Filters

Karpersteeg 13A

Kampen

€ 760,00 p.m. exclusief

64 m² , 2 kamers

Per 1 juli komt er een 2 kamer appartement beschikbaar midden in centrum van Kampen. Gelegen aan een zijstraat van de bekende winkelstraat Oudestraat.  Op loopafstand zijn diverse eetgelegenheden, winkels, boetiekjes en de Stadsbrug te vinden.  Bij binnenkomst van het appartement bevindt u zich in de woonkamer. Aan de linkerzijde bevindt zich de toegangsdeur naar de aparte keuken. Het is voorzien van diverse voorzieningen, zoals een kookplaat, afzuigkap, inbouw-combi magnetron, wasmachineaansluiting en een koel-vriescombinatie. Wanneer u doorloopt treft u aan de rechterzijde de slaapkamer. Vanuit de woonkamer aan de rechterzijde vind u de deur naar de badkamer, daar zijn de douchecabine, wastafel en een seperaattoilet te vinden.  HUURPRIJS: Huurprijs € 760,00  Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 900,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267-84

(Appartement), Groningen

€ 835,00 p.m. inclusief

46 m² , 2 kamers

Dit appartement in de wijk Corpus den Hoorn komt per 1 juli 2023 beschikbaar. Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer en is gelegen tegenover het Overwinningsplein. Winkels, supermarkten, horecagelegenheden, het Stadspark en het Hoornse Meer zijn op korte afstand bereikbaar. Daarnaast sta je op 10 minuten fietsafstand in het centrum van Groningen.   INDELING: Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het oude verzorgingstehuis in het Menno Lutter Complex aan de Paterswoldseweg 267. Door de gemeenschappelijke centrale hal met liftvoorziening en trappenhuis kom je bij het appartement. Bij binnenkomst kom je direct in de ruime woonkamer met open keuken met losstaande kookplaat en koelkast (met vriesvak). Aan de linkerkant van de woonkamer is de badkamer (met douche, toilet en wastafel) en de slaapkamer van 15 m2 te vinden. Daarnaast beschikt het complex over een gemeenschappelijke fietsenberging en afgesloten buitenruimten. Ook zijn er in het complex gemeenschappelijke wasruimtes met meerdere wasmachines en drogers. Op de bovenste verdieping van het complex bevindt zich een gemeenschappelijke fitnessruimte.  HUURPRIJS: De huurprijs van deze woning is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €645,00 Voorschot servicekosten/GWE €190,00 Totaal per maand te voldoen €835,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen. INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je deze woning graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze woning kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Willem Sprengerstraat 43A

Leeuwarden

€ 872,00 p.m. exclusief

62 m² , 3 kamers

In deze voormalige kinderopvang, zijn in september 2021 10 nieuwe, ruime appartementen opgeleverd. Het complex bevindt zich in de wijk de Bloemenbuurt. Het centrum van Leeuwarden, veel gezellig horeca, Hogeschool Stenden, zijn binnen enkele minuten te bereiken. Even onthaasten van alle drukte? Op 10 minuten fietsafstand ligt het Leeuwarderbos, waar u heerlijk kunt genieten van de groene natuur.    Het complex beschikt over 10 appartementen, welke allemaal een hoofdingang hebben vanaf de buitenzijde. Er is een gemeenschappelijke buitenruimte rondom het gebouw, een afsluitbare fietsenstalling en voldoende parkeergelegenheid in de buurt.De appartementen zijn afgewerkt met een nette PVC-vloer, strakke muren, moderne badkamer en een keuken welke is voorzien alle mogelijke inbouwapparatuur. Het pand is voorzien vloerverwarming en is volledig gasloos. Nummer 43A is als enige appartement gelegen op de eerste etage van het complex. Het beschikt over een ruimte woonkamer van 33 m2 en twee slaapkamers.  HUURPRIJS Maandelijkse huurprijs € 872,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot waterlevering € 15,00 Totaal € 917,00 De leveringsovereenkomst voor elektra en internet dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Peizerweg 132

(Kamer), Groningen

€ 540,00 p.m. inclusief

12 m²

*International Students only* Living around the corner from Stadpark? We have multiple rooms available at Peizerweg 132 for international students from 1st of July 2023 or other startdates. A supermarket is within walking distance. In addition, the Grote Markt is about 8 minutes by bike, so other stores and restaurants are all close by.    LAYOUT: The rooms can be located on the ground, first or second floor. On each floor there are 18 rooms, 2 kitchens, 8 toilets and 8 showers. The rooms are all fully furnished with IKEA furniture. Washers and dryers are located in a common area in the lobby and are shared with the other residents.    ROOM RATE: The room rates of our roomtypes are as follows: Basic Room: € 525,00 - 11 square meters - Ground, first or second floor Standard Room € 540,00 - 12 square meters - First or second floor Premium Room € 555,00 - 12 square meters - Ground floor - Terrace door *Service costs/GWE are included in the room prices. *The deposit for a room is equal to one month's room rate (depending on roomtype)   REQUIREMENTS: Only international students are allowed to apply for this room. *International ID or passport *Acceptance letter University There is no income requirement for this room. THE VILLAGE: The Village Groningen is an international hotel with all the comforts of home. There are a total of 216 rooms especially for international students. Our students come from all over the world. The Village is a campus for international students and offers: A central lounge and game room (with everything you could want); outdoor space; an indoor gym 24/7; an outdoor soccer - volleyball court; a laundry room with smart washing machines that dose their own detergent; a study area; vending machine; 216 rooms, furnished and with bed linen service; super fast internet, we have 2 TB of internet and last but not least: 215 roommates from all over the world! INTEREST: Are you interested in a room and would you like to view? Then respond through our website! Registration and response is free of charge. For questions about this room or the location, please contact our office at 050-5532432 or e-mail us:  thevillage@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur offers transparency in housing mediation between tenant and landlord. With a large selection of rental properties such as neat rooms, beautiful apartments, fine studios and generous detached houses in prime locations in Groningen and Zwolle, Huis van Verhuur is the ideal player for renting housing.  

Smedingplein 2

(Oplevering oktober 2023), Emmeloord

€ 0,00 p.m.

45 m² , 2 kamers

Aan het Smedingplein in Emmeloord staat het voormalige verzorgingshuis De Golfslag. De Golfslag is een markant en beeldbepalend gebouw met een maatschappelijke bestemming. In het verleden deed het gebouwen dienst als verzorgingshuis. Het gebouw staat sinds 2015 leeg en er was geen uitzicht op een nieuwe maatschappelijke invulling voor het gehele pand. Daarom is gezocht naar een passende invulling voor het gebouw. Die invulling is gevonden in de vorm 106 appartementen voor jong en oud, een woongebouw waar tevens zorg geleverd kan worden.    Begane grond Voor de invulling van de begane grond van het gebouw wordt gesproken over plannen voor 38 appartementen voor ouderen met dementie. Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) gaat de zorg leveren. Naast de zorgappartementen wordt op de begane grond een algemene ruimte voor ontmoeting en activiteiten gerealiseerd van circa 150 m². Het is de bedoeling dat deze ruimte ook een functie voor de medebewoners en buurt krijgt. Ook is er op de begane grond ruimte voor bergingen ten behoeve van de appartementen.   Verdiepingen Op de verdiepingen van het gebouw worden 68 reguliere appartementen gerealiseerd in de huursector. Van deze appartementen zijn, verspreid over de verdiepingen, 25 appartementen bestemd voor ouderen die langer thuis willen wonen. Deze mensen kunnen een beroep doen op thuiszorg die wordt geboden door ZONL.    De 32 appartementen die voor reguliere verhuur bestemd zijn bevinden zich op verdieping 2 t/m7.    Buitenruimte Naast de transformatie van het gebouw, wordt ook de buitenruimte aangepakt. Er worden voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers gerealiseerd. Nieuwe beplanting zorgt voor een prettig woon- en leefklimaat.   Doelgroep verhuur reguliere appartemeten  Voor de 32 beschikbare appartementen zijn wij op zoek naar bewoners die variëren in leeftijd. Daarnaast is het van belang dat deze bewoners bij willen dragen aan een inclusieve woonomgeving. Dit houdt in dat de mensen die woonachtig aan de Golfslag zijn, zich betrokken voelen bij elkaar, elkaar helpen waar ze kunnen, zorgdragen voor het gebouw en de omgeving en zich samen verantwoordelijk voelen voor het algehele leefklimaat.    Is zorgverstrekking bij u van toepassing? Dan kunt u zich melden bij ZONL.    Kortom; draagt u graag uw steentje bij aan een inclusieve woonomgeving? Reageer dan!

Helperpark 334

(Appartement), Groningen

€ 1900,00 p.m. inclusief

116 m²

Per medio mei 2023 komt dit fijne appartement beschikbaar in één van de nieuwste stadswijken van Groningen. Het appartement is gelegen op de eerste etage van Powerhouse Helperpark, een uniek pand met karakter. Het Powerhouse Helperpark is een multifunctioneel complex waar wordt gewoond, gewerkt en plezier wordt gemaakt.   Het ruime appartement (116 m2) is van werkelijk alle gemakken voorzien. Door de hoogwaardige afwerking en de fijne locatie is dit appartement perfect geschikt voor iemand die van comfort en luxe houdt. Dit appartement is geheel gemeubileerd en gestoffeerd en ideaal geschikt als tussenwoning voor bepaalde tijd bijvoorbeeld ter overbrugging tot oplevering eigen woning.   Binnen no time ben je in het gezellige centrum van Groningen en verschillende uitvalswegen (A7 en A28) zijn nabij. Kortom: een unieke locatie.   INDELING: Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een hele mooie lichte woonkamer met open keuken en keukeneiland, een badkamer met wastafel en douche, een apart toilet en bergruimte met wasmachine en ruimte om de was te doen.   Onder het complex bevindt zich een ruime afgesloten parkeergarage met een eigen vaste parkeerplaats behorende bij het appartement en een afgesloten fietsenstalling.   HUURPRIJS: De huurprijs van dit appartement is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €1.700,00 Voorschot WarmteStad / servicekosten €200,00 Totaal per maand te voldoen €1.900,00   BIJZONDERHEDEN: Energielabel A Het appartement is aangesloten op WarmteStad Twee slaapkamers Volledig gemeubileerd en gestoffeerd Moderne keuken met inbouwapparatuur (oven, combimagnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser) Wasmachine aanwezig Ruime badkamer Fijn privé balkon als ook een gemeenschappelijk dakterras Complex is voorzien van een lift Panorama uitzicht omgeving Euroborg Eigen parkeerplaats onder het complex Gemeenschappelijke fietsenstalling Beschikbaar voor bepaalde tijd, periode in overleg WAARBORGSOM/INKOMENSEIS: De waarborgsom van het huren van dit appartement staat gelijk aan 2 keer de kale huur (€3.400,00). De inkomenseis is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.   INTERESSE: Heb je interesse in dit appartement en wil je graag een afspraak maken om het appartement te bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website. Zowel het inschrijven via de website, als het reageren op het appartement is geheel gratis. Voor vragen aangaande het appartement kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl   HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio’s en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren en verhuren van woonruimte.

Emmastraat 34

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 930,00 p.m. exclusief

58 m² , 2 kamers

Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met een totale oppervlakte is ruim 58 m2!   De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer is te betreden via de slaapkamer en beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  Kale huur €930,00 Servicekosten €40,00 Voorschot warmtelevering €100,00 Privé parkeerplaats €65,00 Totaal €1135,00 * Elektra en water dient huurder zelf op naam te nemen Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen. 

Nieuwe markt 30

(4-kamerappartement), Zwolle

€ 1353,00 p.m. exclusief

80 m² , 4 kamers

Per 1 juni is dit 4-kamerappartement beschikbaar!  Het appartement is gelegen op een top locatie midden in het centrum van Zwolle, aan de Nieuwe Markt, met uizicht over de Oude Vismarkt en de gezellige terassen op de Nieuwe Markt. HET APPARTEMENT IS TE HUUR VOOR 10 MAANDEN, TOT APRIL 2024! OMSCHRIJVING: De woonkamer met open keuken bevinden zich op de eerste verdieping.  De keuken beschikt over een eiland waar aan gezeten kan worden. Verder zijn er een gasfornuis, oven afzuigkap, vaatwasser en koelkast aanwezig. Op deze verdieping is ook een ruime inbouwkast van 2m2 aanwezig en een separaat toilet.  Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u via een van de slaapkamers het balkon betreden.  HUURPRIJS: Huurprijs  €1.353,00 *Gas, water en elektra dient huurder zelf op naam te nemen. INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2023. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy