< Ga terug

Oudestraat 142-01

Kampen

€ 870,00 p.m. exclusief

Woonoppervlakte
62 m²
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonlagen
2


Agent

Martine Gort
Senior commercieel medewerker verhuur

Zwolle

038-4210466


Omschrijving

Per 1 november hebben we een prachtig, ruim appartement beschikbaar midden in het centrum van Kampen. Gelegen aan de één van de bekendste en oudste winkelstraten die de stad te bieden heeft. Op loopafstand zijn diverse boetiekjes, horecagelegenden, terrassen en de bekende Stadsbrug te vinden. 

Het appartement bevindt zich op de tweede etage aan de voorzijde van het pand. Bij binnenkomst tref je de ruime hal, dat toegang biedt tot de woonkamer, separaat toilet en de trap naar de bovenste etage. De woonkamer beschikt over een open keuken, dat voorzien is van een kookplaat en een afzuigkap. Er is veel lichtinval door de mooie hoge ramen aan de voorzijde dat uitkijkt op het gezellige plein en het oude stadhuis. 
Wanneer je de trap naar boven neemt tref je links de badkamer, dat voorzien is van een douchecabine, wastafel en een wasmachineaansluiting. Verder zijn er op dezelfde etage 2 ruime slaapkamers te vinden. De een kijkt ook uit op het gezellige plein voor het pand en de ander heeft een dakraam. 
Verder is er een zeer, ruim dakterras waar alle bewoners gebruik van mogen maken.

HUURPRIJS:

Huurprijs € 870,00
Voorschot servicekosten € 30,00
Voorschot G/W/E  € 80,00
Totaal € 980,00

INKOMENSEIS:
De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen. 

BETALING:
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466.

HUIS VAN VERHUUR:
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.


Details

Status: TE HUUR
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Gestoffeerd
Huurprijs: € 870,00
exclusief
Woonoppervlakte: 62 m²
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Woonlagen: 2
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Gedeeld
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Aanvaarding: 01-11-2020
Min. huurperiode: 12 Maanden
Verwarming: C.V.

Bouwjaar:

Copyright © 2020. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy