Filters

Gorechtkade 8

(Parkeerplaats), Groningen

€ 90,00 p.m. inclusief

0 m²

Altijd al een eigen parkeerplek willen hebben naast het UMCG? Dit is je kans! Per 1 juni zijn er diverse parkeerplekken aan de Gorechtkade beschikbaar. De parkeerplekken zijn naast het UMCG gelegen en op loopafstand van het centrum. Het parkeerterrein ligt op een afgesloten privé terrein.   BETALING Voor slechts €90,- per maand kunt u onbeperkt gebruik maken van uw eigen parkeerplek op deze toplocatie in de stad Groningen.  INTERESSE Interesse? Bel naar 050-5532432 of stuur ons een e-mail via groningen@huisvanverhuur.nl. Uiteraard zijn wij ook te bereiken indien u vragen heeft.  HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woninen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 

Vijfhoek 8

Zwolle

€ 1150,00 p.m. inclusief

68 m² , 3 kamers

OMSCHRIJVING: Halverwege maart komt deze mooie tussenwoning te huur. De woning is gelegen in het historische centrum van Zwolle en beschikt over een eigen parkeerplaats! Je bent binnen 5 minuten bij het station, park de Wezenlanden, de binnenstad en winkelcentrum Diezerpoort.  INDELING: In de hal bij binnenkomst bevindt zich het separaat toilet. De woning beschikt over een woonkamer met open keuken. De luxe keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, combi-oven en koelkast. Via een trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich zowel slaap- als badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer. Verder is hier een mogelijkheid om een wasmachine en droger aan te sluiten. Tot slot is er buiten een gemeenschappelijke fietsenberging.  HUURPRIJS: Huurprijs € 1030,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot gas/ water/elektra € 80,00 Totaal € 1150,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Groningen en Lelystad is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Diezerstraat 119 A,B,C

Zwolle

€ 1095,00 p.m. inclusief

47 m² , 2 kamers

OMSCHRIJVING  Per 1 maart komen deze 3 appartementen, midden in de historische binnenstad van Zwolle te huur. De appartementen zijn gelegen aan de Diezerstraat en zijn gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping van het pand. Het beschikt over een woongedeelte met open keuken voorzien van kookplaat, afuigkap en koel-vries combinatie. De badkamer is voorzien was douche-cabine, wasbak en toilet. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer.  HUURPRIJS:  Huurprijs € 975,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E  € 80,00 Totaal € 1095,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Vechtstraat 93L

(Studio), Zwolle

€ 690,00 p.m. inclusief

45 m² , 1 kamer

Per 1 april is deze keurige studio in Diezerpoort te huur. De studio is gelegen op steenworp afstand van de binnenstad van Zwolle. De studio beschikt over een woon/slaapkamer met open keuken die is voorzien van o.a. gasfornuis en koelkast. De badkamer beschikt over een douche, wasbak, toilet en wasmachine-aansluiting.    HUURPRIJS: Kale huurprijs:                  €570,00 Voorschot servicekosten: €40,00 Voorschot G/W/E:             €80,00 Totale huur:                       €690,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Kamp 40 54

(Vide appartementen), Lelystad

€ 695,00 p.m. inclusief

32 m² , 2 kamers

NOG MAAR 1 APPARTEMENT VRIJ! Per 1 februari 2019 komen 6 nieuwe vide-woningen vrij! Winkelcentrum Boswijk ligt op enkele minuten loopafstand. INDELING: De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken. Deze is voorzien van een kookplaat, gasfornuis en koelkast. Het separaat toilet bevind zich in de hal. De woonkamer beschikt ook over een ruime inloopkast.  Via een trap bereikt u de vide, die als slaapkamer fungeert. Hier bevindt zich ook de badkamer.  HUURPRIJS: Huurprijs € 595,00 Voorschot servicekosten € 35,00 Voorschot water/elektra € 65,00 Totaal € 695,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Groningen en Lelystad is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 288

(39), Groningen

€ 634,00 p.m. inclusief

34 m²

Per 1 maart is in de NEBO flat aan de Paterswoldseweg 288 in Groningen deze studio beschikbaar. Deze studio is gelegen op vierde verdieping van het complex in de wijk Grunobuurt. Op korte afstand van het Stadspark, winkels en sportgelegenheden. Vlakbij het complex vind je het Overwinningsplein met verschillende winkels voor dagelijkse boodschappen. INDELING: Woonkamer met open keuken, slaapgedeelte en badkamer met douche, toilet en wastafel. Het complex beschikt verder over een centrale ingang, een gemeenschappelijke afgesloten buitenruimte en een sportruimte. In het gebouw zijn verschillende wasruimten met een droger en een wasmachine. In de kelder van het complex bevindt zich een eigen berging.    HUURPRIJS: Kale huurprijs €509,00 Voorschot servicekosten €125,00 Totaal per maand te voldoen: €634,00* *Exclusief zelf af te nemen internet-/televisieabonnement & exclusief gemeentelijke belastingen  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen. HUURTOESLAG: Het is mogelijk voor deze studio om huurtoeslag te ontvangen, dit is geheel afhankelijk van je eigen situatie. Kijk hiervoor op de website van de Belastingdienst.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan één maand huur en dient bij het tekenen van de huurovereenkomst vooruit betaalt te worden.  GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning.  HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Assendorperstraat 130D

Zwolle

€ 682,00 p.m. inclusief

50 m² , 2 kamers

Per 1 maart is dit appartement aan de Assendorperstraat te huur. De woning is gelegen op de tweede verdieping van het pand. Het beschikt over een woongedeelte met open keuken voorzien van gasfornuis en afzuigkap. De badkamer is voorzien was douche-cabine, wasbak en toilet. De wasmachine-aansluiting en de plek voor de koelkast bevinden zich in een inbouwkast in de woonkamer. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer. Tot slot beschikt de woning over een berging waar eventueel een fiets geplaatst kan worden.  HUURPRIJS: Huurprijs € 647,00 Servicekosten € 35,00     Totaal € 682,00 Gas/water/elektra moet door huurder zelf afgesloten worden.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Peizerweg 132

Groningen

€ 465,00 p.m. inclusief

12 m² , 1 kamer

-- See below for english! --  In november 2018 zijn de eerste kamers in complex 'The Village Groningen' opgeleverd. Momenteel hebben wij nog een aantal kamers beschikbaar, speciaal voor internationale studenten! INDELING: Compleet ingerichte onzelfstandige kamer (13 m2) met eigen koelkast. De kamer beschikt over complete meubilering & stoffering.  De keuken, douche en het toilet worden gedeeld met anderen.  PRIJS: De prijs van de kamer is €465,00 inclusief water/elektra en servicekosten zoals Wi-Fi, schoonmaak, linnenservice en gebruik van overige faciliteiten.  WAARBORGSOM: De waarborgsom bedraagt €465,00. HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle én Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  INTERESSE:  Heb je interesse in deze woonruimte? Reageer dan nu via onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of e-mail naar groningen@huisvanverhuur.nl  ---  There are a few, fully furnished, rooms available in the 'Village' complex at the Peizerweg in Groningen. The room is fully furnished and only suitable for occupation by an international student registered at the RUG or the Hanze. LAYOUT: Fully furnished non-self-contained room with  own fridge. The kitchen, shower and toilet are shared with others. PRICE: The price of the room is € 465.00 including water / electricity and service costs such as Wi-Fi, cleaning, linen service and use other facilities. HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur offers transparency in the mediation between the tenant and the landlord. With a wide range of rental properties such as neat rooms, comfortable studios, spacious apartments and spacious detached houses in prime locations in Zwolle and Groningen, Huis van Verhuur is the ideal player for renting accommodation. INTEREST: Are you interested in this room? Then respond via our website. For more information, please contact our office in Groningen via 050-5532432 or e-mail to groningen@huisvanverhuur.nl  

Petrus Campersingel 121

(S), Groningen

€ 810,00 p.m.

39 m² , 1 kamer

In voormalig Machinefabriek PTB, aan de Petrus Campersingel in Groningen (Gorechtbuurt) komt per 1 maart een ruime studio van 39m2 beschikbaar. Een unieke locatie, prachtige industriele look en wonen met alle comfort! Het PTB gebouw is gelegen tegenover het UMCG, vlakbij de ringweg en op 5 minuten fietsen van het centrum. Een werkelijk prachtige locatie en pand! INDELING De studio bevindt zich op de eerste verdieping van het complex. De open keuken is voorzien van inbouwkookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap en wasmachine. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en zwevend toilet. De totale oppervlakte van studio is 39m2. Er is een gezamenlijke tuin aanwezig achter het gebouw.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan één maand huur en dient bij het tekenen van de overeenkomst vooruitbetaald te worden. Huurprijs € 680,00 Voorschot servicekosten/ GWE €130,00     Totaal € 810,00 *Exclusief internet-/televisieabbonement & exclusief gemeentelijke belastingen INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen. GEINTERESSEERD Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor telefoonnummer 050-5532432. HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   

Paterswoldseweg 267

(2), Groningen

€ 570,00 p.m. inclusief

27 m²

Per 1 maart 2019 komt deze studio beschikbaar in het Menno Lutterhuis in Groningen!  De studio van 27 m2 is gelegen op de begane grond van het complex in de wijk Corpus den Hoorn. Op korte afstand van het Stadspark, de Hoornseplas, winkels en sportgelegenheden. Direct tegenover het complex vind je het overwinningsplein met verschillende winkels voor dagelijkse boodschappen. INDELING: Woon-/slaapkamer met open keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel. Het complex beschikt verder over een centrale ingang en gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Achter het complex bevindt zich een parkeerplaats en een fietsenberging. Tevens beschikt het complex over gemeenschappelijke wasruimtes met drogers en wasmachines en een gemeenschappelijke fitnessruimte.  HUURPRIJS: Kale huurprijs €462,00 Voorschot servicekosten €108,00 Totaal per maand te voldoen: €570,00* *Exclusief zelf af te nemen internet-/televisieabonnement & exclusief gemeentelijke belastingen  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen. HUURTOESLAG: Het is mogelijk voor deze studio om huurtoeslag te ontvangen, dit is geheel afhankelijk van je eigen situatie. Kijk hiervoor op de website van de Belastingdienst.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan één maand huur en dient bij het tekenen van de huurovereenkomst vooruit betaalt te worden.  GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning.  HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2019. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy