< Ga terug

Melkmarkt 51

(A), Zwolle

€ 1350,00 p.m.

Verhuurd
Woonoppervlakte
97 m²
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonlagen
2


Omschrijving

*Gas, water en elektra dient op eigen naam te worden genomen. Per 1 mei is dit appartement aan de Melkmarkt beschikbaar. De Melkmarkt is gelegen in het prachtige centrum van Zwolle, voorzien van een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlendende bedrijven. Ook supermarkten, de bioscoop en het station zijn op loopafstand van dit appartement. De woning bevindt zich op de eerste verdieping hier bevind zich een ruime keuken en de woonkamer aan de voorzijde. Tevens bevinden zich op de eerste verdieping ook een berging met wasmachine aansluiting en een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich een slaapkamer aan de voorzijde voorzien van ingebouwde kasten en een tweede slaapkamer. Via een ruime overloop kunt u naar de achterzijde van de woning waar de badkamer zich bevind.
 

HUURPRIJS

Huurprijs €1350,00
Servicekosten € 20,00
Totaal
€1370,00
 

* Gas, water en elektra dient op eigen naam.

INKOMENSEIS
De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen. 

BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.

HUIS VAN VERHUUR
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.


Details

Status: Beschikbaar
Wijk: Centrum
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 1350,00
Woonoppervlakte: 97 m²
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Woonlagen: 2
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Huursubsidie: Niet mogelijk
Aanvaarding: 01-05-2024
Min. huurperiode: 12 Maanden
Verwarming: C.V.

C.V.: Aanwezig
Bouwjaar C.V.:
Bouwjaar:

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy