< Ga terug

Turfsingel 29

(A), Groningen

€ 750,00 p.m. inclusief

Verhuurd
Woonoppervlakte
27 m²
Aantal kamers
1
Bouwjaar
1850


Agent

Vera Snoek
Vestigingsmanager

Groningen

050-5532432


Omschrijving

Per 1 oktober 2020 is deze studio beschikbaar aan de Turfsingel 29 in Groningen!

De studio van 27 m2 bevindt zich op de begane grond van een prachtig monumentaal pand binnen de grachten van Groningen. Alle belangrijke voorzieningen zijn op loopafstand. 

INDELING:
Gemeenschappelijke entree met postvakken voor alle bewoners. Gemeenschappelijke gang met wasmachine én droger. Eigen voordeur, woon-/slaapkamer met open keuken, badkamer met douche en toilet. 

BETALING:
De huurprijs van deze studio bedraagt €750,00 per maand incl. servicekosten. De kale huurprijs is €650,00. Het is dus mogelijk om voor deze studio huurtoeslag aan te vragen, het is geheel afhankelijk van je eigen situatie of je hierop aanspraak kunt maken. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur. 

INKOMENSEIS:
Voor het huren van deze studio hanteren wij een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen. 

INTERESSE?
Zie je jezelf al wonen in deze mooie studio? Schrijf je dan gratis in op onze website en reageer via de website. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of groningen@huisvanverhuur.nl

HUIS VAN VERHUUR: 
Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.‚Äč

 

Details

Status: Verhuurd
Categorie: Studio
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Huurprijs: € 750,00
inclusief
Woonoppervlakte: 27 m²
Aantal kamers: 1
Woonlagen: 1
Ligging: Begane grond
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Aanvaarding: 01-10-2020
Min. huurperiode: 12 Maanden
Bouwjaar: 1850

Copyright © 2020. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy