Filters

Hofstraat 19

(Twee studentenkamers beschikbaar!), Kampen

€ 398,00 p.m. exclusief

23 m² , 1 kamer

Per direct zijn er twee ruime studentenkamers in het centrum van Kampen, aan de Hofstraat. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loop je binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik! Kamer 2 is 23 m2. Kamer 8 is 18 m2. Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten. De keuken en sanitaire voorzienigen worden gedeeld met 4 medestudenten. Er is ook een mooi dakterras aanwezig, waar alle studenten gebruik van kunnen maken.  * Kandidaten dienen een bewijs van inschrijving van een hogeschool aan te leveren (MBO/HBO/WO). Indien je niet studeert kan de woning niet aan jouw worden toegewezen. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.  HUURPRIJS Kamernummer Kamer 2 Kamer 8 Maandelijkse huurprijs € 398,00 € 325,00 Voorschot servicekosten* € 140,00 € 120,00 Totaal € 538,00 € 445,00 *Internet is niet inbegrepen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Pletterstraat 5B

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 842,03 p.m. exclusief

34 m² , 2 kamers

Per 1 augustus is dit leuke apparement beschikbaar, midden in de historische binnenstad van Zwolle te huur. Het appartement is gelegen aan de Pletterstraat, met prachtig uitzicht over de Zwolse stadsgracht.  Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Via de trap betreedt je de woonkamer met open keuken, voorzien van kookplaat, afzuigkap en wasbak. Hier grenst ook de badkamer aan, voorzien van zwevend toilet, douchecabine en wastafel. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer met aangrenzend het balkon. Beneden kan gebruik worden gemaakt van een eigen berging, waar de fiets gestald kan worden.  HUURPRIJS Kale huur € 842,03 Voorschot gas, water, elektra € 150,00 Totaal € 992,03 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hoofdstraat 103D

(2-kamer appartement), Meppel

€ 808,38 p.m. exclusief

37 m² , 2 kamers

Per 1 september komt dit nette 2-kamer appartement in het centrum van Meppel beschikbaar. De Hoofdstraat is gelegen in het hart van Meppel met een groot aanbod van zowel winkels als horeca in de directe nabijheid. Tevens is het goed bereikbaar per auto en fiets. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Via de hal komt u in de woonruimte met open keuken die is voorzien van een koelvriescombinatie, inductiekookplaat en afzuigkakp. Door de hoge plafonds voelt het ruimtelijk aan. Aan de woonkamer grenst de slaapkamer. De badkamer en het separaat toilet zijn toegankelijk via de hal. De badkamer beschikt over een douchekabine, wastafel en een wasmachineaansluiting. HUURPRIJS: Huurprijs € 808,38 Gas, water elektra € 100,00 Servicekosten € 45,00 Totaal € 976,52 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.    

Thomas a Kempisstraat 102A

Zwolle

€ 879,58 p.m. exclusief

43 m² , 2 kamers

Per 1 augustus hebben we een appartement beschikbaar aan de Thomas a Kempisstraat in Zwolle. De straat bevindt zich in de Diezerpoort, de wijk is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  Bij binnenkomst van de woning tref je de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en een koel-vriescombinatie. Verder beschikt de woning over een slaapkamer waar ook toegang te vinden is naar het gemeenschappelijk terras. De badkamer beschikt over een toilet, douchecabine, wastafel en een wasmachineaansluiting.  HUURPRIJS: Huurprijs € 879,58 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 1019,58 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Schoolstraat 2C

(Studio), Zwolle

€ 756,62 p.m. exclusief

33 m² , 1 kamer

Per 1 augustus hebben we een studio beschikbaar aan de Schoolstraat in Zwolle. Het is een zijstraat van de Thomas a Kempisstraat in de gezellige wijk Diezerpoort. Diezerpoort staat bekend om de grote diversiteit van verschillende buurtwinkels en eettentjes. Verder is het ideaal gelegen van de binnenstad van Zwolle.  De studio bevind zich op de 1e etage van het pand aan de voorzijde. De woonruimte is 33 m2 en heeft een keuken welke is  voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel, toilet en de wasmachine-aansluiting.    HUURPRIJS: Huurprijs € 756,62 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 80,00 Totaal € 876,62 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Weeshuisstraat 61

(Ruim appartement!), Zwolle

€ 1250,00 p.m. exclusief

88 m² , 3 kamers

Wonen op een unieke plek, in het centrum van Zwolle? Per 1 september is dit prachtige, ruime appartement beschikbaar met uitzicht op de Broerenkerk.  INDELING  Het appartement is gelegen op derde verdieping aan de Noordzijde van het complex. De oppervlakte is ongeveer 88 m2. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Via de hal bereik je de twee ruime slaapkamers van maarliefst 17 en 18m2. Via een van de slaapkamers betreedt men de zolder middels een vlizotrap, hier is nog eens 16 m2 aan bergruimte. Aan de hal grenst ook de berging.  Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park. HUURPRIJS Kale huur € 1250,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot water en elektra € 120,00 Totaal € 1430,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  BETALING  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Klein Grachtje 4

(Studio), Zwolle

€ 801,24 p.m. exclusief

31 m² , 1 kamer

Per 1 augustus komt er een nette studio vrij aan het Klein Grachtje in de wijk Diezerpoort. De studio kijkt uit op het gedeelde dakterras van het complex. Qua ligging is het ideaal, het zit namelijk nabij het centrum, stadsparken, supermarkten en horecagelegenheden.    De studio beschikt over een eigen keuken, dat voorzien is van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap.  Verder is er een badkamer met een douchecabine, wastafel en een toilet. Tevens is daar ook de wasmachineaansluiting te vinden. Verder is er een ruim dakterras dat gedeeld wordt met de andere bewoners.  HUURPRIJS Huurprijs € 801,24 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 70,00 Totaal € 911,24 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Brouwersstraat 3K

(Zeer ruim dakterras!), Meppel

€ 970,25 p.m. exclusief

51 m² , 2 kamers

Per 1 augustus komt dit ruime appartement beschikbaar aan de Brouwersstraat in Meppel. De Brouwersstraat bevindt zich in het centrum van Meppel, vele winkels en horecavoorzieningen liggen om de hoek. Het appartement is in 2023 opgeleverd. De ruime woonkamer met grote raampartijen geeft een prachtige lichtinval. De open keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe: inductie kookplaats, oven, koel- vriescombinatie en een vaatwasser. Via de hal is de slaapkamer, het separaat toilet, de berging en de badkamer te betreden. De badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel en handdoekradiator. Dit appartement heeft een prachtig ruim dakterras met een wijds uitzicht over Meppel.  Er kan gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke fietsenstalling.   HUURPRIJS Huurprijs € 970,25 Voorschot servicekosten € 50,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1140,25 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur  aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Torenstraat 7

(2-kamer appartement), Kampen

€ 719,66 p.m. exclusief

42 m² , 2 kamers

Per 1 augustus 2024 is dit leuke appartement beschikbaar in het centrum van Kampen. Deze sfeervolle woning bevindt zich in de gezellige Torenstraat, waarbij leuke horecazaken en winkels om de hoek zitten.  Bij binnenkomst tref je een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van inductie kookplaat, koel- vriescombinatie en ingebouwde afzuiging. Via de trap betreedt je een ruim leefgedeelte wat onder andere als slaapkamer gebruikt kan worden. Er is boven ook een waruimte aanwezig, en een badkamer voorzien van wastafel, douchecabine en zwevend toilet. Er kan daarnaast gebruik worden gemaakt van een ruim gezamenlijk dakterras. Je deelt dit met 15 anderen.  HUURPRIJS Huurprijs € 719,66 Voorschot servicekosten € 50,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 869,66 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een volledige maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in noord- en midden Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Meeuwenplein 4

Kampen

€ 1200,00 p.m. exclusief

91 m² , 4 kamers

Per 1 augustus komt deze gerenoveerde stadsboerderij beschikbaar. De boerderij is opgesplitst in 4 wooneenheden.  De woning is gelegen aan het gezellige Meeuwenplein in het bruisende centrum van Kampen.  De woning is gelegen aan voorzijde van het pand. Via de entree betreedt u lichte woonkamer, voorzien van een gezellige schouw. Een aantal oude elementen zijn bewaard gebleven, zoals de hoge plafonds en openslaande deuren naar de voormalige bedstee.  Via de hal komt u in de ruime keuken, deze is van alle moderne, inbouwapparatuur voorzien.  Op de begane grond vindt u verder het toilet, cv- en washok, meterkast en een provisieruimte.  Middels de vaste trap komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Deze is voorzien van een dubbele wastafel, douche, designradiator en tweede toilet. Achter de stadsboerderij bevindt zich een externe berging waar met gemak twee fietsen gestald kunnen worden. Naast de woning bevindt zich een eigen parkeerplaats welke tevens als buitenruimte gebruikt kan worden.  HUURPRIJS Conform onze voorwaarden dient bij het tekenen van de huurovereenkomst de maandhuur en de waarborgsom vooruit te worden betaald, de waarborgsom staat gelijk aan 1 maand huur. De huurprijs van de woning is €1200,00 exlusief gas/water en elektra.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oosterbroek 1

Genemuiden

€ 1585,00 p.m. exclusief

95 m² , 3 kamers

Per 7 augustus komt deze prachtige hoekwoning beschikbaar. De woning is in 2021 opgeleverd en voldoet daardoor aan alle hedendaagse wensen.  Bij binnenkomst op de begane grond treft u het toilet en de berging. Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is van alle luxe voorzien. Het uitzicht is, door de grote raampartijen, prachtig, de woning erg licht. Aan de woonkamer grenst ook het balkon met prachtig weids uitzicht. Op de tweede etage bevinden zich de twee slaapkamers en de badkamer.  Onder de woning is plek om een auto te stallen. De woning beschikt over zonnepanelen.  HUURPRIJS Conform onze voorwaarden dient bij het tekenen van de huurovereenkomst de maandhuur en de waarborgsom vooruit te worden betaald, de waarborgsom staat gelijk aan 1 maand huur. De huurprijs van de woning is €1585,00 exlusief gas/water en elektra.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Peizerweg 132

(Kamer), Groningen

€ 570,00 p.m. inclusief

12 m²

*International Students only* Living around the corner from Stadpark? We have multiple rooms available at Peizerweg 132 for international students. A supermarket is within walking distance. In addition, the Grote Markt is about 8 minutes by bike, so other stores and restaurants are all close by.    LAYOUT: The rooms can be located on the ground, first or second floor. On each floor there are 18 rooms, 2 kitchens, 8 toilets and 8 showers. The rooms are all fully furnished with IKEA furniture. Washers and dryers are located in a common area in the lobby and are shared with the other residents.    ROOM RATE: The room rates of our roomtypes are as follows: Basic Room: € 555,00 - 11 square meters - Ground, first or second floor Standard Room € 570,00 - 12 square meters - First or second floor Premium Room € 585,00 - 12 square meters - Ground floor - Terrace door *Service costs/GWE are included in the room prices. *The deposit for a room is equal to one month's room rate (depending on roomtype)   REQUIREMENTS: Only international students are allowed to apply for this room. *International ID or passport *Acceptance letter from University There is no income requirement for booking this room. THE VILLAGE: The Village Groningen is an international hotel with all the comforts of home. There are a total of 216 rooms especially for international students. Our students come from all over the world. The Village is a campus for international students and offers: A central lounge and game room (with everything you could wish for); outdoor space; an indoor gym 24/7; an outdoor soccer - volleyball court; a laundry room with smart washing machines that dose their own detergent; a study area; vending machine; coffie machine; 216 rooms, furnished and with bed linen service; super fast internet, we have 2 TB of internet and last but not least: 215 roommates from all over the world! INTEREST: Are you interested in a room and would you like to view? Then respond through our website! Registration and response is free of charge. For questions about this room or the location, please contact our office at 050-5532432 or send us an e-mail:  thevillage@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur offers transparency in housing mediation between tenant and landlord. With a large selection of rental properties such as neat rooms, beautiful apartments, fine studios and generous detached houses in prime locations in Groningen and Zwolle, Huis van Verhuur is the ideal player for renting housing.  

Hofstraat 19

(Studentenkamer met eigen keuken en sanitair!), Kampen

€ 647,42 p.m. exclusief

31 m² , 1 kamer

Per 1 september is er een ruime studentenkamer in het centrum van Kampen beschikbaar, aan de Hofstraat. Deze kamer heeft een eigen keuken en eigen sanitair! De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik!  Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten.  *Kandidaten dienen een bewijs van inschrijving van een hogeschool aan te leveren. (MBO/HBO/WO) HUURPRIJS Maandelijkse huurprijs € 647,42 Voorschot servicekosten* € 225,00 Totaal € 872,42 *Internet is niet inbegrepen INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Schoolstraat 2G

(Studio), Zwolle

€ 795,45 p.m. exclusief

33 m² , 1 kamer

Per 1 augustus hebben we een studio beschikbaar aan de Schoolstraat, het bevindt zich in Diezerpoort,  één van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  De studio bevindt zich op de tweede verdieping en kijkt uit op de vernieuwde Thomas a Kempisstraat. De studio beschikt over een keuken, voorzien van o.a. een kookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.    HUURPRIJS: Huurprijs € 795,45 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 915,45 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy