Filters

Molenweg 129A

Zwolle

€ 640,00 p.m. exclusief

33 m² , 2 kamers

Per 1 september komt er een appartement vrij aan een prachtige locatie midden in de leuke wijk Assendorp. Het zal je aan niets ontbreken, winkelcentra, horecagelegenheden, musea, station en stadsparken zijn allemaal binnen handbereik te vinden.  De woning beschikt over een woonkamer met open keuken. De keuken beschikt over diverse voorzieningen o.a. een koel- vriescombinatie, afzuigkap en een kookplaat. De badkamer heeft een aparte douche, wastafel en toilet. Tot slot beschikt het appartement over een klein balkon!  HUURPRIJS Kale huurprijs  € 620,00 Voorschot servicekosten € 20,00 Totaal  € 640,00  * Gas/water/licht sluit huurder zelf af  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Thomas a Kempisstraat 67 A

Zwolle

€ 700,00 p.m. inclusief

0 m² , 1 kamer

Per 1 augustus komt er een mooie studio beschikbaar aan de Thomas a Kempisstraat in Zwolle. Gelegen in één van de oudste wijken van Zwolle, ideale ligging nabij de binnenstad. Een typische volkswijk met ruim aanbod van buurtwinkels en eettentjes.  De studio met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koel- vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap.  Verder beschikt het over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet.  HUURPRIJS Kale huurprijs  € 580,00 Voorschot G / W / E € 80,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Totaal  € 700,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oude Vismarkt 21C en F

(2 Kamer appartement), Zwolle

€ 1060,00 p.m. exclusief

62 m² , 2 kamers

Per 1 juli zijn er 4 nieuwe, ruime appartementen te huur aan de Oude Vismarkt. De Oude Vismarkt is een gezellige winkelstraat, parallel gelegen aan de Diezerstraat. Deze eigentijdse straat is voorzien van een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven. Ook supermarkten, de bioscoop en het station zijn op loopafstand van deze appartementen. De entree bevindt zich op de begane grond, de bovenverdiepingen zijn te bereiken via de trap of lift. Er zijn 2 indentieke appartementen van 62m2! De woonkamer met luxe, open keuken heeft een oppervlakte van bijna 43 m2. Aan de achterzijde van de woning komt u in de slaapkamer. De badkamer heeft een douchehoek en wastafel. Er is een separaat toilet en een wasruimte aanwezig. De appartementen wordt gestoffeerd opgeleverd.   HUURPRIJS: Huurprijs    Kale huurprijs € 1060,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot water € 15,00 Totaal € 1115,00  *Elektra kan door huurder zelf afgesloten worden. **Water wordt afgerekend op werkelijk verbruik. INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Schoolstraat 2

(Studio), Zwolle

€ 650,00 p.m.

35 m² , 1 kamer

Per 1 september zijn er 12 studio's beschikbaar aan de Schoolstraat, een zijstraat van de Thomas a Kempisstraat in de gezellige Diezerpoort.  Er bevinden zich zowel vijf studio's op de eerste- als op de tweede verdieping. De overige twee studio's bevinden zich op de begane grond.  De studio's zijn tussen de 30m2 en 41m2!  Het pand waarin de studio's zijn gecreëerd is volledig nieuw ontwikkeld, waardoor de studio's aan alle hedendaagse eisen voldoen. De studio's zijn volledig gestoffeerd en voorzien van een eigen keuken en badkamer.  INDELING: De studio met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt de studio over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. Op de begane grond bevindt zich een afsluitbare fietsenstalling.  Omdat er momenteel nog druk verbouwd wordt, hebben we plattegronden van de verschillende studio's toegevoegd. De foto's vertonen een impressie van hoe de studio's er ongeveer uit komen te zien (keuken, badkamer en vloer).  HUURPRIJS: Studio Huurprijs Servicekosten G/W/E      Totaal       1,2 €660,00 €30,00 €70,00 €760,00 3,8 €625,00 €30,00 €70,00 €725,00 4,9 €620,00 €30,00 €70,00 €720,00 5,10 €600,00 €30,00 €70,00 €700,00 6,7 €650,00 €30,00 €70,00 €750,00 11,12 €640,00 €30,00 €70,00 €740,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Gorechtkade 8

(Parkeerplaats), Groningen

€ 90,00 p.m. inclusief

0 m²

Altijd al een eigen parkeerplek willen hebben naast het UMCG? Dit is je kans! Per 1 juni zijn er diverse parkeerplekken aan de Gorechtkade beschikbaar. De parkeerplekken zijn naast het UMCG gelegen en op loopafstand van het centrum. Het parkeerterrein ligt op een afgesloten privé terrein.   BETALING Voor slechts €90,- per maand kunt u onbeperkt gebruik maken van uw eigen parkeerplek op deze toplocatie in de stad Groningen.  INTERESSE Interesse? Bel naar 050-5532432 of stuur ons een e-mail via groningen@huisvanverhuur.nl. Uiteraard zijn wij ook te bereiken indien u vragen heeft.  HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woninen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 

Dijkstraat 35

Groningen

€ 1250,00 p.m. inclusief

61 m² , 2 kamers

Vanaf 1 oktober komt deze volledig gemeubileerde sfeervolle woonruimte voor bepaalde tijd bechikbaar! De woning bevindt zich in de sfeervolle Oosterpoortwijk (op slechts vijf minuten fietsen van station en de binnenstad van Groningen) en is van alle gemakken voorzien: meubilering, stoffering, alles is aanwezig! De woonruimte komt beschikbaar voor een bepaalde periode van 1 oktober 2019 tot en met 1 april 2020 en kan alleen voor deze volledige periode worden gehuurd.  INDELING: Entree via de hal, woonkamer met open keuken (voorzien van luxe inbouwapparatuur) en toegang tot eigen tuin, badkamer met douche en wastafel,  apart toilet, op de verdieping bevindt zich de sfeervolle slaapkamer.  HUURPRIJS: De huurprijs van de woning is €1250,00 per maand inclusief gas/water/elektra en servicekosten.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningnen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  INTERESSE:  Heb je interesse in deze woonruimte? Reageer dan nu via onze website! Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of e-mail naar groningen@huisvanverhuur.nl    

Peizerweg 132

Groningen

€ 465,00 p.m. inclusief

12 m² , 1 kamer

-- See below for english! --  Regelmatig beschikbaar.  INDELING: Compleet ingerichte onzelfstandige kamer (13 m2) met eigen koelkast. De kamer beschikt over complete meubilering & stoffering. De keuken, douche en het toilet worden gedeeld met anderen.  PRIJS: De prijs van de kamers is vanaf €465,00 inclusief water/elektra en servicekosten zoals Wi-Fi, schoonmaak, linnenservice en gebruik van overige faciliteiten.  WAARBORGSOM: De waarborgsom bedraagt €465,00. HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle én Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  INTERESSE:  Wil je meer weten? Mail dan naar thevillage@huisvanverhuur.nl ---  Regularly available. LAYOUT: Fully furnished non-self-contained room with own fridge. The kitchen, shower and toilet are shared with others. PRICE: The price of the room starts from € 465.00 including water / electricity and service costs such as Wi-Fi, cleaning, linen service and use other facilities. INTEREST: Are you interested in a room? Do you have questions? Please e-mail to thevillage@huisvanverhuur.nl   

Goudsteeg 33

Zwolle

€ 850,00 p.m. exclusief

0 m² , 2 kamers

Per 1 augustus komt er een appartement vrij aan een prachtige locatie midden in de binnenstad van Zwolle. Het zal je aan niets ontbreken, winkelcentra, horecagelegenheden, musea, station en stadsparken zijn allemaal binnen handbereik te vinden. De Goudsteeg is een rustige straat in het levendige centrum.  De woning beschikt over een mooie ruime woonkamer met open keuken. De keuken beschikt over diverse voorzieningen o.a. een vaatwasser, koel- vriescombinatie, afzuigkap en een kookplaat. Verder is er ook een seperaat toilet te vinden. Op de 1e verdieping bevindt zich de slaapkamer en de badkamer. Badkamer heeft een aparte douche en een wastafel.  Verder heeft de woning een eigen balkon.  HUURPRIJS Kale huurprijs  € 810,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Totaal  € 850,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Koestraat 28

(3 kamer appartement), Zwolle

€ 1245,25 p.m. exclusief

120 m² , 3 kamers

Dit royale appartement met zonnige tuin op het zuiden is gelegen op de begane grond van een monumentaal herenhuis, gelegen in de binnenstad van Zwolle.  Het bouwjaar van het geheel is circa 1800, echter in 1989 is het herenhuis gerenoveerd en zijn er vier appartementen gerealiseerd.  Het appartement op de begane grond (het grootste appartement) is te huur. De prachtige authentieke elementen geven dit appartement een heel eigen sfeer. De zonnig achtertuin is gelegen aan de singel van de stadsgracht.  INDELING: Gezamenlijke entree, hal, vestibule en trapopgang. In de gang bevindt zich de entree naar het appartement, via de gang komt men in de riante woonkamer met openslaande deuren en via een bordestrap is de zonnige tuin welke tevens bereikbaar met achteringang. Eveneens geeft de gang toegang tot het toilet met de douchegelegenheid, alsmede de twee grote slaap- en/of werkkamers. In het souterrain bevindt zich de keuken en via de gang is de tuin eveneens te bereiken.  Zowel de woonkamer als de andere kamers zijn voorzien van authentieke schouwen en monumentale plafonds. HUURPRIJS: Huurprijs    Kale huurprijs € 1245,25 Service kosteen en G/W/L € 300,00     Totaal € 1545,25 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Herebinnensingel 7-2

(Studio ), Groningen

€ 790,00 p.m. inclusief

40 m² , 1 kamer

Per 1 augustus 2019 komt in dit prachtige pand een sfeervolle en nette studio beschikbaar. De studio is gelegen in het centrum van Groningen op loopafstand van de Grote Markt en het Centraal Station. Vele voorzieningen vind in je in de directe omgeving.  INDELING: De studio beschikt over een eigen keuken en een eigen badkamer met toilet. De slaapkamer bevindt zich middels een vide op een tweede woonlaag. In de kelder van het gebouw vind je een ruime gezamenlijke berging om je fiets te stallen. Tevens is er een gezamenlijke wasruimte met twee wasmachines en een droger. HUURPRIJS: kale huurprijs € 660,00 voorschot op servicekosten € 130,00 totale huurprijs € 790,00 INKOMENSEIS:  De inkomenseis voor deze woning 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen. HUURTOESLAG: Het is mogelijk om voor deze huurwoning huursubsidie te ontvangen. Hierdoor zal de huurprijs veel lager uitkomen. Het is geheel afhankelijk van uw situatie of u in aanmerking komt voor huursubsidie. Om de hoogte van uw huurtoeslag te berekenen verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst. WAARBORGSOM: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEINTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050-5532432. HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 115

Zwolle

€ 1300,00 p.m. exclusief

90 m² , 3 kamers

Per direct beschikbaar in de mooie binnenstad van Zwolle een prachtig 3-kamer appartement in de Nieuwstraat. Er is geen andere plek in de stad waar zoveel gebeurt. Er wordt gewoond, gewerkt, gewinkeld en je vindt er allerlei leuke horecagelegenheden. Je zult je er nooit hoeven te vervelen. Op een steenworp afstand van de mooie stadsgrachten, stadsparken en in de zomer zelfs van het stadsstrand.  De woning beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval en met een te gek uitzicht over het centrum van Zwolle. Er is verder een open keuken voorzien van allerlei voorzieningen o.a. een kookplaat, combi oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en een afzuigkap. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een separaat toilet. De moderne badkamer beschikt over een ruime douche, wastafel en een handdoekradiator.   Het appartement beschikt verder over een eigen balkon.  De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd.    Kale huurprijs  € 1300,00 G / W / E  Exclusief  Totaal  € 1300,00  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Petrus Campersingel 119

(Parkeerplaats), Groningen

€ 75,00 p.m.

0 m²

Altijd al een eigen parkeerplek willen hebben naast het UMCG? Dit is je kans! De parkeerplekken zijn naast het UMCG gelegen en op loopafstand van het centrum. Het parkeerterrein bevindt zich tussen het voorhuis en de oude fabriekshal van de PTB in. Ter hoogte van de Petrus Campersingel 119. Het parkeerterrein is afgesloten middels een slagboom. Tevens is er de mogelijkheid tot het stallen van een fiets.  BETALING Voor slechts €75,- per maand kunt u onbeperkt gebruik maken van uw eigen parkeerplek op deze toplocatie in de stad Groningen.  INTERESSE Interesse? Bel naar 050-5532432 of stuur ons een e-mail via groningen@huisvanverhuur.nl. Uiteraard zijn wij ook te bereiken indien u vragen heeft.  HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woninen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   

Brink 11-D

Zwolle

€ 740,00 p.m. inclusief

40 m² , 2 kamers

Per 1 augustus komt er een prachtige benedenwoning vrij aan de Brink in de wijk Diezerpoort. Diezerpoort staat bekend als één van de oudste wijken in Zwolle en is goed bereikbaar door de ideale ligging dichtbij de binnenstad. Een typische volkswijk, door de diversiteit van verschillende buurtsupers en horecagelegenheden is er van alles te beleven.  De woning is in zijn geheel opgeknapt. Het beschikt over een woonkamer met openslaande deuren naar je eigen buitenplaats. De open keuken is voorzien is van o.a. een kookplaat, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. De badkamer beschikt over een aparte douche, toilet en wastafel. Verder is er een slaapkamer te vinden die ook toegang biedt naar je buitenplaats.   HUURPRIJS Kale huurprijs  € 600,00  G / W / E  € 80,00 Servicekosten  € 60,00  Totale huurprijs  € 740,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Govert Flinckstraat 11C

(88m2 buitenruimte!), Zwolle

€ 1290,00 p.m. exclusief

55 m² , 2 kamers

Wat eens een kantoorpand was, is nu getransformeerd tot het hippe appartementengebouw Up-Town Zwolle. Wonen in Up-Town, aan de rand van de bruisende binnenstad van Zwolle? In Up-Town woon je om de hoek van alle hotspots die de bruisende binnenstad van Zwolle te bieden heeft. Alle gezelligheid en praktische voorzieningen van de stad zijn dichtbij: winkels, leuke cafés, terrassen, bioscoop, theaters etc. Ook het station en de A-28 zijn razendsnel bereikbaar. Kortom, een bijzonder leuke plek om te wonen. Het appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats! INDUSTRIELE SFEER  In de algemene ruimtes vanaf de entree van het gebouw tot aan de voordeur van het appartement heerst door het gebruik van veel hout een industriële doch warme sfeer. Met deze algemene ruimtes gooit Up-Town hoge ogen, want dankzij de visie van interieurarchitect Bas van Tol is alles tot in precisie op elkaar afgestemd.  INDELING  Je komt binnen in de hal van het appartement. In deze hal bevinden zich zowel een berging waar je je wasmachine kunt plaatsen als de ingang van de badkamer. Tot slot bevindt zich hier ook de deur naar de slaapkamer. Vervolgens kom je in de woonkamer met open keuken. Deze keuken is van alle luxe inbouwapparatuur voorzien.  De woonkamer en keuken bevinden zich in een mooie open ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. Via de woonkamer begeef je je via mooie openslaande deuren richting het mega terras van wel 88m2! Het terras ligt op zowel het zuiden als het oosten, waardoor je altijd van de zon kunt genieten.  Via de woonkamer kun je je ook naar de ruime slaapkamer begeven. In de slaapkamer zijn mooie grote raampartijen aanwezig waardoor het een mooie lichte ruimte is. Kortom wonen in Up-Town betekend luxe en comfortabel leven aan de rand van Zwolle! Bekijk de sfeerimpressies om een idee te krijgen hoe je misschien wel jouw toekomstige woning in kunt richten!  HUURPRIJS:  Huurprijs incl. eigen parkeerplaats € 1290,00 Servicekosten € 50,00 Totaal € 1340,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2019. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy