Koophuizentehuur.nl

Koophuizentehuur.nl is een onderdeel van Huis van Verhuur BV, een creatieve en transparante organisatie. Een organisatie die met een duidelijke focus en doorzettingsvermogen te werk gaat. De eigenaren van te koop staande woningen, in deze vastzittende verkoopmarkt, op de enige juiste wijze wil bedienen. Verhuren is slechts een tijdelijke keuze om uw dubbele lasten te dekken.


Door het unieke concept brengen wij op ons platform de huiseigenaren met de potentiële huurders met elkaar in 
contact. Wij begeleiden zowel de huiseigenaren als de huurders van A tot Z. Wij ontzorgen u volledig en informeren alles op  voorhand, het is per slot van rekening úw woning. Het zijn uw eisen en uw wensen en daar houden wij rekening mee. U bepaald en wij adviseren. Om ons unieke concept en onze kwaliteit te kunnen waarborgen en te garanderen houden wij het contact met de huiseigenaar en de huurder. Dit kunnen wij doen doordat de tijdelijke 
verhuur is gekoppeld met het beheer. Wij zorgen ervoor dat u uw huurpenningen ontvangt en wij staan paraat bij 
allerlei vragen en eventuele klachten. Ook onze beheerwerkzaamheden is een product waar uw bank achter staat.

 

 

Odin Vastgoed

Odin, de oppergod in de Noordse mythologie, wordt gekarakteriseerd door zowel wijsheid als kracht.

Nadat twee broers tijdens hun studentenleven in 2009 een eigen visie op kamerverhuur hebben ontwikkeld, zijn ze in 2010 begonnen met hun eerste kamer te verhuren. Door het aanhouden van hun filosofie heeft Odin Vastgoed inmiddels een volwassen portefeuille met een duidelijke groeistrategie.

www.odinvastgoed.nl

 

 

038 ScheidingsAdviseurs

ScheidingsAdviseurs is een kleinschalige organisatie die kwaliteit levert tegen een lage prijs door vergaande specialisatie en een focus op de kosten.

ScheidingsAdviseurs is gespecialiseerd in de begeleiding en afwikkeling van echtscheidingen. Kwaliteit wordt bereikt door investeringen in opleiding, specialisatie en zeer veel ervaring. Onze adviseur heeft vergaande kennis van financiën, belastingen en ouderschapsregelingen. Uw adviseur adviseert over de juridische en de fiscale mogelijkheden en stuurt aan op slimme oplossingen. Vervolgens worden voor u de benodigde documenten opgesteld en wordt de verdere ontbinding van het huwelijk in samenwerking met een advocaat verzorgd. Alle dossiers worden voor indiening bij de rechtbank gecontroleerd door de advocaat. Mede hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

 

De DSM 10 mijl van Zwolle Zuid

Na twee succesvolle edities heeft de DSM 10 Mijl van Zwolle Zuid een vaste plek gekregen in de loopagenda van veel hardlopers uit Zwolle en omgeving. Wij zijn dan ook trots dat op 13 april 2013 deze sfeervolle loop voor de 3e keer plaatsvindt. Samen met onze sponsoren, de vrijwillgers, de vele toeschouwers en natuurlijk de lopers maken wij er weer een mooi evenement van. Welkom bij de 10 mijl van Zwolle Zuid. 

De 2 gekozen goede doelen zijn dit jaar:

De Herberg
http://www.herbergzwolle.nl

Het autismehuis 
http://www.autismehuis.nl

 

Copyright © 2019. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy