Verhuren met het Huis van Verhuur | Huis van Verhuur


Verhuren met het Huis van Verhuur

U bent op zoek naar een betrouwbare transparante vastgoedpartner, een partner die u het werk van de verhuur van uw vastgoed (volledig) uit handen kan nemen. Een actieve partner op de vastgoedmarkt, een partner die op de hoogte is van de laatste veranderingen van de wetgeving. Een partner die uw vastgoed verhuurd zoals u het wenst, een vakkundige vastgoedpartner die alle rechten en plichten naleeft. Huis van Verhuur is uw partner!

Huis van Verhuur ontzorgt volledig: van woningopname, tot screening van de huurder, inventaris opname, sleuteloverdracht, beheer, alle financiële zaken rondom het verhuren van uw woning, tussentijdse controle van de woning tot en met de sleutelinname. Kortom, Huis van Verhuur regelt en verzorgt alles rondom het verhuren van uw vastgoed. Desgewenst regelt Huis van Verhuur ook de aan- en afmelding van energie (gas, water en elektra) van de huurder, ook hier heeft u geen omkijken naar! 

Als u uw woning te huur aanbiedt via Huis van Verhuur, komt uw woning niet alleen online op onze website maar ook op tientallen alternatieve websites. Dit verhoogt de kansen op een snelle verhuur van uw vastgoed aanzienlijk!
    

 

Uw woning online

Zodra uw woning online staat op de website wordt deze onder de aandacht gebracht bij de vele duizenden bezoekers die wekelijks onze website bezoeken. Ook wordt uw woning automatisch doorgelinkt naar vele alternatieve websites.  Uit deze bezoekers komen meerdere reacties. Dit zijn reacties van potentiële huurders die bij het Huis van Verhuur ingeschreven staan en de persoonlijke gegevens inclusief de antecedenten hebben achtergelaten, deze inschrijving is kosteloos. Kortom wij weten precies wie op uw woning heeft gereageerd, wij doen direct een eerste screening alvorens we gaan bezichtigen. Uit de bezichtiging komen een aantal kandidaten die wij met u bespreken en uiteindelijk bepaalt u wie de woning mag gaan huren. Huis van Verhuur maakt een opdracht tot dienstverlening voor de huurder en de huurovereenkomst wordt opgemaakt. Bij het tekenen van de huurovereenkomst worden ook alle financiële verplichtingen afgerond.

Huis van Verhuur zorgt ook voor de voor- en eindinspectie, indien nodig de schoonmaak en wij regelen de sleuteloverdracht. Kortom u wordt volledig ontzorgd.

 

Verhuur Expats

Het Huis van Verhuur heeft contacten met bedrijven, scholen en overheidsinstellingen. Huis van Verhuur beschikt over alle kennis en middelen die nodig zijn om uw vastgoed optimaal te kunnen verhuren. Wij helpen u graag!

 

Tarieven

Financieel & administratief beheer:
 
Wanneer u het beheer van uw onroerend goed uit handen geeft aan Huis van Verhuur worden de onderstaande kosten in rekening gebracht. Als opdrachtgever geeft u toestemming deze kosten te verrekenen met de maandelijks te ontvangen huurpenningen.
 
Ons tarief voor het beheren van uw woning is afhankelijk van de volgende zaken;
- Onderhoud van het object bij aanvang van de samenwerking
- De grootte van het object
- Opleveringsniveau van het object (gemeubileerd, gestoffeerd of kaal)
- De locatie van het object
 
Afhankelijk van de afgesproken werkzaamheden variëren onze tarieven van 6% tot 8% van de maandhuur tot een volledige maandhuur.
 
Verhuurwerkzaamheden:

Wanneer u de verhuurwerkzaamheden door Huis van Verhuur laat verzorgen worden onderstaande kosten in rekening gebracht. Ook hier geldt dat opdrachtgever toestemming geeft om deze kosten te verrekenen met de huurafrekening.
 
De verhuurwerkzaamheden die wij voor u uitvoeren zijn;
- Opname woning
- Huurprijsberekening conform WWS
- Aanbieden op onze website en social media
- Bezichtigen met potentiele huurder(s)
- Screenen huurder(s)
- Opmaken huurovereenkomst volgens het ROZ model
- Opleveren woning en opmaken proces-verbaal van oplevering
 
Afhankelijk van de afgesproken werkzaamheden variëren onze tarieven, eenmalig  per mutatie, van 6% tot 8% van de jaarhuur.
De hierboven genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

 

Heeft u leegstaand vastgoed gelegen in een stadcentrum?

Huis van Verhuur biedt comfortabele appartementen op toplocaties in steden in Nederland. Wij bouwen panden, gelegen in het centrum van een stad, om tot appartementen waarbij wij ons richten op de startersmarkt.
De appartementen van Huis van Verhuur hebben een hoog niveau van afwerking. Onze appartementen bieden comfort, beschikken over luxe vloerafwerking, eigentijdse stoffering en zijn standaard voorzien van modern sanitair.
 
Wij zijn altijd op zoek naar unieke locaties centraal gelegen in een stad. Wij kijken verder en zoeken geschikte panden om onze comfortabele appartementen te kunnen realiseren.
 

 

Adviesgesprek

Wij begrijpen dat uw vastgoed u veel waard is, of u nu 1 woning heeft of meerdere woningen. Daarom maakt Huis van Verhuur graag met u een persoonlijke afspraak voor een adviesgesprek op maat. Tijdens dit gesprek leggen wij uit hoe het verhuren van uw vastgoed exact in zijn werk gaat. Ook worden de mogelijkheden en voorwaarden van de verhuur van uw vastgoed besproken. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

 

Copyright © 2021. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy