Turfsingel 29A (studio), Groningen
Deel dit met anderen: 

OmschrijvingHuurpijs: € 725,00 p.m.


In een mooi monumentaal pand aan de stadsgracht van Groningen komt per 1 juni 2018 deze nette studio vrij. Op 5 minuten loopafstand van het centrum, winkels, sport- en uitgaansgelegenheden. Ook het UMCG bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

INDELING
Deze nette studio bevindt zich op de begane grond en beschikt over een eigen keuken en eigen badkamer met toilet. 

De huurprijs zoals weergegeven is inclusief gas, water, elektra en servicekosten welke €100 bedragen. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Het is mogelijk om voor deze studio huurtoeslag te ontvangen van de Belastingdienst. Het is geheel afhankelijk van uw eigen situatie of u in aanmerking komt voor huursubsidie. Om de hoogte van uw huurtoeslag te berekenen verwijzen wij u door naar de website van de Belastingdienst. 

BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze studio in Groningen bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050 - 5532 432 of een mail sturen naar groningen@huisvanverhuur.nl

HUIS VAN VERHUUR
Huis van Verhuur biedt transparantie in woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 
 

Details

Status: Verhuurd
Wijk: centrum
Categorie: Studio
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 725,00
inclusief
Woonoppervlakte: 28 m²
Aantal kamers: 1
Ligging: Begane grond
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Gedeeld
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Niet toegestaan
Huursubsidie: Mogelijk
Aanvaarding: Per direct
Min. huurperiode: 12 Maanden
Parkeren: Voor de deur
Parkeervergunning: Vereist
Isolatie: Goed
Verwarming: C.V.

Garage / Berging: Ja
Tuin: Geen tuin