Filters

Nieuwstraat 59P

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 1150,00 p.m. exclusief

60 m² , 2 kamers

Ben je op zoek naar een modern appartement, midden in het centrum van Zwolle? Dan is dit je kans! Per 1 juni is er een prachtig appartement beschikbaar aan de Nieuwstraat.  Via de binnenplaats kom je bij de voordeur. Bij binnenkomst kom je terecht in de hal, vanwaar alle ruimtes te bereiken zijn. De woonkamer is ruim en voorzien van grote draai-/kiepramen. De open keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe, zoals een inductie kookplaat, combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. De ruime slaapkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een bed en kledingkasten. De badkamer is voorzien van wastafel en inloopdouche. Er is een separaat toilet aanwezig. Daarnaast beschik je met dit appartement ook over een ruime berging met wasmachineaansluiting.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig.  HUURPRIJS  Kale huur € 1150,00 Voorschot servicekosten €  60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1330,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 19

(Studentenkamer beschikbaar!), Kampen

€ 456,25 p.m. exclusief

29 m² , 1 kamer

Aan de Hofstraat 19 in Kampen is er per direct een mooie studentenkamer beschikbaar. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loop je binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik! De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 29 m2. Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten. Er zijn in totaal twee keukens, twee douches en twee toiletten beschikbaar die verdeeld worden gebruikt. Er is ook toegang tot een mooi dakterras.  *Kandidaten dienen een bewijs van inschrijving van een hogeschool aan te leveren. (MBO/HBO/WO) HUURPRIJS Kamer M2 Kale huurprijs Servicekosten Totaal per maand Beschikbaar 11 29 € 456,24 € 150,00 € 606,24 Per direct Op zoek naar een andere prijsklasse? Bekijk ook de andere beschikbare kamer aan de Hofstraat 19 bij ons aanbod! BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Peizerweg 132

(Kamer), Groningen

€ 570,00 p.m. inclusief

12 m²

*International Students only* Living around the corner from Stadpark? We have multiple rooms available at Peizerweg 132 for international students from 1st of June 2024 or other startdates such as July, August or September. A supermarket is within walking distance. In addition, the Grote Markt is about 8 minutes by bike, so other stores and restaurants are all close by.    LAYOUT: The rooms can be located on the ground, first or second floor. On each floor there are 18 rooms, 2 kitchens, 8 toilets and 8 showers. The rooms are all fully furnished with IKEA furniture. Washers and dryers are located in a common area in the lobby and are shared with the other residents.    ROOM RATE: The room rates of our roomtypes are as follows: Basic Room: € 555,00 - 11 square meters - Ground, first or second floor Standard Room € 570,00 - 12 square meters - First or second floor Premium Room € 585,00 - 12 square meters - Ground floor - Terrace door *Service costs/GWE are included in the room prices. *The deposit for a room is equal to one month's room rate (depending on roomtype)   REQUIREMENTS: Only international students are allowed to apply for this room. *International ID or passport *Acceptance letter from University There is no income requirement for booking this room. THE VILLAGE: The Village Groningen is an international hotel with all the comforts of home. There are a total of 216 rooms especially for international students. Our students come from all over the world. The Village is a campus for international students and offers: A central lounge and game room (with everything you could wish for); outdoor space; an indoor gym 24/7; an outdoor soccer - volleyball court; a laundry room with smart washing machines that dose their own detergent; a study area; vending machine; coffie machine; 216 rooms, furnished and with bed linen service; super fast internet, we have 2 TB of internet and last but not least: 215 roommates from all over the world! INTEREST: Are you interested in a room and would you like to view? Then respond through our website! Registration and response is free of charge. For questions about this room or the location, please contact our office at 050-5532432 or send us an e-mail:  thevillage@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur offers transparency in housing mediation between tenant and landlord. With a large selection of rental properties such as neat rooms, beautiful apartments, fine studios and generous detached houses in prime locations in Groningen and Zwolle, Huis van Verhuur is the ideal player for renting housing.  

Turfsingel 29C

(Studio), Groningen

€ 875,00 p.m. inclusief

27 m²

In dit mooie monumentale pand aan de stadsgracht van Groningen komt per begin mei 2024 deze studio beschikbaar. De studio is gelegen op 5 minuten loopafstand van het centrum (Grote Markt), winkels, sport- en uitgaansgelegenheden. Ook het UMCG bevindt zich op 5 minuten loopafstand.   INDELING: De studio is gelegen op de begane grond van het pand. Middels de gemeenschappelijke hal kom je in de studio. De studio beschik tover een eigen keuken met losstaande kookplaat. De eigen badkamer beschikt over een douche en toilet. De wasmachine en droger worden gedeeld met vier anderen en bevindt zich in de gemeenschappelijke hal. *De foto’s geven een impressie van de studio weer HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €775,00 Voorschot servicekosten/GWE €100,00 Totaal per maand te voldoen €875,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten en GWE) aan bruto-inkomen.  INTERESSE?: Heb je interesse en wil je graag een bezichtiging inplannen? Dan kun je reageren op de woning door je gratis in te schrijven op onze website. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren en verhuren van woonruimte. 

Parkweg 101C

(Studio), Groningen

€ 800,00 p.m. inclusief

22 m²

Wonen om de hoek van het Stadpark? Begin juni 2024 (begindatum in overleg) komt deze studio aan de Parkweg 101 beschikbaar. De studio is gelegen achter het station in de Rivierenbuurt in Groningen. Een supermarkt is op loopafstand bereikbaar. Daarnaast ligt de Grote markt op ongeveer 5 minuten fietsen, waardoor overige winkels en horecagelegenheden allemaal dichtbij zijn.   INDELING: Deze studio bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een eigen keuken en eigen badkamer met toilet. Tevens beschikt de studio over een klein privé balkon. De wasmachine en droger bevinden zich in een gemeenschappelijke hal en worden gedeeld met de andere bewoners.    HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €670,00 Voorschot servicekosten/GWE €130,00 Totaal per maand te voldoen €800,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over dit appartement kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Emmastraat 74

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 1110,00 p.m. exclusief

55 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, werd het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. INDELING  Het appartement is gelegen op de derde verdieping en beschikt over een slaapkamer. Er is een ruim balkon aanwezig. De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een grote wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats.   HUURPRIJS Huurprijs € 1110,00 Servicekosten € 40,00 Voorschot warmtelevering € 120,00 Parkeerplaats € 65,00 Totaal € 1335,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3,5 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 19

(Studentenkamer beschikbaar!), Kampen

€ 278,33 p.m. exclusief

16 m² , 1 kamer

Aan de Hofstraat 19 in Kampen is er per direct een mooie studentenkamer beschikbaar. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loop je binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik! De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 16 m2. Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten. Er zijn in totaal twee keukens, twee douches en twee toiletten beschikbaar die verdeeld worden gebruikt. Er is ook toegang tot een mooi dakterras.  *Kandidaten dienen een bewijs van inschrijving van een hogeschool aan te leveren. (MBO/HBO/WO) De foto geeft een impressie van de kamer. HUURPRIJS Kamer M2 Kale huurprijs Servicekosten Totaal per maand Beschikbaar 3 16 € 278,33 € 110,00 € 388,30 Per direct BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Kerkplein 12B

(2-kamer appartement), Meppel

€ 980,00 p.m.

50 m² , 2 kamers

Op zoek naar een karakteristiek appartement in het centrum van Meppel? Dan is dit iets voor jou. Per direct hebben wij een ruim appartement beschikbaar aan het Kerkplein in Meppel. Omgeven door leuke terrassen en de vele winkels is het centrum van Meppel de ideale locatie om sfeervol te wonen. Je komt binnen in een ruime hal. Rechts betreedt je de woonkamer, links bevindt zich een separaat toilet. Wanneer je binnenkomt in de woonkamer kom je in een mooi gedeelte dat als eetkamer gebruikt kan worden, waar zich tevens de open keuken bevindt. De keuken is voorzien van kookplaat, koel-vriescombinatie en een afzuigkap. Wanneer je iets verder doorloopt kom je in de ruime woonkamer terecht. Rechts van de keuken betreedt je de slaapkamer. Via een klein trappetje tref je de badkamer, die aan de slaapkamer grenst. Hier bevindt zich een wastafel en douchecabine.  HUURPRIJS Huurprijs € 980,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Voorschot G/W/E  € 150,00 Totaal € 1180,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de hale huur aan bruto inkomen. BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Ben je geïnteresseerd en wil je een bezichtiging plannen voor dit appartement, dan kun je direct reageren door je GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Turfsingel 9D

Groningen

€ 0,00 p.m.

Per 1 juni 2024 (in overleg is eerder zeker mogelijk) komt deze kamer met prachtig uitzicht beschikbaar aan de Turfsingel 9D in Groningen. De kamer bevindt zich in het centrum van Groningen op loopafstand van de universiteit, de Grote Markt en het Forum! De kamer is gelegen op de tweede verdieping en ligt aan de voorzijde van dit mooie monumentale en karakteristieke pand aan de gracht van Groningen.  INDELING: L-vormige kamer van 19 m2 met een eigen wasbak. De badkamer, de wc en de gemeenschappelijke woonkeuken wordt gedeeld met twee andere bewoners. Het dakterras, met uitzicht op de Martinitoren, wordt gedeeld met zes andere bewoners. In het pand is een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig als ook een gemeenschappelijke wasruimte voorzien van wasmachine en droger.  HUURTOESLAG: Het is niet mogelijk om huurtoeslag te ontvangen voor deze kamer.  BETALING: De huurprijs van deze kamer bedraagt €556,00 incl. per maand en is als volgt opgebouwd: Kale huur €471,00 Servicekosten € 85,00 Totaal per maand te voldoen €556,00 De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan één maand huur.  INTERESSE?  Heb je interesse in deze kamer en wil je deze bezichtigen? Dan kun je reageren via de website nadat je je gratis hebt ingeschreven. Voor vragen aangaande deze kamer kun je contact opnemen met 050-5532432 of groningen@huisvanverhuur.nl  HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   

Maluslaan 86

Groningen

€ 1600,00 p.m. exclusief

118 m²

Per 1 juni 2024 komt deze prachtige eengezinswoning uit 1965 beschikbaar voor een bepaalde periode van maximaal twee jaar. De woning bevindt zich aan de Maluslaan in de wijk Selwerd, op slechts tien minuten fietsen van de Grote Markt, in het bruisende Groningen. De woning is volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien, in totaal zijn er maar liefst vier slaapkamers aanwezig.   INDELING Bij binnenkomst van de woning kom je terecht in de hal, vanwaar uit het toilet, de meterkast, de kelderkast en de ruime woonkamer met open keuken te bereiken zijn. De keuken is voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur, zoals een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en vriezer. Vanuit de woonkamer kun je de achtertuin (op het zuiden) betreden, waar zich een ruime losstaand berging bevindt.   Via de hal neem je de trap naar de eerste verdieping alwaar je twee ruime slaapkamers (respectievelijk 12 m2 en 12,5 m2) vindt, één kleine slaapkamer/werkkamer (5 m2) en de ruime badkamer met wastafel, tweede toilet en een bad/douche combinatie. Er zijn maar liefst drie inbouwkasten aanwezig op deze verdieping waardoor er aan opbergruimte geen gebrek zal zijn. De voormalige badkamer (2,3 m2) doet heden ten dage dienst als functioneel washok.   Via de hal neem je de trap naar de tweede verdieping waar de cv-ketel is geplaatst, als ook de omvormer van de 7 zonnepanelen. Op deze verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer van nog eens 14 m2. Ook op deze verdieping is wederom gedacht aan voldoende bergruimte, keurig afgewerkt achter knieschotten.    BIJZONDERHEDEN De woning beschikt momenteel over een energielabel C, voor de ingangsdatum van de huurperiode wordt de woning verder verduurzaamd en op de ingangsdatum van de huurperiode zal de woning in ieder geval over een energielabel B beschikken! De woning beschikt over 7 zonnepanelen.   HUURPRIJS Kale huur €1.400,00 Stoffering/meubilering €200,00 Totaal per maand te voldoen €1.600,00  *Excl. gemeentelijke belastingen / GWE / internet- en televisie abonnement.   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto-inkomen.   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woning staat gelijk aan twee maanden huur.   INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je een bezichtiging inplannen? Dan kun je reageren op de woning via onze website door je gratis in te schrijven en te reageren op de woning. Vragen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 en groningen@huisvanverhuur.nl   HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio’s en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het (ver)huren van woonruimte.

Weeshuisstraat 37

(zeer ruim 2-kamer appartement!), Zwolle

€ 1350,00 p.m. exclusief

75 m² , 2 kamers

Wonen op een unieke plek, in het centrum van Zwolle? Per 1 juli is dit prachtige, ruime appartement beschikbaar met uitzicht op de Broerenkerk.  INDELING  Het appartement is gelegen op de tweede verdieping aan de Noordzijde van het complex. De oppervlakte is ongeveer 75 m2. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Via de hal bereik je een ruime slaapkamer, met achterin ruimte voor kasten. Het gevoel van een inloopkast kan hier gecreeerd worden. Via de slaapkamer is tevens de badkamer te betreden, voorzien van inloopdouche, wastafel en designradiator. Via de hal bereik je het seperaat toilet en een berging, waar zich de wasmachineaansluiting bevindt.  Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park. HUURPRIJS Kale huur € 1350,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot water en elektra € 120,00 Totaal € 1530,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  BETALING  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 22K

(2-kamer appartement), Deventer

€ 870,00 p.m. exclusief

36 m² , 2 kamers

Per 1 juni is dit sfeervolle 2-kamer appartement beschikbaar in het centrum van Deventer. In de Nieuwstraat zijn verschillende winkels en horecagelegenheden te vinden. Het appartement bevindt zich in een prachtig monumentaal pand. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping aan de achterzijde van het pand. Bij binnenkomst tref je links de deur naar de badkamer, o.a. voorzien van een douchecabine, wastafel, toilet en een wasmachineaansluiting. Vervolgens tref je de woonkamer met open keuken aan.   De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en een koel-vriescombinatie. Via de trap betreedt je de slaapkamer. HUURPRIJS Huurprijs € 870,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 1000,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Van Ittersumstraat 58 K4

(Ruime studentenkamer met balkon!), Zwolle

€ 410,00 p.m. exclusief

23 m² , 1 kamer

Per 1 juni 2024 is deze ruime kamer beschikbaar aan de Van Itterumstraat 58 in de sfeervolle wijk Assendorp. De kamer is ruim 20 m2. Er zit een klein keukenblokje in met een twee pits inductieplaat en een gootsteen. Daarnaast is er een eigen wastafel aanwezig en heeft deze kamer een prachtig balkon. De badkamer en tuin worden met 3 andere huisgenoten gedeeld. De wijk Assendorp staat vooral bekend om de gezellige, oude straatjes en de mooie gebouwen zoals het Dominicanenklooster, de St. Jozefkerk en de Oude Ambachtsschool. Aan de wijk grenzend liggen het stadspark de Wezenlanden, Park Eekhout en het gezellige Doepark Nooterhof. Kortom: een wijk voor iedereen, van studenten tot ouderen en van ondernemers tot gezinnen!  HUURPRIJS Kale huur € 410,00 Servicekosten incl. g/w/e € 100,00 Totaal € 510,00   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze kamer dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Buiten Nieuwstraat 53

(3 kamerappartement), Kampen

€ 830,00 p.m. exclusief

56 m² , 3 kamers

Per 1 juli komt er een gezellig appartement op de begane grond aan de Buiten Nieuwstraat beschikbaar. De Buiten Nieuwstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  Het appartement is gelegen op de begane grond. Bij binnenkomst treft u rechts de keuken en links is nu de zithoek gesitueerd. Als u vervolgens doorloopt treft u hier de eethoek, hieraan grenzen de twee slaapkamers en de badkamer.  HUURPRIJS: Huurprijs € 830,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 150,00 Totaal € 1020,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267-29

(Studio), Groningen

€ 765,00 p.m. inclusief

34 m²

Per 1 juni 2024 komt deze studio in het Menno Lutter complex aan de Paterswoldseweg 267 beschikbaar.   De studio is gelegen in de Corpus Den Hoorn wijk naast het Overwinningsplein met veel winkels en een supermarkt. Tevens zijn het Stadspark en Hoornseplas op korte afstand. Het centrum is gelegen op ongeveer 10 minuten fietsen. INDELING De studio is gelegen op de eerste verdieping van het Menno Lutter Complex. Gelijk bij binnenkomst zit aan de rechterlamt de open keuken voorzien van een losstaande 2-pits inductiekookplaat en losstaande koelkast. Grenzend aan de slaap-/woonkamer bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en douche.   Het complex beschikt verder over een centrale ingang en gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Achter het complex bevindt zich een fietsenberging. Tevens beschikt het complex over gemeenschappelijke wasruimtes met drogers en wasmachines en een gemeenschappelijke fitnessruimte.  HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €590,00 Voorschot servicekosten/GWE €175,00 Totaal per maand te voldoen €765,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je deze woning graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze woning kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267-4

(Studio), Groningen

€ 745,00 p.m. inclusief

34 m²

Per 1 juni 2024 komt deze fijne studio in het Menno Lutter complex aan de Paterswoldseweg 267 beschikbaar.   De studio is gelegen in de Corpus Den Hoorn wijk naast het Overwinningsplein met veel winkels en een supermarkt. Tevens zijn het Stadspark en Hoornseplas op korte afstand. Het centrum is gelegen op ongeveer 10 minuten fietsen. INDELING De studio is gelegen op de begane grond van het Menno Lutter Complex. Gelijk bij binnenkomst zit aan de linkerkant de open keuken voorzien van een losstaande 2-pits inductiekookplaat en losstaande koelkast. Grenzend aan de slaap-/woonkamer bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en douche.   Het complex beschikt verder over een centrale ingang en gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Achter het complex bevindt zich een fietsenberging. Tevens beschikt het complex over gemeenschappelijke wasruimtes met drogers en wasmachines en een gemeenschappelijke fitnessruimte.  HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €570,00 Voorschot servicekosten/GWE €175,00 Totaal per maand te voldoen €745,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je deze woning graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze woning kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Jonkheer de Jongestraat 34

(A), Hoogeveen

€ 730,00 p.m. exclusief

43 m² , 2 kamers

Per 1 juni hebben we een zeer net 2 kamer appartement beschikbaar in het centrum van Hoogeveen. Wonen aan dé bekende winkelstraat die Hoogeveen de bieden heeft, de Hoofdstraat. Op loopafstand zijn er diverse eetgelegenheden, winkels en terrasjes te vinden. Voor ieder wat wils!  Het complex bestaat uit 3 verdiepingen en beschikt over een lift. Er bevindt zich op de begane grond een gezamenlijke berging waar de bewoners de fietsen kunnen stallen. Het appartement bevindt zich op de derde woonlaag. Bij binnenkomst van de woning treft u de hal aan met links het toilet. Via de deur treedt u de open keuken binnen met in het verlengde daarvan de woonkamer. De keuken dat voorzien is van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De woning beschikt over een slaapkamer en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en wasmachine-aansluiting. Op de bovenste verdieping is een groot, gezamenlijk dakterras.   HUURPRIJS: Huurprijs € 730,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 880,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy