< Ga terug

Van Ittersumstraat 58 K4

(Ruime studentenkamer met balkon!), Zwolle

€ 410,00 p.m. exclusief

Woonoppervlakte
23 m²
Aantal kamers
1


Omschrijving

Per 1 juni 2024 is deze ruime kamer beschikbaar aan de Van Itterumstraat 58 in de sfeervolle wijk Assendorp. De kamer is ruim 20 m2. Er zit een klein keukenblokje in met een twee pits inductieplaat en een gootsteen. Daarnaast is er een eigen wastafel aanwezig en heeft deze kamer een prachtig balkon. De badkamer en tuin worden met 3 andere huisgenoten gedeeld.

De wijk Assendorp staat vooral bekend om de gezellige, oude straatjes en de mooie gebouwen zoals het Dominicanenklooster, de St. Jozefkerk en de Oude Ambachtsschool. Aan de wijk grenzend liggen het stadspark de Wezenlanden, Park Eekhout en het gezellige Doepark Nooterhof. Kortom: een wijk voor iedereen, van studenten tot ouderen en van ondernemers tot gezinnen! 

HUURPRIJS
Kale huur € 410,00
Servicekosten incl. g/w/e € 100,00
Totaal € 510,00
 

BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze kamer dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. 

HUIS VAN VERHUUR
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.


Details

Status: Beschikbaar
Wijk: Assendorp
Categorie: Kamer
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Gestoffeerd
Huurprijs: € 410,00
exclusief
Woonoppervlakte: 23 m²
Aantal kamers: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Gedeeld
Douche: Gedeeld
Toilet: Gedeeld
Buiten: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Niet toegestaan
Aanvaarding: 01-06-2024
Min. huurperiode: 12 Maanden
Bouwjaar:

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy