Filters

Gorechtkade 8

(Parkeerplaats), Groningen

€ 90,00 p.m. inclusief

0 m²

Altijd al een eigen parkeerplek willen hebben naast het UMCG? Dit is je kans! Per 1 juni zijn er diverse parkeerplekken aan de Gorechtkade beschikbaar. De parkeerplekken zijn naast het UMCG gelegen en op loopafstand van het centrum. Het parkeerterrein ligt op een afgesloten privé terrein.   BETALING Voor slechts €90,- per maand kunt u onbeperkt gebruik maken van uw eigen parkeerplek op deze toplocatie in de stad Groningen.  INTERESSE Interesse? Bel naar 050-5532432 of stuur ons een e-mail via groningen@huisvanverhuur.nl. Uiteraard zijn wij ook te bereiken indien u vragen heeft.  HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woninen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 

Jufferenwal 23-3

Zwolle

€ 865,00 p.m. inclusief

0 m² , 2 kamers

WEGENS DE VELE REACTIES, IS HET NIET MEER MOGELIJK OM TE REAGEREN. Dit mooie appartement komt begin mei beschikbaar! Zoals op de foto's te zien is, wordt er momenteel nog druk verbouwd. Het appartement bevindt zich op zowel de eerste als tweede etage. Via een trap kom je in de woonkamer terecht. Hiertegen over is de keuken te vinden! Ook de badkamer bevindt zich op de eerste etage. De keuken is van alle luxe voorzien. Op de tweede etage bevinden zich de slaapkamer en het dakterras met schitterend uitzicht op de Peperbus!  HUURPRIJS:  Huurprijs € 775,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E  € 50,00 Totaal € 865,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 288-46

Groningen

€ 630,00 p.m. inclusief

36 m²

Per 1 mei komt er in de NEBO-Flat in Groningen een mooie ruime studio beschikbaar! De NEBO-Flat is een groot wooncomplex met maar liefst 61 zelfstandige woonruimtes, in de flat bevinden zich meerdere gezamenlijke wasruimtes voorzien van wasmachines en drogers. Op iedere verdieping is een gezamenlijk balkon aanwezig en er is een grote gemeenschappelijke tuin.  INDELING: De studio beschikt over een eigen keuken met een 2-pits elektrische kookplaat en een koelkast met vriesvak. Verder beschikt de studio over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. De studio heeft een logische indeling, met een tussenwand die het woongedeelte van het slaapgedeelte scheidt.  In de kelder van het complex heeft de studio een eigen afsluitbare berging van 3 m2.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan één maand huur en dient bij het tekenen van de huurovereenkomst vooruitbetaald te worden.   Kale huurprijs € 519,00 Voorschot servicekosten/ GWE € 111,00     Totaal € 630,00*   *Exclusief gemeentelijke belastingen en exclusief internet- en televisieabonnement.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor het huren van deze woonruimte is 2,5 de totale huur aan bruto inkomen. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u deze studio in Groningen bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050 - 5532 432 of een mail sturen naar groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Peizerweg 132

Groningen

€ 465,00 p.m. inclusief

12 m² , 1 kamer

-- See below for english! --  In november 2018 zijn de eerste kamers in complex 'The Village Groningen' opgeleverd. Momenteel hebben wij nog een aantal kamers beschikbaar, speciaal voor internationale studenten! INDELING: Compleet ingerichte onzelfstandige kamer (13 m2) met eigen koelkast. De kamer beschikt over complete meubilering & stoffering. De keuken, douche en het toilet worden gedeeld met anderen.  PRIJS: De prijs van de kamer is €465,00 inclusief water/elektra en servicekosten zoals Wi-Fi, schoonmaak, linnenservice en gebruik van overige faciliteiten.  WAARBORGSOM: De waarborgsom bedraagt €465,00. HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle én Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  INTERESSE:  Heb je interesse in deze woonruimte? Reageer dan nu via onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of e-mail naar groningen@huisvanverhuur.nl  ---  There are a few, fully furnished, rooms available in the 'Village' complex at the Peizerweg in Groningen. The room is fully furnished and only suitable for occupation by an international student registered at the RUG or the Hanze. LAYOUT: Fully furnished non-self-contained room with  own fridge. The kitchen, shower and toilet are shared with others. PRICE: The price of the room is € 465.00 including water / electricity and service costs such as Wi-Fi, cleaning, linen service and use other facilities. HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur offers transparency in the mediation between the tenant and the landlord. With a wide range of rental properties such as neat rooms, comfortable studios, spacious apartments and spacious detached houses in prime locations in Zwolle and Groningen, Huis van Verhuur is the ideal player for renting accommodation. INTEREST: Are you interested in this room? Then respond via our website. For more information, please contact our office in Groningen via 050-5532432 or e-mail to groningen@huisvanverhuur.nl  

Diezerkade 2

Zwolle

€ 0,00 p.m.

0 m² , 1 kamer

Halverwege april komt deze studio aan de Diezerkade beschikbaar! De studio is gelegen op een paar minuten lopen van het stadscentrum van Zwolle en in de directe omgeving van vele winkels. Het pand waarin de studio is gecreëerd is volledig nieuw ontwikkeld, waardoor de studio aan alle hedendaagse eisen voldoen. De studio is volledig gestoffeerd en voorzien van een eigen keuken en badkamer. Op zowel de eerste als de tweede etage zijn vijf studio's gerealiseerd. Op de eerste verdieping bevindt zich een groot, gezamenlijk dakterras.  INDELING: De studio met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt de studio over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. In het complex kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke wasmachine. Er zijn enkele foto's geplaatst die tijdens de verbouwing zijn gemaakt zodat u een beetje een beeld krijgt bij de studio's.  HUURPRIJS:   Kale huur € 610,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 70,00 Totale huur € 720,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. HUURTOESLAG: Het is mogelijk om voor deze studio huurtoeslag te ontvangen, dit is geheel afhankelijk van uw eigen situatie. Kijk hiervoor op de website van de Belastingdienst. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Petrus Campersingel 121

(K), Groningen

€ 780,00 p.m.

37 m² , 2 kamers

Per 1 mei 2019 komt er een mooi appartement beschikbaar in voormalig machinefabriek PTB! Het appartement bevindt zich aan de Petrus Campersingel in Groningen, is uniek gelegen tegenover het UMCG vlakbij de ringweg en op slechts vijf minuten fietsen van het centrum! Een werkelijk prachtige locatie en pand.  INDELING:  De woning is in 2016 compleet nieuw opgeleverd. De open keuken is voorzien van een inbouwkoelkast+vriesvak, een inbouwkookplaat (4-pits), een afzuigkap en een wasmachine. Er is een aparte, afsluitbare slaapkamer en een badkamer voorzien van douche, wastafel en zwevend toilet. De totale oppervlakte van het appartement is 37m2. Er is een gezamenlijke tuin aanwezig achter het gebouw.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. INKOMENSEIS: De inkomenseis voor het huren van deze woonruimte is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050-5532432. HUIS VAN VERHUUR:  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Diezerstraat 119 C

Zwolle

€ 1020,00 p.m. inclusief

47 m² , 2 kamers

OMSCHRIJVING  Per direct is dit appartement, midden in de historische binnenstad van Zwolle te huur. Het appartement is gelegen aan de Diezerstraat. Het beschikt over een woongedeelte met open keuken voorzien van kookplaat, afuigkap en koel-vries combinatie. De badkamer is voorzien was douche-cabine, wasbak en toilet. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer. Tot slot is er een balkon aanwezig.   HUURPRIJS:  Huurprijs € 900,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E  € 80,00 Totaal € 1020,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Kerkstraat 17B

Zwolle

€ 700,00 p.m. inclusief

33 m² , 2 kamers

Per 1 mei is dit appartement, midden in de historische binnenstad van Zwolle te huur. Het appartement is gelegen aan de Kerkstraat. Het beschikt over een woongedeelte met open keuken voorzien van kookplaat, afuigkap, vaatwasser en koel-vries combinatie. De badkamer is voorzien was douche-cabine, wasbak en toilet. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer. Tot slot is er een balkon aanwezig.   HUURPRIJS:  Huurprijs €580,00 G/W/E €80,00 Servicekosten €40,00 Totaal €700,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Van Karnebeekstraat 28

Zwolle

€ 575,00 p.m.

30 m² , 3 kamers

OMSCHRIJVING  Per 1 mei is deze leuke studio op de begane grond van de Van Karnebeekstraat beschikbaar. Het woon en slaap gedeelte bevinden zich in dezelfde ruimte. De keuken en badkamer zijn separaat. Aan de achterzijde van de woning bevind zich nog een ruimte bergruimte. Er is een gemeenschappelijke wasmachine-ruimte aanwezig. HUURPRIJS:  Huurprijs € 475,00 Servicekosten € 20,00 G/W/E  € 80,00 Totaal € 575,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 288-33

Groningen

€ 630,00 p.m. inclusief

36 m²

Per 1 mei komt er in de NEBO-Flat in Groningen een mooie ruime studio beschikbaar! De NEBO-Flat is een groot wooncomplex met maar liefst 61 zelfstandige woonruimtes, in de flat bevinden zich meerdere gezamenlijke wasruimtes voorzien van wasmachines en drogers. Op iedere verdieping is een gezamenlijk balkon aanwezig en er is een grote gemeenschappelijke tuin.  INDELING: De studio beschikt over een eigen keuken met een 2-pits elektrische kookplaat en een koelkast met vriesvak. Verder beschikt de studio over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. De studio heeft een logische indeling, met een tussenwand die het woongedeelte van het slaapgedeelte scheidt.  In de kelder van het complex heeft de studio een eigen afsluitbare berging van 3 m2.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan één maand huur en dient bij het tekenen van de huurovereenkomst vooruitbetaald te worden.   Kale huurprijs € 519,00 Voorschot servicekosten/ GWE € 111,00     Totaal € 630,00*   *Exclusief gemeentelijke belastingen en exclusief internet- en televisieabonnement.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor het huren van deze woonruimte is 2,5 de totale huur aan bruto inkomen. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u deze studio in Groningen bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050 - 5532 432 of een mail sturen naar groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Jufferenwal 23-2

Zwolle

€ 890,00 p.m. inclusief

0 m² , 2 kamers

WEGENS DE VELE REACTIES, IS HET NIET MEER MOGELIJK OM TE REAGEREN. Dit mooie appartement komt begin mei beschikbaar! Zoals op de foto's te zien is, wordt er momenteel nog druk verbouwd. Het appartement bevindt zich op zowel de eerste als tweede etage. Via een trap kom je in de woonkamer met open keuken terecht. Hieraan grenst ook de badkamer. De keuken is van alle luxe voorzien. Via de mooie trap in de woonkamer kom je in de ruime slaapkamer terecht. Via de slaapkamer bevind je je op het dakterras met schitterend uitzicht op de Peperbus!  HUURPRIJS:  Huurprijs € 800,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E  € 50,00 Totaal € 890,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Brink 11-C

(3 kamer appartement), Zwolle

€ 995,00 p.m. inclusief

60 m² , 3 kamers

Per 15 april 2019 komt er aan de Brink 11-C een ruim appartement beschikbaar met een eigen dakterras van maar liefst 15m2. Het appartement ligt in Diezerpoort, aan de rand van het centrum Zwolle. In de nabije omgeving vind je verschillende winkels, eetgelegenheden en het populaire Wezenlanden park.   Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het pand en beschikt over 2 slaapkamers. Het appartement heeft een mooie, lichte woonkamer en een open keuken. De badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet en wastafelmeubel. Tevens is er een ruim dakterras.   HUURPRIJS Kale huur €805,00 Servicekosten € 60,00 G/W/E €130,00 Totale huur €995,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2019. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy