< Ga terug

Hofstraat 19

(Twee studentenkamers beschikbaar!), Kampen

€ 398,00 p.m. exclusief

Woonoppervlakte
23 m²
Aantal kamers
1


Omschrijving

Per direct zijn er twee ruime studentenkamers in het centrum van Kampen, aan de Hofstraat. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loop je binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik! Kamer 2 is 23 m2. Kamer 8 is 18 m2.

Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten. De keuken en sanitaire voorzienigen worden gedeeld met 4 medestudenten. Er is ook een mooi dakterras aanwezig, waar alle studenten gebruik van kunnen maken. 

* Kandidaten dienen een bewijs van inschrijving van een hogeschool aan te leveren (MBO/HBO/WO). Indien je niet studeert kan de woning niet aan jouw worden toegewezen. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden. 


HUURPRIJS

Kamernummer Kamer 2 Kamer 8
Maandelijkse huurprijs € 398,00 € 325,00
Voorschot servicekosten* € 140,00 € 120,00
Totaal € 538,00 € 445,00

*Internet is niet inbegrepen. 

INKOMENSEIS
De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen. 

BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. 

HUIS VAN VERHUUR
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.


Details

Status: Beschikbaar
Wijk: Centrum
Categorie: Kamer
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Huurprijs: € 398,00
exclusief
Woonoppervlakte: 23 m²
Aantal kamers: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Gedeeld
Douche: Gedeeld
Toilet: Gedeeld
Buiten: Gedeeld
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Niet toegestaan
Aanvaarding: Per direct
Min. huurperiode: Bepaalde tijd
Parkeren: In de directe omgeving
Verwarming: C.V.

Garage / Berging: Nee
Bouwjaar:

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy