Filters

Frans Halsstraat 17

(3 kamerappartement), Zwolle

€ 985,00 p.m. exclusief

67 m² , 3 kamers

Net buiten het centrum van Zwolle, in de wijk Diezerpoort, is dit prachtige instapklare appartement te huur. Het appartement is gelegen aan de Frans Halsstraat en bevindt zich in het 'Rembrandtshof'. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik zoals: restaurants, terrassen, het Centraal Station, het stadspark en de bioscoop.  Indeling  Hal/entree met meterkast en toegang tot de sfeervolle, lichte woonkamer met eikenhouten lamel parketvloer en schuifpui naar (galerij)balkon welke gelegen is op de zonzijde en uitzicht geeft over het binnenplein. Er is een nieuwe keuken geplaatst welke van alle gemakken en inbouwapparatuur is voorzien zoals een koel- vriescombinatie, 4-pits kookplaat, afzuigkap en een combimagnetron. Naast de keuken bevindt zich de berg-/provisiekast met HR combiketel en mechanische afzuiginstallatie. Tussenhal met toegang tot 2 slaapkamers aan de achterzijde en de geheel vernieuwde badkamer voorzien van wastafel, douche, toilet, designradiator en wasmachine-/drogeraansluiting. Tot slot is er een gemeenschappelijke externe berging aanwezig.  HUURPRIJS: Huurprijs € 985,00 Servicekosten € 30,00 Gas en elektra  € 80,00 Totaal € 1095,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Marktstraat 2A

Meppel

€ 720,00 p.m. exclusief

Per direct is dit appartement vlakbij het centrum van Meppel beschikbaar. Het bevindt zich op de begane grond en kijkt uit op een gezellig plein met allerlei horecagelegenheden. U komt binnen in een ruime hal waaraan het separaat toilet, de slaapkamer, de badkamer en de woonkamer aan grenzen. De woonkamer is een mooie lichte ruimte met open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals kookplaat, koel-vriescombinatie, afzuigkap en afwasmachine.  HUURPRIJS:  Huurprijs € 720,00 Water en elektra € 60,00 Servicekosten  € 40,00 Totaal € 820,00 INKOMENSEIS  De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  BETALING  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  GEÏNTERESSEERD?  Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met on skantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 

Nieuwstraat 22

(6 2-kamer appartementen ), Deventer

€ 800,00 p.m. inclusief

40 m² , 2 kamers

Per direct zijn er 6 gerenoveerde 2-kamer appartementen in dit monumentale pand aan de Nieuwstraat in Deventer beschikbaar. Deventer is een van de oudste steden van Nederland. De gezellige Nieuwstraat, gelegen in het centrum van de stad, is voorzien van allerlei winkels en eettentjes.  INDELING: De appartementen met open keuken zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt het appartement over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. De appartementen bevinden zich op de eerste, tweede of derde verdieping van het pand. In de appartementen op de 2e verdieping, bevindt de slaapkamer zich op de 3e vedieping. De woningen worden allemaal met vloerbedekking en met geschilderde muren opgeleverd.  Omdat er momenteel nog druk verbouwd wordt, hebben we plattegronden van de verschillende studio's toegevoegd. De foto's vertonen een impressie van hoe de studio's er ongeveer uit komen te zien (keuken, badkamer en vloer). Aan indelingen op de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.  HUURPRIJS: Studio  Oppervlakte      Huurprijs          Servicekosten G/W/E      Totaal       22E 91,0 m2 € 1000,00 € 30,00 € 80,00 €1110,00 22F 32,0 m2 € 690,00 € 30,00 € 70,00 €790,00 22G 32,0 m2 € 690,00 € 30,00 € 70,00 €790,00 22H - verhuurd  50,5 m2 € 780,00 € 30,00 € 80,00 €890,00 22L 32,0 m2 € 690,00 € 30,00 € 70,00 €790,00 22K 35,5 m2 € 720,00 € 30,00 € 70,00 €820,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Emmastraat 38

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 810,00 p.m. exclusief

54 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een slaapkamer. Er is een ruim balkon aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 54 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is € 810,00 Bijkomende kosten:  €90,00 servicekosten inclusief voorschot stookkosten met vastrecht  €65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: € 965,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen. 

Nieuwstraat 22

(4 studio's ), Deventer

€ 750,00 p.m. inclusief

32 m² , 1 kamer

Per direct zijn er nog een aantal gerenoveerde studio's in dit monumentale pand aan de Nieuwstraat in Deventer beschikbaar. Deventer is een van de oudste steden van Nederland. De gezellige Nieuwsstraat, gelegen in het centrum van de stad, is voorzien van allerlei winkels en eettentjes.  INDELING: De studio met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt de studio over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. De studio's bevinden zich op de eerste verdieping van het pand en worden met vloerbedekking en met geschilderde muren opgeleverd.  Omdat er momenteel nog druk verbouwd wordt, hebben we plattegronden van de verschillende studio's toegevoegd. De foto's vertonen een impressie van hoe de studio's er ongeveer uit komen te zien (keuken, badkamer en vloer). Aan indelingen op de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.  HUURPRIJS: Studio  Oppervlakte      Huurprijs          Servicekosten G/W/E      Totaal       22A  30,0 m2 € 670,00 €30,00 €70,00 €770,00 22B - verhuurd 37,5 m2 € 690,00 €30,00 €70,00 €790,00 22C - verhuurd 37,5 m2 € 690,00 €30,00 €70,00 €790,00 22D 20,0 m2 € 610,00 €30,00 €70,00 €710,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267-28

(Studio), Groningen

€ 615,00 p.m. inclusief

34 m² , 1 kamer

Per 1 januari 2020 komt deze studio beschikbaar in het Menno Lutterhuis in Groningen!  De studio van 34 m2 is gelegen op de eerste verdieping van het complex in de wijk Corpus den Hoorn. Op korte afstand van het Stadspark, de Hoornseplas, winkels en sportgelegenheden. Direct tegenover het complex vind je het overwinningsplein met verschillende winkels voor dagelijkse boodschappen. INDELING: Woon-/slaapkamer met open keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel. Het complex beschikt verder over een centrale ingang en gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Achter het complex bevindt zich een fietsenberging. Tevens beschikt het complex over gemeenschappelijke wasruimtes met drogers en wasmachines en een gemeenschappelijke fitnessruimte.  BETALING: De huurprijs van deze studio bedraagt €615,00 incl. servicekosten per maand! De kale huurprijs is €490,00. Het is dus mogelijk om voor deze studio huurtoeslag aan te vragen, dit is uiteraard geheel afhankelijk van je eigen situatie. De waarborgsom voor deze woning staat gelijk aan een maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen. INTERESSE? Zie je jezelf al wonen in deze mooie studio? Schrijf je dan gratis in op onze website en reageer via de website. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR:  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Ossenweiderhof 67

(3-kamer appartement), Zwolle

€ 770,00 p.m. inclusief

43 m² , 3 kamers

INDELING: Begane grond; Centrale hal met trapopgang en lift. Tevens zijn hier de bergruimtes en fietsenberging gesitueerd. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping: entrée/hal met meterkast, woonkamer met open keuken voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie, 2 slaapkamers, badkamer met toilet, separate douchehoek en wastafel. STADSHAGEN: Het Vensterhuis is gelegen in de groene wijk Stadshagen aan het Zwarte water. Net zoals andere Vinex wijken ligt Stadshagen dicht tegen de binnenstad van Zwolle. Door deze centrale ligging is de binnenstad van Zwolle goed bereikbaar per fiets of openbaarvervoer. Ondanks Stadshagen een jonge wijk is zijn er inmiddels veel voorzieningen op het gebied van onderwijs, kinderopvang, zorg, sport en recreatie. Het winkelcentrum Stadshagen is gelegen op minder dan 100 meter afstand. HUURPRIJS: Kale huurprijs € 680,00 Servicekosten €   40,00 Voorschot WKO (warmtepomp-installatie) €   50,00 Totale huurprijs  € 770,00 *Huurder dient zelf zorg te dragen voor leveringsovereenkomst elektra (huishoudelijk verbruik) en water. INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Monteverdilaan 97

(3-kamer appartement), Zwolle

€ 960,00 p.m. inclusief

82 m² , 3 kamers

Per 6 december is dit ruime appartement te huur in de Monteverdilaan. Het appartement is gelegen is gelegen in de Monteverdiflat, aan de rand van Holtenbroek.  De woning is centraal gelegen en zowel de binnenstad van Zwolle als het winkelcentrum in Holtenbroek zijn erg dichtbij. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd. Er wordt momenteel een nieuwe vloer gelegd en de muren zijn gesausd. Dit betekend dat u de woning direct kunt betrekken!  Wanneer u binnenkomt bevindt de keuken zich aan de linkerkant, de keuken beschikt over (wordt nog geplaatst) een koel-vriescombinatie, kookgelegenheid en afzuigkap. Verder is er een handige inbouwkast tot uw beschikking. Vervolgens treft u het separaat toilet en de badkamer. De woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers waaraan het balkon grenst en en een ruime woonkamer! Tot slot beschikt de woning over een ruime (8m2) berging op de begane grond.  HUURPRIJS: Kale huur €850,00 Servicekosten €40,00 Voorschot stookkosten €70,00 Totaal €960,00 *huurder zorgt zelf voor levering elektriciteit en water. INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Emmastraat 62

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 810,00 p.m. exclusief

55 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een slaapkamer. Er is een ruim balkon aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 55 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is €810,00 Bijkomende kosten:  €90,00 servicekosten inclusief voorschot stookkosten met vastrecht  €65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: €965,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen. 

Walstraat 18-A

(2 kamer appartement), Zwolle

€ 1000,00 p.m. inclusief

54 m² , 2 kamers

Per 1 januari  komt dit mooie 2 kamer-appartement in een monumentaalpand aan de Walstraat in Zwolle vrij! Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het pand en is ruim opgezet en voorzien van een L-vormige open keuken. Deze keuken is eveneens voorzien van diverse luxe inbouw apparatuur. Via de keuken bereikt u de slaapkamer en de badkamer. Het separate toilet is naast de keuken gelegen.  HUURPRIJS: Huurprijs € 870,00 Servicekosten € 50,00 Voorschot G/W/E € 80,00 Totaal € 1000,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Emmastraat 64

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 835,00 p.m. exclusief

55 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een slaapkamer. Er is een ruim balkon aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 55 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is €835,00 Bijkomende kosten:  €90,00 servicekosten inclusief voorschot stookkosten met vastrecht  €65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: €990,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen. 

Veemarkt 18

(3 kamerappartement), Zwolle

€ 925,00 p.m. exclusief

80 m² , 3 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de begane grond en beschikt over twee slaapkamers. Er is een ruime tuin aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 80 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is €925,00 Bijkomende kosten:  €90,00 servicekosten inclusief voorschot stookkosten met vastrecht  €65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: €1080,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen. 

t Streekien 29

(Studio), Zwolle

€ 746,00 p.m. inclusief

30 m² , 1 kamer

Per 1 januari beschikbaar voor de verhuur: een keurige en volledig nieuw gebouwde studio aan de gezellige Diezerkade te Zwolle. Gelegen op een paar minuten lopen van het stadscentrum van Zwolle en in de directe omgeving van vele winkels en voldoende parkeergelegenheid is beschikbaar. Het pand waarin de studio is gecreëerd is volledig nieuw ontwikkeld, waardoor de studio aan alle hedendaagse eisen voldoet. De studio is volledig gestoffeerd en voorzien van een eigen keuken en badkamer. Op de eerste verdieping zijn vijf studio's gerealiseerd en op de tweede etage zijn vier studio's gesitueerd. Op de eerste verdieping bevindt zich een groot, gezamenlijk dakterras.  INDELING: De studio met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt de studio over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. In het complex kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke wasmachine.  HUURPRIJS:   Huurprijs    Kale huurprijs € 636,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschote gas, water, elektra  € 80,00 Totaal  € 746,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2019. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy