Koningsplein 6E (2 kamer appartement), Zwolle
Deel dit met anderen: 

OmschrijvingHuurpijs: € 769,00 p.m.


Indeling
Appartement is gelegen op de tweede verdieping aan de voorzijde van het pand en beschikt over een eigen buitenruimte. Woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals kookplaat, vaatwasser, combi oven/magnetron, koel-vriescombinatie en afzuigkap. Slaapkamer met toegangsdeur naar het balkon. Tevens is er een badkamer en een berging met aansluiting voor wasmachine / wasdroger aanwezig. (plattegrond: woonfunctie paars)

Koningsplein
Het koningsplein is een plein in het centrum van Zwolle naastgelegen de Diezerstraat.
Vroeger was het Koningsplein een straat langs het Heilige Geest Gasthuis gesticht in 1306 als passantenhuis voor reizigers, ziekenhuis voor de armen en bejaardentehuis.
Tegenwoordig is het Koningsplein een plein met diverse winkels, café en woningen. Het plein is onlangs opnieuw heringericht.

Energie bewust
De appartementen worden allemaal opgeleverd met een A+ energielabel. Dit houdt in dat de appartementen o.a. goed zijn geïsoleerd. Ook zijn er zonnecollectoren geplaatst op het dak van het complex, in totaal 14. Terug levering van de opgewekte energie zal in voordeel zijn van huurder.

De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Er worden geen overige kosten bij de huurder in rekening gebracht.

Huursubsidie
Het is mogelijk om voor deze woonruimte huursubsidie te ontvangen. Hierdoor zal de huurprijs veel lager uitkomen. Het is geheel afhankelijk van uw situatie of u in aanmerking komt voor huursubsidie. Om de hoogte van uw huurtoeslag te berekenen verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst.

Geïnteresseerd? 
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466

Details

Status: BESCHIKBAAR
Wijk: Binnenstad
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 769,00
inclusief
Woonoppervlakte: 34 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Huursubsidie: Mogelijk
Aanvaarding: Per direct
Min. huurperiode: Onbepaalde tijd
Isolatie: Volledig
Thermopane: Volledig
Energielabel: A+
Verwarming: C.V.

C.V.: Aanwezig
Bouwjaar C.V.: 2015