Paterswoldseweg 267 (22), Groningen
Deel dit met anderen: 

OmschrijvingHuurpijs: € 550,00 p.m.


Per 1 augustus komt er in het Menno Lutterhuis aan de Paterswoldseweg 267 in Groningen een prachtige studio beschikbaar. 

Deze studio is 38 m2 en is gelegen op de eerste verdieping van het complex in Corpus den Hoorn. Op korte afstand van het Stadspark, de Hoornseplas, winkels en sportgelegenheden. Direct tegenover het complex vind je het overwinningsplein met verschillende winkels voor dagelijkse boodschappen.

INDELING:
Woon- slaapkamer met open keuken, badkamer met douche en wastafel en een toilet. Het complex beschikt verder over een centrale ingang, een sportruimte en gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Achter het complex bevindt zich een parkeerplaats en een fietsenberging. In het gebouw zijn verschillende wasruimten met een droger en een wasmachine.

 
huurprijs voor        1 pers.
kale huurprijs    €  430,00  
servicekosten    €    35,00
voorschot GWE    €    85,00
totaal     €  550,00

BETALING:
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEINTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050-5532432.

HUIS VAN VERHUUR:
Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Interesse? Schrijf je GRATIS in voor deze studio.

 

Details

Wijk: Corpus den Hoorn
Categorie: Studio
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Huurprijs: € 550,00
inclusief
Woonoppervlakte: 38 m²
Aantal kamers: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Gedeeld
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Niet toegestaan
Aanvaarding: Per direct
Min. huurperiode: 12 Maanden
Parkeren: In de directe omgeveing
Parkeervergunning: Vereist
Isolatie: Goed
Energielabel: C
Verwarming: C.V.