Grote Markt 12-B (3 kamer appartement), Zwolle
Deel dit met anderen: 

OmschrijvingHuurpijs: € 1000,00 p.m.


VERHUURD

Het appartement is gelegen aan de achterzijde van het Rijksmonument op de tweede verdieping en beschikt over een woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals o.a. koel/vrieskast, vaatwasmachine, oven/magnetron, afzuigkap en een kookplaat. Via twee openslaande deuren bereikt u het kleine balkon. De badkamer is in zeer nette staat afgewerkt en beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel. Tevens is er een separate ruimte waar een wasmachine/droger kan worden geplaatst. Via de trap komt u bij de twee slaapkamers. 

HUURPRIJS:

Huurprijs € 880,00
Servicekosten € 40,00
Voorschot G/W/E € 80,00
Totaal € 1.000,00

BETALING:
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

HUURTOESLAG:
Het is niet mogelijk om voor deze woonruimte huurtoeslag te ontvangen. 

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466.

HUIS VAN VERHUUR:
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Details

Status: VERHUURD
Wijk: Centrum
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Huurprijs: € 1000,00
inclusief
Woonoppervlakte: 70 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 2
Woonlagen: 2
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Stellen: Toegestaan
Huursubsidie: Niet mogelijk
Aanvaarding: Per direct
Min. huurperiode: Bepaalde tijd
Isolatie: Goed
Verwarming: C.V.

C.V.: Aanwezig