< Ga terug

Gasthuisplein 19E

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 895,00 p.m. exclusief

Onder optie
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Woonlagen
1


Omschrijving

Per 23 februari komt dit prachtige appartement met eigen buitenruimte midden in de binnenstad van Zwolle beschikbaar. De woning is gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand aan het Gasthuisplein. 

INDELING 
Via de centrale hal begeeft u zich lans de gezamenlijke fietsenstalling naar de opgang van het appartement. De hal geeft toegang tot de ruime woonkamer met open keuken, welke uitzicht geeft op de gezellige Diezerstraat! Tevens is hier een frans balkon aanwezig. Via de hal bereik je de ruime slaapkamer, badkamer en separaat toilet. Aan de slaapkamer grenst een balkon. 

HUURPRIJS
Huurprijs € 895,00
Servicekosten € 35,00
Totaal € 930,00
*Gas, water en elektra dient huurder zelf op naam te nemen 

INKOMENSEIS
Het bruto inkomen per maand (zonder rekening te houden met tijdelijke toeslagen) dient minimaal 3 maal de bruto maandhuur te zijn en voor het huren met partner dient het gezamenlijke inkomen minimaal 4 maal de bruto maandhuur te zijn. 

BETALING:
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan twee maanden huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.

HUIS VAN VERHUUR:
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Details

Status: Te huur
Wijk: Centrum
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Huurprijs: € 895,00
exclusief
Woonoppervlakte: 70 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Aanvaarding: 01-03-2022
Min. huurperiode: 12 Maanden
Verwarming: C.V.

Bouwjaar:

Copyright © 2022. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy