< Ga terug

Weeshuisstraat 37

(zeer ruim 2-kamer appartement!), Zwolle

€ 1350,00 p.m. exclusief

Onder optie
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bouwjaar
2023


Omschrijving

Wonen op een unieke plek, in het centrum van Zwolle? Per 1 juli is dit prachtige, ruime appartement beschikbaar met uitzicht op de Broerenkerk. 

INDELING 
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping aan de Noordzijde van het complex. De oppervlakte is ongeveer 75 m2. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Via de hal bereik je een ruime slaapkamer, met achterin ruimte voor kasten. Het gevoel van een inloopkast kan hier gecreeerd worden. Via de slaapkamer is tevens de badkamer te betreden, voorzien van inloopdouche, wastafel en designradiator. Via de hal bereik je het seperaat toilet en een berging, waar zich de wasmachineaansluiting bevindt. 

Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.

HUURPRIJS
Kale huur € 1350,00
Voorschot servicekosten € 60,00
Voorschot water en elektra € 120,00
Totaal € 1530,00

INKOMENSEIS
De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft. 

BETALING 
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

HUIS VAN VERHUUR
Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Details

Status: Beschikbaar
Wijk: Centrum
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Nieuwbouw
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 1350,00
exclusief
Woonoppervlakte: 75 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: N.v.t.
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Huursubsidie: Niet mogelijk
Aanvaarding: 01-07-2024
Min. huurperiode: 12 Maanden
Isolatie: Goed
Energielabel: A+
Verwarming: Elektrisch

Tuin: Geen tuin
Bouwjaar: 2023

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy