Filters

Nieuwstraat 59K

(Ruim hoekappartement), Zwolle

€ 1430,00 p.m. inclusief

73 m² , 2 kamers

Indeling  Het appartement met huisnummer 59K is gelegen op de tweede verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is gemiddeld 73m2. De woning beschikt over een slaapkamer, separaat toilet, badkamer en berging. Het betreft een hoekappartement waardoor er veel lichtinval is.  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke fietsenstalling en binnenplaats.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 1250,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1430,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Nieuwstraat 59A

(Hoekappartement), Zwolle

€ 1205,00 p.m. inclusief

50 m² , 2 kamers

Indeling  Het appartement met huisnummer 59A is gelegen op de tweede verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is 50m2. De woning beschikt over een slaapkamer, badkamer met toilet en een berging. Het betreft een hoekappartement waardoor er extra lichtinval is.   De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke fietsenstalling en binnenplaats.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 1025,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1205,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Oude Vismarkt 24C

(3 kamerappartement ), Zwolle

€ 1180,00 p.m. inclusief

73 m² , 3 kamers

Per 1 oktober komt dit ruime 3-kamerappartement aan de Oude Vismarkt beschikbaar. De Oude Vismarkt is een gezellige winkelstraat, parallel gelegen aan de Diezerstraat. Deze eigentijdse straat is voorzien van een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven. Ook supermarkten, de bioscoop en het station zijn op loopafstand van deze appartementen. De entree bevindt zich op de begane grond, de bovenverdiepingen zijn te bereiken via de trap. Via de hal betreed je de eerste slaapkamer, het toilet en de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse apparatuur.  mer en was/bergruimte. Via luxe industriële deuren betreedt u de slaapkamer. De badkamer heeft een douchehoek en wastafel.  HUURPRIJS: Huurprijs    Kale huurprijs € 1030,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot gas/elektra/water € 120,00 Totaal € 1180,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 65

(Begane grond), Zwolle

€ 1220,00 p.m. inclusief

50 m² , 2 kamers

Indeling  Het appartement met huisnummer 65 is gelegen op de begane grond en op de eerste verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is 50m2. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en keuken en het toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamer en badkamer met tweede toilet.  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenstalling.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  *Dit appartement bevindt zich recht tegenover cafe Lucky.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 1040,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1220,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Emmastraat 18

(2 kamerappartement ), Zwolle

€ 895,00 p.m. exclusief

60 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, is het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is beschikbaar per 01 oktober engelegen op de eerste verdieping en beschikt over een slaapkamer. Er is een ruim balkon aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 60 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is € 895,00 Bijkomende kosten:  €40,00 voorschot servicekosten €50,00 voorschot stookkosten met vastrecht  €65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: € 1120,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen. 

Paterswoldseweg 288-51

(Studio), Groningen

€ 705,00 p.m. inclusief

35 m² , 1 kamer

Per 1 oktober 2022 komt deze ruime studio beschikbaar in de Nebo-flat in Groningen. De NEBO-Flat bevindt zich aan de Paterswoldseweg 288 met in de directe omgeving winkels en supermarkten. Daarnaast is de binnenstad op slechts enkele minuten fietsen.  De studio is gelegen op de zesde verdieping met uitzicht op de zuidkant van de stad.  INDELING De studio is bereikbaar via de gemeenschappelijke ingang en lift. Verder is de studio voorzien van een eigen keuken, inclusief losstaande elektrische 2-pits kookplaat en koelkast. Badkamer met toilet, wasbak en douche. Tevens beschik je over een eigen berging in de kelder van het complex.   Tevens beschikt de Nebo-flat over gemeenschappelijk buitenruimtes, geneemschappelijke wasmachines en drogers en een gemeenschappelijke fitnessruimte. BETALING De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €535,00 Voorschot servicekosten/GWE €170,00 Totaal per maand te voldoen €870500 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisie abonnement. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze studio kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.    

Nieuwstraat 61L

(Hoekappartementen gelijk aan 61M, Z), Zwolle

€ 1280,00 p.m. inclusief

48 m² , 2 kamers

Indeling  De (hoek)appartementen met huisnummers 61L, M en Z zijn gelegen op de derde en vierde verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is gemiddeld 48m2. Op de derde verdieping bevinden zich woonkamer, keuken en separaat toilet. Op de vierde verdieping bevinden zich de slaapkamer, badkamer en berging. De woning beschikt over een ruim (minimaal 25m2) privéterras. De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenstalling.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 1100,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra  € 120,00 Totaal  € 1280,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Kalverstraat 6A

(Parkeerplaats), Zwolle

€ 165,00 p.m.

Omschrijving Deze overdekte parkeerplaats is per 01 augustus 2022 beschikbaar en is gelegen in de binnenstad van Zwolle. De ingang van de parkeergarage bevindt zich in de Kalverstraat. Echter kunt u de parkeergarage ook via de Kamperstraat verlaten. De deur van het de garage is middels afstandsbediening automatisch te openen. De huurprijs is €495,00 per kwartaal.    Geïnteresseerd Bent u geïnteresseerd dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466

Nieuwstraat 59G

(70m2), Zwolle

€ 1370,00 p.m. inclusief

70 m² , 2 kamers

Indeling  Het appartement met huisnummer 59G is gelegen op de tweede verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is gemiddeld 70m2. De woning beschikt over een slaapkamer, separaat toilet, badkamer en berging.  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke fietsenstalling en binnenplaats.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 1190,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal  € 1370,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Nieuwstraat 59H

Zwolle

€ 1250,00 p.m. inclusief

55 m² , 2 kamers

Indeling  Het appartement met huisnummer 59H is gelegen op de tweede verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is gemiddeld 55m2. De woning beschikt over een slaapkamer, separaat toilet, badkamer en berging.  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke fietsenstalling en binnenplaats.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 1070,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1250,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Emmastraat 58

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 925,00 p.m. exclusief

58 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een slaapkamer. De totale oppervlakte is ruim 58 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is € 925,00 Bijkomende kosten:  €40,00 voorschot servicekosten €50,00 voorschot stookkosten met vastrecht  €65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: € 1080,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen. 

Oudestraat 248

(met buitenruimte!), Kampen

€ 900,00 p.m. exclusief

56 m² , 2 kamers

Per 1 november (in overleg eerder) beschikbaar.   Het appartement is bevindt zich op de begane grond van het complex en beschikt over een eigen tuintje en berging aan de achterzijde. Het complex bevindt zich aan het eind van de populaire winkelstraat, de Oudestraat.  U komt binnen in de ruime woonkamer, vervolgens treft u de keuken welke beschikt over een kookplaat en afzuigkap. Aan de keuken grenst de slaapkamer.  Via de hal aan de achterzijde komt u in de tuin en de badkamer welke over een douchecabine, wastafel en toilet beschikt.  HUURPRIJS Kale huur € 900,00 Servicekosten € 15,00 G/W/E € Zelf op naam nemen Totaal  € 915,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen. 

Van Cuylenburchstraat 13

(4-kamerappartement), Zwolle

€ 1160,00 p.m. exclusief

83 m² , 4 kamers

- BUITENKANS! -  Per 1 oktober komt dit ruime 4-kamerappartement beschikbaar. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex welke gelegen is aan de Van Cuylenburchstraat. Het appartement is gelegen aan de rand van de geliefde wijk Assendorp met prachtig uitzicht over 'Park de Wezenlanden'.  INDELING Begane grond:  Eigen berging van 6,5 m2 inclusief stellingkasten. De berging is via buiten bereikbaar maar ook via de entree.  Via het trappenhuis bereikt u de derde verdieping.  Appartement:  U komt binnen in een ruime hal waar zowel woonkamer als keuken aan grenzen. De keuken is van alle luxe voorzien zoals kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combi-oven. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine. Een van beide balkons is bereikbaar via de keuken, gelegen op het oosten.  De doorzonwoonkamer is erg licht door de grote aanwezige raampartijen. Via de woonkamer bereikt u het ruime balkon, gelegen op het westen. Vanaf dit balkon heeft u prachtig (groen) uitzicht over het Wezenlandenpark.  Vanuit de woonkamer begeeft u zich naar de tweede hal. Aan deze hal grenzen alle drie de slaapkamers, badkamer en het separaat toilet. Een van de slaapkamers beschikt over een praktische inbouwkast.  Achter het complex is een parkeerterrein waar een auto geparkeerd mag worden.  HUURPRIJS Kale huurprijs € 1160,00 Servicekosten € 40,00 Totaal € 1200,00 *Gas, water en elektra neemt huurder zelf op naam INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  Hierbij wordt een salaris volledig meegenomen en een eventueel tweede inkomen voor de helft.  BETALING: De  waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan twee maanden huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Groenestraat 60

(Woning met garagebox), Zwolle

€ 1200,00 p.m. exclusief

82 m² , 3 kamers

Per 1 oktober komt deze gezellige woning aan de Groenestraat in de populaire wijk Assendorp beschikbaar! .  De entree bevindt zich op de begane grond, je treft bij binnenkomst een kleine hal. Vervolgens loopt u richting de ruime woonkamer met open keuken.  Aan de keuken grenst de badkamer inclusief toilet en de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een ruime overloop.  De woning beschikt over een eigen garagebox daarnaast is het ook mogelijk een parkeervergunning aan te vragen op de woning.  HUURPRIJS De huurprijs van deze woning is €1200,00.  Gas, water, licht neemt huurder zelf op naam.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 61G

(Gelijk aan 61H, K, N, P, R, S, T, U, V, W, Y), Zwolle

€ 1175,00 p.m. inclusief

46 m² , 2 kamers

Indeling  De appartementen met huisnummers 61G,H,K,N,P,R,S,T,U,V,W en Y zijn gelegen op de derde en vierde verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is gemiddeld 46m2. Op de derde verdieping bevinden zich woonkamer, keuken en separaat toilet. Op de vierde verdieping bevinden zich de slaapkamer, badkamer en berging. De woning beschikt over een privéterras. De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenstalling.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 995,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1175,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Nieuwstraat 61A

(Gelijk aan 61B, C, D, E, F), Zwolle

€ 1280,00 p.m. inclusief

63 m² , 2 kamers

Indeling  De appartementen met huisnummers 61A,B,C,D,E en F zijn gelegen op de derde en vierde verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is gemiddeld 63m2. Op de derde verdieping bevinden zich woonkamer, keuken, berging en separaat toilet. Op de vierde verdieping bevinden zich de slaapkamer, badkamer en een tweede berging. De woning beschikt over een privéterras. De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenstalling.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 1100,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1280,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

Smedingplein 2

(Oplevering juni 2023), Emmeloord

€ 0,00 p.m.

45 m² , 2 kamers

Aan het Smedingplein in Emmeloord staat het voormalige verzorgingshuis De Golfslag. De Golfslag is een markant en beeldbepalend gebouw met een maatschappelijke bestemming. In het verleden deed het gebouwen dienst als verzorgingshuis. Het gebouw staat sinds 2015 leeg en er was geen uitzicht op een nieuwe maatschappelijke invulling voor het gehele pand. Daarom is gezocht naar een passende invulling voor het gebouw. Die invulling is gevonden in de vorm 106 appartementen voor jong en oud, een woongebouw waar tevens zorg geleverd kan worden.    Begane grond Voor de invulling van de begane grond van het gebouw wordt gesproken over plannen voor 38 appartementen voor ouderen met dementie. Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) gaat de zorg leveren. Naast de zorgappartementen wordt op de begane grond een algemene ruimte voor ontmoeting en activiteiten gerealiseerd van circa 150 m². Het is de bedoeling dat deze ruimte ook een functie voor de medebewoners en buurt krijgt. Ook is er op de begane grond ruimte voor bergingen ten behoeve van de appartementen.   Verdiepingen Op de verdiepingen van het gebouw worden 68 reguliere appartementen gerealiseerd in de huursector. Van deze appartementen zijn, verspreid over de verdiepingen, 25 appartementen bestemd voor ouderen die langer thuis willen wonen. Deze mensen kunnen een beroep doen op thuiszorg die wordt geboden door ZONL.    De 32 appartementen die voor reguliere verhuur bestemd zijn bevinden zich op verdieping 2 t/m7.    Buitenruimte Naast de transformatie van het gebouw, wordt ook de buitenruimte aangepakt. Er worden voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers gerealiseerd. Nieuwe beplanting zorgt voor een prettig woon- en leefklimaat.   Doelgroep verhuur reguliere appartemeten  Voor de 32 beschikbare appartementen zijn wij op zoek naar bewoners die variëren in leeftijd. Daarnaast is het van belang dat deze bewoners bij willen dragen aan een inclusieve woonomgeving. Dit houdt in dat de mensen die woonachtig aan de Golfslag zijn, zich betrokken voelen bij elkaar, elkaar helpen waar ze kunnen, zorgdragen voor het gebouw en de omgeving en zich samen verantwoordelijk voelen voor het algehele leefklimaat.    Is zorgverstrekking bij u van toepassing? Dan kunt u zich melden bij ZONL.    Kortom; draagt u graag uw steentje bij aan een inclusieve woonomgeving? Reageer dan!

Nieuwstraat 59B

(Gelijk aan 59C, D, E, F), Zwolle

€ 1125,00 p.m. inclusief

42 m² , 2 kamers

Indeling  De appartementen met huisnummers 59B,C,D,E en F zijn gelegen op de tweede verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is gemiddeld 42m2. De woning beschikt over een slaapkamer, separaat toilet, badkamer en berging.  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke fietsenstalling en binnenplaats.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 945,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1125,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Nieuwstraat 59

(Begane grond), Zwolle

€ 1305,00 p.m. inclusief

61 m² , 2 kamers

Indeling  Het appartement met huisnummer 59 is gelegen op de begane grond en op de eerste verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is 61m2. Op de begane grond bevindt zich de woonkeuken. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer, slaapkamer en badkamer en separaat toilet.  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenstalling.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  *Dit appartement bevindt zich recht tegenover cafe Lucky.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 1125,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1305,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Copyright © 2022. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy