< Ga terug

Petrus Campersingel 121-U

Groningen

€ 806,00 p.m. inclusief

Verhuurd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal kamers
1
Woonlagen
1


Omschrijving

Per 1 juli 2018 komt deze prachtige studio beschikbaar aan de Petrus Campersingel in Groningen. In de voormalige Machinefabriek PTB zijn vorig jaar 20 studio's en appartementen gerealiseerd in prachtige industriële look. Het is een unieke locatie, vlakbij het centrum en tegenover het UMCG! De studio die beschibkaar komt bevindt zich op de eerste verdieping van het pand. 

INDELING:
De studio bevindt zich op de eerste verdieping van het complex. De open keuken is voorzien van inbouwkookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap en wasmachine. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en zwevend toilet. De totale oppervlakte van studio is 40m2. Er is een gezamenlijke tuin aanwezig achter het gebouw. 

BETALING:
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

HUURPRIJS:
Kale huur €691,00
Voorschot servicekosten €45,00
Voorshot gas/water/elektra €70
Totale huurprijs €806,00 per maand 
* Ook mogelijkheid tot gemeubileerd huren van deze woning, meer info? Neem contact met ons op! 

GEINTERESSEERD:
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050-5532432.

HUIS VAN VERHUUR:
Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Details

Status: VERHUURD
Wijk: Gorechtbuurt
Categorie: Studio
Bestaand / nieuwbouw: Nieuwbouw
Interieur: Gestoffeerd
Huurprijs: € 806,00
inclusief
Woonoppervlakte: 40 m²
Aantal kamers: 1
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Gedeeld
Huursubsidie: Mogelijk
Aanvaarding: Per direct
Min. huurperiode: 12 Maanden
Parkeren: In de directe omgeveing
Parkeervergunning: Vereist
Isolatie: Goed
Verwarming: C.V.


Copyright © 2019. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy