< Ga terug

Karpersteeg 13A

Kampen

€ 760,00 p.m. exclusief

Woonoppervlakte
64 m²
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Woonlagen
1


Omschrijving

Per 1 juli komt er een 2 kamer appartement beschikbaar midden in centrum van Kampen. Gelegen aan een zijstraat van de bekende winkelstraat Oudestraat.  Op loopafstand zijn diverse eetgelegenheden, winkels, boetiekjes en de Stadsbrug te vinden. 

Bij binnenkomst van het appartement bevindt u zich in de woonkamer. Aan de linkerzijde bevindt zich de toegangsdeur naar de aparte keuken. Het is voorzien van diverse voorzieningen, zoals een kookplaat, afzuigkap, inbouw-combi magnetron, wasmachineaansluiting en een koel-vriescombinatie. Wanneer u doorloopt treft u aan de rechterzijde de slaapkamer. Vanuit de woonkamer aan de rechterzijde vind u de deur naar de badkamer, daar zijn de douchecabine, wastafel en een seperaattoilet te vinden. 

HUURPRIJS:
Huurprijs € 760,00 
Voorschot servicekosten € 40,00
Voorschot G/W/E  € 100,00
Totaal € 900,00

INKOMENSEIS:
De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen. 

BETALING:
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466.

HUIS VAN VERHUUR:
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.


Details

Status: Beschikbaar
Wijk: Centrum
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Gestoffeerd
Huurprijs: € 760,00
exclusief
Woonoppervlakte: 64 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Woonlagen: 1
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Aanvaarding: 01-07-2023
Min. huurperiode: 12 Maanden
Parkeren: In de directe omgeving
Energielabel: C
Verwarming: C.V.

Bouwjaar:

Copyright © 2023. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy