< Ga terug

Torenstraat 7

Kampen

€ 730,00 p.m. exclusief

Woonoppervlakte
43 m²
Woonlagen
2


Agent

Martine Gort
Senior commercieel medewerker verhuur

Zwolle

038-4210466


Omschrijving

Per direct hebben wij vier prachtige, gerenoveerde, appartementen beschikbaar midden in het centrum van Kampen. Gelegen aan één van de oudste winkelstraten, op loopafstand zijn er  diverse winkels, boetiekjes, horecagelegenheden en de prachtige Stadsbrug te vinden. 

Het appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het pand. Bij de voordeur van het appartement bevindt zich ook de toegang tot een dakterras. Bij binnenkomst van de woning tref je de keuken aan met mooie grote grote openslaande deuren met een frans balkon. Wanneer je met de trap naar de tweede verdieping gaat is daar de woon-/slaapkamer te vinden waar ook de badkamer en wasruimte te vinden is. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en een toilet. 
De woning wordt met een vloer en gestucte wanden opgeleverd. 

HUURPRIJS:

Huurprijs € 730,00
Voorschot servicekosten € 30,00
Voorschot G/W/E  € 80,00
Totaal € 840,00

INKOMENSEIS:
De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen. 

BETALING:
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466.

HUIS VAN VERHUUR:
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.


Details

Status: TE HUUR
Interieur: Gestoffeerd
Huurprijs: € 730,00
exclusief
Woonoppervlakte: 43 m²
Woonlagen: 2
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Aanvaarding: 16-08-2020
Min. huurperiode: 12 Maanden
Verwarming: C.V.

Bouwjaar:

Copyright © 2020. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy