Paterswoldseweg 267 (33), Groningen
Deel dit met anderen: 

OmschrijvingHuurpijs: € 740,00 p.m.


Per 1 maart komt er in het Menno Lutterhuis aan de Paterswoldseweg 267 in Groningen een leuk appartement beschikbaar. 

Dit appartement van 57m2 is gelegen op de eerste verdieping van het complex in de wijk Corpus den Hoorn. Op korte afstand van het Stadspark, de Hoornseplas, winkels en sportgelegenheden. Direct tegenover het complex vind je het overwinningsplein met verschillende winkels en een grote supermarkt voor dagelijkse boodschappen.

INDELING:
Woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Het complex beschikt verder over een centrale ingang en gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Achter het complex bevinden zich parkeerplaatsen en een fietsenberging. In het gebouw zijn verschillende wasruimten met een droger en een wasmachine. Tevens bevindt zich in het complex een fitnessruimte voor gemeenschappelijk gebruik. 

HUURTOESLAG:
Het is mogelijk om voor deze huurwoning huurtoeslag te ontvangen, hiervoor verwijzen we je door naar de website van de Belastingdienst. Het is geheel afhankelijk van uw situatie of u in aanmerking komt voor huurtoeslag. 

BETALING:
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEINTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050-5532432.

HUIS VAN VERHUUR:
Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Details

Status: Verhuurd
Wijk: Corpus den Hoorn
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 740,00
inclusief
Woonoppervlakte: 57 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: N.v.t.
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Huursubsidie: Mogelijk
Aanvaarding: Per direct
Min. huurperiode: 12 Maanden
Parkeren: In de directe omgeveing
Parkeervergunning: Niet vereist
Isolatie: Goed
Thermopane: Volledig
Energielabel: C
C.V.: Aanwezig
Tuin: Geen tuin