Nieuwehuizen 16 (appartement), Assen
Deel dit met anderen: 

OmschrijvingHuurpijs: € 745,00 p.m.


In het centrum van Assen ligt dit kleinschalige appartementencomplex met 6 appartementen verdeeld over 2 woonlagen en winkels op de begane grond. Het complex is gelegen in een gezellige winkelstraat met de warme bakker direct om de hoek. Het appartement op nummer 16 ligt op de 1e verdieping en is bereikbaar via een trappenhuis en een lift. 

Dit appartement meet circa 110 m2 en heeft een eigen berging van circa 6 m2. Aan de voorzijde bevindt zich een balkon van totaal circa 7 m2. 

INDELING
Entree met toilet, meterkast, c.v.-kast en toegang tot de bijkeuken/berging, badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel, een nette keuken, ruime en lichte woonkamer van circa 47 m2, 2 ruime slaapkamers.

Kale huurprijs €745,-
Voorschot servicekosten € 40,- 
Totale huuprrijs €785,- excl. G/W/L

HUURTOESLAG
Het is niet mogelijk om voor deze huurwoning huurtoeslag te ontvangen. 

BETALING
Huis van Verhuur rekent geen kosten zoals bemiddelingskosten of inschrijfkosten.
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.
De genoemde huurprijs is exclusief gemeentelijke belastingen. Meer informatie hierover vindt u op de website van uw gemeente.

GEINTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050-5532432.

HUIS VAN VERHUUR
Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Details

Status: beschikbaar
Wijk: centrum
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 745,00
exclusief
Woonoppervlakte: 111 m²
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Huursubsidie: Niet mogelijk
Aanvaarding: Per direct
Min. huurperiode: 12 Maanden
Parkeren: In de directe omgeveing
Parkeervergunning: Vereist
Isolatie: Goed
Energielabel: B
Verwarming: C.V.

C.V.: Aanwezig
Garage / Berging: Nee
Tuin: Noorden
Bouwjaar: 1989