beschikbaar. De parkeerplekken zijn naast het UMCG gelegen en op loopafstand van het centrum. Het parkeerterrein ligt op een afgesloten privé terrein.   BETALING Voor slechts €90,- per maand kunt u onbeperkt gebruik maken van uw eigen parkeerplek op deze toplocatie in de stad Groningen.  INTERESSE Interesse? Bel naar 050-5532432 of stuur ons een e-mail via groningen@huisvanverhuur.nl. Uiteraard zijn wij ook te bereiken indien u vragen heeft.  HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woninen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 

Nachtegaalstraat 87

Zwolle

€ 760,00 p.m. inclusief

58 m² , 2 kamers

Per 1 september komt er een leuk 2-kamer appartement aan de Nachtegaalstraat vrij, gelegen in de wijk Kamperpoot-Veerallee. Kamperpoort is een typische volksbuurt waar de afgelopen jaren veel oude kantoorpanden ruimte hebben gemaakt voor nieuwe woningen en appartementen. Op loopafstand van diverse supermarkten, de Ijsselhallen, de bioscoop en de binnenstad van Zwolle.  De woning beschikt over een woonkamer met luxe, open keuken voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie en een vaatwasser.  Er is verder 1 slaapkamer en een badkamer met wastafel en een douche. Separaat toilet.  HUURPRIJS:   Kale huur € 740,00 Servicekosten €   20,00 TOTAAL  € 760,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 

Petrus Campersingel 119

(Parkeerplaats), Groningen

€ 75,00 p.m.

0 m²

Altijd al een eigen parkeerplek willen hebben naast het UMCG? Dit is je kans! De parkeerplekken zijn naast het UMCG gelegen en op loopafstand van het centrum. Het parkeerterrein bevindt zich tussen het voorhuis en de oude fabriekshal van de PTB in. Ter hoogte van de Petrus Campersingel 119. Het parkeerterrein is afgesloten middels een slagboom. Tevens is er de mogelijkheid tot het stallen van een fiets.  BETALING Voor slechts €75,- per maand kunt u onbeperkt gebruik maken van uw eigen parkeerplek op deze toplocatie in de stad Groningen.  INTERESSE Interesse? Bel naar 050-5532432 of stuur ons een e-mail via groningen@huisvanverhuur.nl. Uiteraard zijn wij ook te bereiken indien u vragen heeft.  HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woninen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   

Oude Vismarkt 21F

(2 Kamer appartement), Zwolle

€ 1060,00 p.m. exclusief

62 m² , 2 kamers

Per direct is er nog slechts 1 van de 4 nieuwe, ruime appartementen te huur aan de Oude Vismarkt. De Oude Vismarkt is een gezellige winkelstraat, parallel gelegen aan de Diezerstraat. Deze eigentijdse straat is voorzien van een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven. Ook supermarkten, de bioscoop en het station zijn op loopafstand van deze appartementen. De entree bevindt zich op de begane grond, de bovenverdiepingen zijn te bereiken via de trap of lift. Er zijn 2 indentieke appartementen van 62m2! De woonkamer met luxe, open keuken heeft een oppervlakte van bijna 43 m2. Aan de achterzijde van de woning komt u in de slaapkamer. De badkamer heeft een douchehoek en wastafel. Er is een separaat toilet en een wasruimte aanwezig. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd. HUURPRIJS: Huurprijs    Kale huurprijs € 1060,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot water € 15,00 Totaal € 1115,00  *Elektra kan door huurder zelf afgesloten worden. **Water wordt afgerekend op werkelijk verbruik. INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Friesestraatweg 24

Groningen

€ 1350,00 p.m. inclusief

106 m² , 1 kamer

Vanaf 1 oktober komt deze prachtig gemeubileerde woonruimte voor bepaalde tijd beschikbaar! De woning bevindt zich in de wijk Kostverloren, op korte afstand van het centrum van Groningen! De woning is van alle gemakken voorzien: alles is aanwezig!  Beschikbaar van 1 oktober 2019 tot 1 juni 2020.  INDELING: Begane grond: entree, hal, garderobe, toilet, ruime en lichte woonkamer met open keuken (voorzien van alle gemakken), toegang tot de tuin  Verdieping: overloop, bergkast met wasmachine en twee ruime slaapkamers (beide met vaste kasten), badkamer met inloopdouche en extra toilet  HUURPRIJS:  De huurprijs van deze woning is €1350,00 per maand inclusief gas/water/elektra en servicekosten.  INKOMENSEIS: Voor het huren van deze woning hanteren wij een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.    HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  INTERESSE: Heb je interesse in deze woonruimte? Dan kun je reageren via onze website. Het aanmaken van een account en het reageren is GRATIS! Voor vragen kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 050-5532432 of groningen@huisvanverhuur.nl 

Nieuwstraat 115

Zwolle

€ 1300,00 p.m. exclusief

90 m² , 3 kamers

Per direct beschikbaar in de mooie binnenstad van Zwolle een prachtig 3-kamer appartement in de Nieuwstraat. Er is geen andere plek in de stad waar zoveel gebeurt. Er wordt gewoond, gewerkt, gewinkeld en je vindt er allerlei leuke horecagelegenheden. Je zult je er nooit hoeven te vervelen. Op een steenworp afstand van de mooie stadsgrachten, stadsparken en in de zomer zelfs van het stadsstrand.  De woning beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval en met een te gek uitzicht over het centrum van Zwolle. Er is verder een open keuken voorzien van allerlei voorzieningen o.a. een kookplaat, combi oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en een afzuigkap. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een separaat toilet. De moderne badkamer beschikt over een ruime douche, wastafel en een handdoekradiator.   Het appartement beschikt verder over een eigen balkon.  De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd.    Kale huurprijs  € 1300,00 G / W / E  Exclusief  Totaal  € 1300,00  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Van Ittersumstraat 50

Zwolle

€ 675,00 p.m. inclusief

30 m² , 1 kamer

Per 1 september is dit keurige appartement in Assendorp te huur. Het appartement is gelegen op steenworp afstand van de gezellige winkelstraat Assendorperstraat. Ook zijn de binnenstad van Zwolle, het treinstation en het Wezenlandenpark binnen enkele minuten te bereiken.  Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken die is voorzien van o.a. kookplaat, afzuigkap en koelkast. Aangrenzend begeeft zich de slaapruimte. De badkamer beschikt over een douche, wasbak, toilet en wasmachine-aansluiting.  HUURPRIJS: Kale huurprijs:                   €605,00 Voorschot servicekosten:  €20,00 Voorschot G/W/E:             €50,00 Totale huur:                       €675,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Koestraat 28

(3 kamer appartement), Zwolle

€ 1245,25 p.m. exclusief

120 m² , 3 kamers

Dit royale appartement met zonnige tuin op het zuiden is gelegen op de begane grond van een monumentaal herenhuis, gelegen in de binnenstad van Zwolle.  Het bouwjaar van het geheel is circa 1800, echter in 1989 is het herenhuis gerenoveerd en zijn er vier appartementen gerealiseerd.  Het appartement op de begane grond (het grootste appartement) is te huur. De prachtige authentieke elementen geven dit appartement een heel eigen sfeer. De zonnig achtertuin is gelegen aan de singel van de stadsgracht.  INDELING: Gezamenlijke entree, hal, vestibule en trapopgang. In de gang bevindt zich de entree naar het appartement, via de gang komt men in de riante woonkamer met openslaande deuren en via een bordestrap is de zonnige tuin welke tevens bereikbaar met achteringang. Eveneens geeft de gang toegang tot het toilet met de douchegelegenheid, alsmede de twee grote slaap- en/of werkkamers. In het souterrain bevindt zich de keuken en via de gang is de tuin eveneens te bereiken.  Zowel de woonkamer als de andere kamers zijn voorzien van authentieke schouwen en monumentale plafonds. HUURPRIJS: Huurprijs    Kale huurprijs € 1245,25 Service kosteen en G/W/L € 300,00     Totaal € 1545,25 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Paterswoldseweg 267

(7), Groningen

€ 590,00 p.m. inclusief

30 m² , 1 kamer

Per 1 september komt deze nette studio beschikbaar in het Menno Lutterhuis in Groningen! De studio van 30 m2 is gelegen op de begane grond van het complex in de wijk Corpus den Hoorn. Op korte afstand van het Stadspark, de Hoornseplas, diverse winkels en sportgelegenheden. Direct tegenover het complex vind je het Overwinningsplein met een grote supermarkt en diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. INDELING: Woon-/slaapkamer met open keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel.  Het complex beschikt over een centrale ingang en gemeenschappelijke buitenruimten. Achter het complex bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging. Tevens bevinden zich in het complex verschillende gemeenschappelijke wasruimtens met wasmachines en drogers en een gemeenschappelijke fitnessruimte! HUURPRIJS: Kale huurprijs €470,00 Voorschot servicekosten €120,00 Totaal per maand te voldoen €590,00* *Exclusief internet-/televisieabonnement & exclusief gemeentelijke belastingen HUURTOESLAG: Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor het huren van deze woonruimte.  INKOMENSEIS: Wij hanteren een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  INTERESSE:  Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen? Dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven op onze website en te reageren op deze woning. Voor vragen, neem contact op met ons kantoor via groningen@huisvanverhuur.nl of 050-5532432.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 

Thomas a Kempisstraat 102D

(2 kamer appartement), Zwolle

€ 930,00 p.m. inclusief

45 m² , 2 kamers

Per 1 september komen er 4 gerenoveerde 1 en 2 kamer appartementen te huur. De appartementen zijn gelegen op de begane grond van het appartementencomplex en beschikken over een ruime woonkamer en keuken.  De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De badkamer grenst aan de woonkamer en beschikt over een douche, wastafel en toilet. Appartement 102A beschikt over een ruime kelder.  HUURPRIJS: Thomas a Kempisstraat 102D € 795,00 inclusief Thomas a Kempisstraat 102A € 1000,00 inclusief Thomas a Kempisstraat 102 € 930,00 inclusief Thomas a Kempisstraat 100A € 930,00 inclusief  * Huurprijzen zijn weergegeven inclusief €40,00 servicekosten en €80,00 gas, water en licht.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Taco Mesdagplein 7-1

(Appartement), Groningen

€ 840,00 p.m. inclusief

38 m² , 2 kamers

Per 1 september 2019 (eerder is mogelijk, in overleg) komt dit mooie appartement aan het Taco Mesdagplein beschikbaar. Op korte afstand van het Noorderplantsoen, winkels en het centrum!  INDELING: Het appartement bevindt zich op de begane grond en beschikt over een eigen keuken, een aparte slaapkamer en een nette badkamer met toilet.  HUURPRIJS: kale huurprijs € 730,00 voorschot op servicekosten € 110,00 totale huurprijs € 840,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor het huren van deze woonruimte is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  WAARBORGSOM: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan 1 maand huur.  GEINTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen? Dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl  HUIS VAN VERHUUR:  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Korte Kamperstraat 22-B

(2 kamer appartement), Zwolle

€ 710,00 p.m. inclusief

36 m² , 2 kamers

Per 1 oktober is dit appartement in de binnenstad te huur. De woning is gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand. Het beschikt over een woongedeelte met open keuken voorzien van gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Via authentieke schuifdeuren bereikt u de slaapkamer en de badkamer. Aan de achterzijde bevindt zich een gemeenschappelijk dakterras.    HUURPRIJS: Huurprijs € 590,00 Servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E € 80,00 Totaal € 710,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Dijkstraat 35

Groningen

€ 1250,00 p.m. inclusief

61 m² , 2 kamers

Vanaf 1 oktober komt deze volledig gemeubileerde sfeervolle woonruimte voor bepaalde tijd bechikbaar! De woning bevindt zich in de sfeervolle Oosterpoortwijk (op slechts vijf minuten fietsen van station en de binnenstad van Groningen) en is van alle gemakken voorzien: meubilering, stoffering, alles is aanwezig! De woonruimte komt beschikbaar voor een bepaalde periode van 1 oktober 2019 tot en met 1 april 2020 en kan alleen voor deze volledige periode worden gehuurd.  INDELING: Entree via de hal, woonkamer met open keuken (voorzien van luxe inbouwapparatuur) en toegang tot eigen tuin, badkamer met douche en wastafel,  apart toilet, op de verdieping bevindt zich de sfeervolle slaapkamer.  HUURPRIJS: De huurprijs van de woning is €1250,00 per maand inclusief gas/water/elektra en servicekosten.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningnen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  INTERESSE:  Heb je interesse in deze woonruimte? Reageer dan nu via onze website! Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of e-mail naar groningen@huisvanverhuur.nl    

Govert Flinckstraat 11C

(88m2 buitenruimte!), Zwolle

€ 1190,00 p.m. exclusief

55 m² , 2 kamers

Wat eens een kantoorpand was, is nu getransformeerd tot het hippe appartementengebouw Up-Town Zwolle. Wonen in Up-Town, aan de rand van de bruisende binnenstad van Zwolle? In Up-Town woon je om de hoek van alle hotspots die de bruisende binnenstad van Zwolle te bieden heeft. Alle gezelligheid en praktische voorzieningen van de stad zijn dichtbij: winkels, leuke cafés, terrassen, bioscoop, theaters etc. Ook het station en de A-28 zijn razendsnel bereikbaar. Kortom, een bijzonder leuke plek om te wonen. Het appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats! INDUSTRIELE SFEER  In de algemene ruimtes vanaf de entree van het gebouw tot aan de voordeur van het appartement heerst door het gebruik van veel hout een industriële doch warme sfeer. Met deze algemene ruimtes gooit Up-Town hoge ogen, want dankzij de visie van interieurarchitect Bas van Tol is alles tot in precisie op elkaar afgestemd.  INDELING  Je komt binnen in de hal van het appartement. In deze hal bevinden zich zowel een berging waar je je wasmachine kunt plaatsen als de ingang van de badkamer. Tot slot bevindt zich hier ook de deur naar de slaapkamer. Vervolgens kom je in de woonkamer met open keuken. Deze keuken is van alle luxe inbouwapparatuur voorzien.  De woonkamer en keuken bevinden zich in een mooie open ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. Via de woonkamer begeef je je via mooie openslaande deuren richting het mega terras van wel 88m2! Het terras ligt op zowel het zuiden als het oosten, waardoor je altijd van de zon kunt genieten.  Via de woonkamer kun je je ook naar de ruime slaapkamer begeven. In de slaapkamer zijn mooie grote raampartijen aanwezig waardoor het een mooie lichte ruimte is. Kortom wonen in Up-Town betekend luxe en comfortabel leven aan de rand van Zwolle! Bekijk de sfeerimpressies om een idee te krijgen hoe je misschien wel jouw toekomstige woning in kunt richten!  HUURPRIJS:  Huurprijs incl. eigen parkeerplaats € 1190,00 Servicekosten € 50,00 Totaal € 1240,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2019. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy