Over het Huis | Huis van Verhuur


Welkom bij het Huis

Huis van Verhuur is een toonaangevende professional met een sterk ontwikkeld gevoel voor zowel dienstverlening als kwaliteitszorg omtrent vastgoed. We bieden transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor de verhuur van woonruimte.

Huis van Verhuur verhuurt en beheert landelijk vastgoed voor institutionele en particulier beleggers. Voor dit vastgoed neemt Huis van Verhuur de zorg voor de verhuur, de administratie en het onderhoud uit handen en waarborgt daarmee een goed behoud van het vastgoed.

Huis van Verhuur beseft dat woonwensen veranderen. Huurders willen comfortabel wonen en dit alles tegen lage lasten. Goed wonen gaat wat ons betreft dan ook verder dan het afgeven van een sleutel. We voorzien graag in goede woonruimten. Om die reden maken wij ons dan ook sterk voor duurzaam, energiezuinig en goed vastgoed. Op die manier kunnen we goede woonruimten leveren zonder hoge lasten, zodat huurders goed wonen en prettig leven.

De kernactiviteiten van Huis van Verhuur omvatten het beheren en aan- en verhuren van vastgoed en het realiseren van aantrekkelijke en vitale woon- en leefomgevingen binnen drie verschillende segmenten, te weten; huisvesting, hospitality en zorgvastgoed.

 

Huisvesting

Wat betreft de huisvesting richt Huis van Verhuur zich op jongeren, de starters en de luxe verhuur in het hoge segment. Huis van Verhuur levert een sterke bijdrage aan het terugdringen van het tekort aan huisvesting. Of het nu gaat om bestaand vastgoed of compleet nieuwe complexen, Huis van Verhuur weet door strategisch handelen leegstaand vastgoed of ongebruikte grond te behouden en te voorzien van een nieuwe waardevolle bestemming. Op die manier wordt niet alleen voor woonruimten gezorgd, maar ook een waar thuisgevoel gecreëerd.

Op de zakelijke markt verzorgt Huis van Verhuur ook de huisvesting, inmiddels exclusief voor PEC Zwolle en Topsport Overijssel.

 

Zorgvastgoed

Door de toenemende mate van zelfredzaamheid en door grotere instellingen af te stoten van zorgactiviteiten ontstaat er een toenemend tekort aan zorgvastgoed. HvVZ (de zakelijke tak van Huis van Verhuur) voorziet al jaren in voorzieningen van begeleidt wonen en bouwt nog steeds aan nieuwe complexen met plezierige woonomgevingen voor zorgbehoevenden.

 

Hospitality

Door de sterke globalisering bezoeken steeds meer internationale professionals ons land. Het verblijf van expats en internationale studenten in onze steden komt daarmee veel vaker voor. De duur van dit verblijf varieert sterk van enkele dagen tot enkele maanden of jaren. Een ontwikkeling die vraagt om een aanbod van tijdelijke verblijfsruimten in de vorm van hotels of appartementen en studio’s. Huis van Verhuur voorziet onder de naam ‘Shortstay in Holland’ in deze behoefte met het aanbieden van ruimten voor een tijdelijk verblijf waarbij men van alle gemakken is voorzien. Huis van Verhuur weet dat een constant reizende kosmopoliet ook behoefte heeft aan comfort en privacy. lees meer

 

Aan- en verhuur van woonruimten

Het enthousiaste team van professionals gespecialiseerd in de verhuur van woonruimten staan garant voor een persoonlijke aanpak en begeleiding met als uitgangspunt het beste resultaat te behalen. 

Ook verhuren wij woningen van particuliere huizenbezitters, die voor een langere periode elders verblijven, maar de woning om die reden niet willen verkopen of de woning niet verkocht krijgen en al wel de tweede woning hebben aangekocht. Lees hierover meer bij tijdelijk verhuren

 

Aan- en verkoop van vastgoed

Naast de aan- en verhuur is huis van Verhuur gespecialiseerd in de aan- en verkoop en het (her)ontwikkelen van veelal afgewaardeerde complexen en gebouwen en zorgt daarmee voor een nieuw en duurzaam gebruik in de binnenstedelijke gebieden van voorname steden in heel Nederland.

Huis van Verhuur heeft de expertise en marktkennis om projectontwikkelaars, overheden, maatschappelijke organisaties en institutionele en particuliere beleggers te voorzien van een advies als het gaat om posities (her)ontwikkeling in uitbreidingslocaties of het binnenstedelijk gebied. Door het unieke landelijke netwerk staat de reputatie van Huis van Verhuur voor kwaliteit en knowhow.

Projectontwikkelaars, institutionele en particuliere beleggers kiezen Huis van Verhuur voor het waarborgen van hun woningportefeuilles.

Of het nu gaat om bestaand vastgoed of compleet nieuwe complexen, Huis van Verhuur weet door strategisch handelen leegstaand vastgoed of ongebruikte grond te behouden en te voorzien van een nieuwe waardevolle bestemming. Op die manier zorgen we niet alleen voor woonruimten, maar creëren we ook een waar thuis-gevoel.

 

Over ons

Vanuit onze vestigingen in Zwolle en Groningen opereert ons jong en gedreven team dat zich kenmerkt door ervaring en een no nonsens mentaliteit. Met een gedegen bedrijfsvoering zorgen we continue voor vernieuwing en verbetering. We maken goede afspraken, houden ons aan de regels en handelen integer en transparant. Onze proactieve manier van werken heeft geresulteerd in een breed netwerk van tevreden huurders en verhuurders.

Samenwerken doen we alleen met partners welke gezond en transparant handelen. Wij leveren comfortabele en prettige woonruimten en willen dat deze ook op dezelfde wijze worden verdeeld. Zo werken we samen met partners die dezelfde drijfveer hebben als wij. Goed wonen, prettig leven!

Wilt u graag eens nader kennismaken met het Huis van Verhuur? Dan nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijk gesprek op een van onze kantoren en vertellen u graag vrijblijvend over ons mooie bedrijf annex werkwijze.

In onze dienstverlening streven we naar perfectie, het kan altijd beter en daarom staan we open voor zowel kritiek als complimenten. Dus heeft u een goed idee, een suggestie, een klacht of een compliment? Wij vernemen het graag terug via info@huisvanverhuur.nl

 

Copyright © 2019. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy