< Ga terug

Veldbleekstraat 10 A t/m C

(div. kamers), Hengelo

€ 250,00 p.m. inclusief

Verhuurd
Woonoppervlakte
15 m²
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Woonlagen
1


Omschrijving

LET OP: MEERDERE KAMERS BESCHIKBAAR:

Aan de Veldbleekstraat in Hengelo (O) zijn diverse kamers per direct beschikbaar. De kamers variëren van 15m2 t/m 20m2 en de huurprijs is vanaf € 250,- per maand (inclusief voorschot G,W,E en servicekosten).

DE BINNENSTAD:
Deze kamers zijn gelegen in de binnenstad van Hengelo. De binnenstad van Hengelo bestaat uit drie gebieden. Het binnenstad centrum omvat het gebied van het historische dorp Hengelo en kenmerkt zich door een lage bevolkingsdichtheid, veel winkels en horeca. Daarnaast omvat de binnenstad de vooroorlogse Afrikaanderbuurt ten oosten van het centrum en de Dichtersbuurt ten zuidwesten langs de spoorlijn naar Borne.
 
HUURTOESLAG:
Voor onzelfstandige woonruimte is het niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.
 
BETALING:
De waarborgsom voor het huren van deze kamers staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.
 
GEÏNTERESSEERD:
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466.
 
HUIS VAN VERHUUR:
Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.


Details

Status: Per direct beschikbaar! Huurprijs vanaf �250,-
Wijk: Centrum
Categorie: Kamer
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Huurprijs: € 250,00
inclusief
Woonoppervlakte: 15 m²
Aantal kamers: 1
Aantal slaapkamers: 1
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Gedeeld
Douche: Gedeeld
Toilet: Gedeeld
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Niet toegestaan
Huursubsidie: Niet mogelijk
Aanvaarding: Per direct
Verwarming: C.V.


Copyright © 2018. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy