< Ga terug

Waterstraat 11A

Zwolle

€ 1025,00 p.m. inclusief

Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Woonlagen
3


Agent

Laura Vernooij
Senior commercieel medewerker verhuur

Zwolle

038-4210466


Omschrijving

Halverwege februari 2019 komt dit 4 kamer appartement te huur, gelegen in een monumentaal pand! Het appartement is gelegen aan de zuidkant van het centrum in Zwolle, met uitzicht op de Thorbeckegracht. Het appartement op de begaande grond is gevestigd aan de eeuwenoude stadsmuur van Zwolle. Op de begane grond bevindt zich een ruime entree met een separaat toilet. Ook bevindt zich een aparte ruimte die als slaapkamer of kantoor gebruikt kan worden. Op de eerste verdieping is er een ruime woonkamer met een open keuken gevestigd. Op de tweede verdieping bevindt zich een slaapkamer met een badkamer. De badkamer beschikt over een aparte douche, een wastafel en een separaat toilet. Het is helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen op dit adres. Wel kan er een abonement bij een parkeergarage in de buurt worden afgesloten. 

HUURPRIJS:
Huurprijs € 925,00
G/W/E €100,00
   
Totaal € 1025,00
INKOMENSEIS:
De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen. 

BETALING:
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. 

HUIS VAN VERHUUR:
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.
 

 

Details

Status: Beschikbaar
Wijk: Binnenstad
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Huurprijs: € 1025,00
inclusief
Woonoppervlakte: 50 m²
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Woonlagen: 3
Ligging: Begane grond
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Huursubsidie: Niet mogelijk
Aanvaarding: Per direct
Min. huurperiode: 12 Maanden
Parkeren: Parkeergarage
Verwarming: C.V.


Copyright © 2019. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy