Paterswoldseweg 288 (14), Groningen
Deel dit met anderen: 

OmschrijvingHuurpijs: € 655,00 p.m.


Per 1 oktober komt deze studio aan de Paterswoldseweg 288 in de NEBO-flat beschikbaar! 

Deze studio is gelegen op 1e verdieping van het complex in de wijk Grunobuurt. Op korte afstand van het Stadspark, de Hoornseplas, winkels en sportgelegenheden. Vlakbij het complex vind je het overwinningsplein met verschillende winkels voor dagelijkse boodschappen.

INDELING
Woonkamer met open keuken, slaapgedeelte en badkamer met douche, toilet en wastafel.

Het complex beschikt verder over een centrale ingang, een gemeenschappelijke afgesloten buitenruimte en een sportruimte. In het gebouw zijn verschillende wasruimten met een droger en een wasmachine aanwezig. 
  
HUURTOESLAG
Het is mogelijk om voor deze huurwoning huursubsidie te ontvangen. Het is geheel afhankelijk van uw situatie of u in aanmerking komt voor huursubsidie. Om de hoogte van uw huurtoeslag te berekenen verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst.

BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEINTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050-5532432.

HUIS VAN VERHUUR 
Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.
 

Details

Status: Verhuurd
Wijk: Grunobuurt
Categorie: Studio
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 655,00
inclusief
Woonoppervlakte: 33 m²
Aantal kamers: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Gedeeld
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Niet toegestaan
Aanvaarding: Per direct
Min. huurperiode: 12 Maanden
Parkeren: In de directe omgeveing
Parkeervergunning: Vereist
Isolatie: Goed
Energielabel: C
Verwarming: C.V.

Garage / Berging: Ja