< Ga terug

Koningin Wilhelminastraat 12a

Zwolle

€ 165,00 p.m. exclusiefAgent

Martine Gort
Senior commercieel medewerker verhuur

Zwolle

038-4210466


Omschrijving

Per 1 maart hebben wij een kamer beschikbaar aan de Koningin Wilhelminatsraat 12a in Zwolle. Gelegen in de wijk Veerallee, de wijk is een populaire, vooroorlogse wijk nabij de binnenstad van Zwolle. De uitstekende ligging ten opzichte van het NS station, uitvalwegen en de binnenstad van Zwolle maken de wijk populair en geliefd. 

De kamer bevindt zich op de 2e etage aan de voorzijde van het pand en beschikt over een eigen wastafel. Verder wordt de badkamer, toilet en keuken gedeeld met de medebewoners. 

HUURPRIJS 

Huurprijs € 165,00
Servicekosten € 60,00
G/W/E  € 20,00
Totaal € 245,00


BETALING:
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement, dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466.

HUIS VAN VERHUUR:
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

 

Details

Status: TE HUUR
Wijk: Veerallee
Categorie: Kamer
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Huurprijs: € 165,00
exclusief
Keuken: Gedeeld
Douche: Gedeeld
Toilet: Gedeeld
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Niet toegestaan
Aanvaarding: 01-03-2020
Min. huurperiode: 12 Maanden
Bouwjaar:

Copyright © 2020. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy