Van Karnebeekstraat 69-F (2 kamer appartement), Zwolle
Deel dit met anderen: 

OmschrijvingHuurpijs: € 1450,00 p.m.


VAN KARNEBEEKSTRAAT 69-F:
Op een deel van het voormalige Oude Lieden Huis wordt dit luxe Penthouse aangeboden (2e verdieping). Bij het Penthouse hoort een riant dakterras van ± 50 m2 vanwaar men een prachtig uitzicht heeft over de stationswijk. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke aangelegde binnentuin.
 
Het complex is in 2007 grondig verbouwd en biedt ruimte aan 18 luxe appartementen. Wonen in het Oude Liedenhuis betekent sfeervol wonen met modern wooncomfort! 
 
Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden voor een minimale huurperiode van 12 maanden.
 
INDELING:
Centrale hal, trapopgang, entree naar 2e verdieping, open trapopgang, hal, toilet, berging met aansluiting voor wasmachine en droger, grote living met veel lichtinval door 3 dubbele openslaande deuren die toegang bieden tot het royale dakterras (50 m2), luxe open keuken en 2 slaapkamers en een werkkamer.
 
HUURPRIJS:
De huurprijs voor dit appartement is €1450,00 euro per maand inclusief servicekosten, exclusief G/W/E. Het is niet mogelijk huursubsidie aan te vragen voor dit appartement.
 
NUTS VOORZIENINGEN:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor leveringsovereenkomst gas, water en elektra.
 
GEÏNTERESEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466.
 
HUIS VAN VERHUUR:
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 
 

Details

Status: VERHUURD
Wijk: Stationswijk
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Gestoffeerd
Huurprijs: € 1450,00
exclusief
Woonoppervlakte: 130 m²
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Woonlagen: 2
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Huursubsidie: Niet mogelijk
Aanvaarding: Per direct
Min. huurperiode: 12 Maanden
Parkeren: In de directe omgeveing
Parkeervergunning: Vereist
Garage / Berging: Nee
Tuin: Westen